AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
I ja sam ZA da Rebic ode. Prgav je pravo, znamo sta je i u reprezentaciji uradio. A sve manje doprinosi ekipi i takvi nam ne trebaju.
Moglo bi ove sezone biti dobre cistke u ekipi. Prvenstveno bih volio da ne produze sa elektricarom (prodaja Saleta jedino pa da ovog potpisu, ali Sale je mladji i ne mozes izgubiti na njemu svakako). Vrijeme je i da Samu se otjera, pa i sporazumno da se raskine ugovor makar. Ibra takodjer da ode, kao i Baka, Balo, Diaz(?) vidjet do kraja sezone na sta lici, a i on je jeftin pa sa njim samo mozes dobiti. Florenzi za klupe jer je jeftin, iako me nervira cesto. Volio bih i Krunica da prodaju jer bi mogla biti guzva u veznom redu, a njemu nikako da se nadje adekvatna pozicija. On jeste zahvalan, ali i neucinkovit, bolje nek ide negdje gdje ce redovnije igrati.
Dakle, Baka, Balo, Samu, Messias, Ibra, Rebic, Maldini, Krunic OUT.
Moglo bi ove sezone biti dobre cistke u ekipi. Prvenstveno bih volio da ne produze sa elektricarom (prodaja Saleta jedino pa da ovog potpisu, ali Sale je mladji i ne mozes izgubiti na njemu svakako). Vrijeme je i da Samu se otjera, pa i sporazumno da se raskine ugovor makar. Ibra takodjer da ode, kao i Baka, Balo, Diaz(?) vidjet do kraja sezone na sta lici, a i on je jeftin pa sa njim samo mozes dobiti. Florenzi za klupe jer je jeftin, iako me nervira cesto. Volio bih i Krunica da prodaju jer bi mogla biti guzva u veznom redu, a njemu nikako da se nadje adekvatna pozicija. On jeste zahvalan, ali i neucinkovit, bolje nek ide negdje gdje ce redovnije igrati.
Dakle, Baka, Balo, Samu, Messias, Ibra, Rebic, Maldini, Krunic OUT.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A sad je sve na stand byu sto se transfera tice dok se ne rijesi pitanje prodaje kluba. Nit ce Elliot sad ganjati nove igrace, a ovi jos ne mogu dok ne dobiju vlasnistvo
Znaci nadati se da se to sto prije zavrsi i da onda vidimo kakve su ambicije novih vlasnika
Onda ce svi htjeti u Milan ako budu siroke ruke kao oni u PsG i Cityu
Znaci nadati se da se to sto prije zavrsi i da onda vidimo kakve su ambicije novih vlasnika
Onda ce svi htjeti u Milan ako budu siroke ruke kao oni u PsG i Cityu

- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi mediji su uvjereni da su Origi i Botman već potpisani. Te da će to biti objavljeni čim sezona završi.
Sanches je i dalje opcija, svakako. A o ostalim imenima ne treba puno, jer se sad svako povezuje s Milanom.
Sanches je i dalje opcija, svakako. A o ostalim imenima ne treba puno, jer se sad svako povezuje s Milanom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mediji laprdaju a Maldini radi posao. Tako je bilo do sad, tako ce biti i ubuduce. Nemaju oni pojma sta jw u njegovim kombinacijama...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Cim se neka imena forsiraju, znaj da od njih nema nista kad je Maldini u pitanju.
Mada, Botman, Sanchez i slicni bi nam dobro dosli.
Mada, Botman, Sanchez i slicni bi nam dobro dosli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Sigurno je da ništa sigurno nije, pa tako ćemo se voditi sa silnim pojačanjima kroz sljedeća 3 mjeseca.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ljudi moji sad ne treba nista citati osim prodaje kluba, jer nikakvih transfera nece biti dok se ovo ne rijesi, tako da molimo Boga da ce se ovo rijesiti kako govore do kraja ovog mjeseca i onda nek M&M napadnu transfer trziste sa arapskim parama 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Svjesni smo svi da Maldini većinu poslova obavlja u tajnosti. Ali ova tri imena su javna tajna već od zime. Origi, Botman i Sanches. Svaki od njih je realna opcija za Milan i u platnom su dometu. Tako da nema tu ništa čudno ako se nešto završi i prije početka merkata.
Samo se nadam da će sve, ili većinu transfera završiti do početka priprema, a ne da se čeka početak augusta kad sezona već počinje.
Samo se nadam da će sve, ili većinu transfera završiti do početka priprema, a ne da se čeka početak augusta kad sezona već počinje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mene najviše bode u oči Origi, ne želim tog tipa kao startera. Mada ako se Ibra penzioniše, onda ima smisla zašto se ide na Origija, ali u tom slučaju onda treba jače ime za prvog napadača (ili se bar tješim da će biti tako).
Pioli upravo potvrdio da je Benaser opet povrijeđen i da otpada za utakmicu.

Pioli upravo potvrdio da je Benaser opet povrijeđen i da otpada za utakmicu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma bježi, kad ti od 33 meča u njih 20 otpadaju igrači pred utakmicu, pakuj sezonu i potvrdi plasma u LPa. Dosta.
Najbolji igrač Milana u zadnjih 6-7 utakmica.
Nije da nema zamjene na toj poziciji, ali ni Kessie ni Tonali, nisu taj tip igrača kakav je Ismael.
Najbolji igrač Milana u zadnjih 6-7 utakmica.
Nije da nema zamjene na toj poziciji, ali ni Kessie ni Tonali, nisu taj tip igrača kakav je Ismael.
Bennacer je prilično nepouzdan igrač po pitanju povreda, svako malo mu neki qurac fali. I kad se teže povrijedi, treba mu čitava vječnost da se vrati u formu.
Ovo u kombinaciji sa potencijalnim pojačanjem Sanchezom, koji ti u prosjeku garantuje da će izostati petnaestak utakmica po sezoni, je katastrofa. Po meni će tu trebati još jedan veznjak, Pobega je daleko od dovoljnog.
Kessie mi neće toliko nedostajati sa igračke strane, koliko zbog svoje dostupnosti. Bar je tu uvijek bio konstantan.
Ovo u kombinaciji sa potencijalnim pojačanjem Sanchezom, koji ti u prosjeku garantuje da će izostati petnaestak utakmica po sezoni, je katastrofa. Po meni će tu trebati još jedan veznjak, Pobega je daleko od dovoljnog.
Kessie mi neće toliko nedostajati sa igračke strane, koliko zbog svoje dostupnosti. Bar je tu uvijek bio konstantan.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Steta za Benasera...ali uzet cemo lacijale u hendikepu. Theo vrijeme je...
- muha milanez
- Kontakt:
Svako kolo išta priča 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Sreća pa ovi novi potencijalni vlasnici već razmišljaju na duge staze i spremni su uložiti i na drugim poljima a koja nas očito godinama muče.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vidim Primavera nam dominira. Nije da nema materijala, valjda jednom skontaju da Giunti nema trenerskog šlifa.
Il Club più titolato al mondo!
Nadam se da ovo nisu istine u vezi Rebica. Ali sta ocekivati kada je klub skoro izgubio autoritet na spram igraca koji krse disciplinu. Ja za ovakve slucaje nikad nisam cuo, a u par godina evo Bakayoko i Rebic. To mi je gore nego manajak fudbalske kvalitete.
Ne vjerujem, yebao bi mu Ibra majku milu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije da se više nadam scudettu, iako bi zbog stanja na tabeli trebao i trebali, ali toliko loše igramo a Inter tako dobro da jednostavno nemam opravdanosti da se nadam. I plus činjenica da oni uvijek igraju prije nas nam nimalo ne ide u prilog.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Budimo realni, Milan se nikad nije ni trebao boriti za titulu, u sezonu se ušlo isključivo sa ambicijama da se dokopaš top 4, ali se odradila sezona izvan svačijih očekivanja. Što je neočekivano, pogotovo uprkos kadrovskim nedostatcima i silnim povredama.
Ostati će najveća žal jer se u januaru nije doveo bar jedan igrač u ofanzivi, to je poslije ljetnog merkata najveća greška i glavni razlog zašto se neće do skudeta.
Možemo diskutovati o tome da li su normalni oni koji su očekivali da je imati Diaza, Messijasa, Salamandera i dvojicu metuzalema u napadu dobra stvar, ali ne pojačati ekipu u januaru kad si vidio sve svoje nedostatke i kad si vidio da se možeš boriti za skudeto... e yebaji ga onda.
Ostati će najveća žal jer se u januaru nije doveo bar jedan igrač u ofanzivi, to je poslije ljetnog merkata najveća greška i glavni razlog zašto se neće do skudeta.
Možemo diskutovati o tome da li su normalni oni koji su očekivali da je imati Diaza, Messijasa, Salamandera i dvojicu metuzalema u napadu dobra stvar, ali ne pojačati ekipu u januaru kad si vidio sve svoje nedostatke i kad si vidio da se možeš boriti za skudeto... e yebaji ga onda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma realno, mi smo tu gdje jesmo jer je i konkurencija ove sezone užasna.
Dovoljno je samo usporediti bodovno stanje ovih u vrhu ove i prošle sezone.
Dovoljno je samo usporediti bodovno stanje ovih u vrhu ove i prošle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.