EastStand je napisao/la:tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!![]()
jel znate sad ko je prvi hahahahaha
Moderator/ica: vlakanje
EastStand je napisao/la:tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!![]()
Znamo do subote...onda cu vam ja "okacit" tabelu!& ? je napisao/la:EastStand je napisao/la:tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!![]()
jel znate sad ko je prvi hahahahaha
sve je dobro dok mi ignorisemo ove padobrance sto ulecu na nasu temu,a mi kad im se suprostavimo onda ispadnemo djeca od 5 godina koja se samo svadjajubistrikboy je napisao/la:Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige
Postoji opcija prijavi post!& ? je napisao/la:sve je dobro dok mi ignorisemo ove padobrance sto ulecu na nasu temu,a mi kad im se suprostavimo onda ispadnemo djeca od 5 godina koja se samo svadjajubistrikboy je napisao/la:Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige
Zatrpaćemo te, a sve su tvoji ili si ti baš pravo ono profesionalac, ko ovi u savezubistrikboy je napisao/la:Postoji opcija prijavi post!& ? je napisao/la:sve je dobro dok mi ignorisemo ove padobrance sto ulecu na nasu temu,a mi kad im se suprostavimo onda ispadnemo djeca od 5 godina koja se samo svadjajubistrikboy je napisao/la:Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige
Sarajevo, Zeljo i Velez su veliki VELIKANI za BH prilike, a igrali su nezanemarljivu ulogu u predhodhoj Jugoslaviji.Schlager je napisao/la:Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.
Lazu vas.
To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.
Mladi ste i ne dozvolite da vas lazu.
Pozdrav vidi i tebe, mislim da ovo trebaš objašnjavati svojima, a ne nama, apsolutno me ne zanima veličina nekih drugih klubova gledam samo svoj, a za druge me boli qurac, pa bih te zamolio da obrišeš ovaj post i napiši ga na temi SARAJEVSKI VELIKANI...cole-ch je napisao/la:Sarajevo, Zeljo i Velez su veliki VELIKANI za BH prilike, a igrali su nezanemarljivu ulogu u predhodhoj Jugoslaviji.Schlager je napisao/la:Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.
Lazu vas.
To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.
Mladi ste i ne dozvolite da vas lazu.
Jedini konkurenti "velikoj" cetvorki u zadnjih 20tak godina predhodne nam drzave su bili pomenuti BH klubovi.
Ta tri tima su u sportskom segmentu mogla da pariraju "velikoj" cetvorki, u politickom nikako(FSJ). U najmanju ruku se za ta tri BH kluba moze reci da su bili rame uz rame sa ZV-HAJ-PAR-DIN. Kostur reprezentacije SFRJ u zadnjih 15tak godina pre raspada su cinili igraci ponikli upravo u pomenuta tri BH kluba........
Da nije bilo nesretnog rata, ne bi se desio ni Bazel, jos manje Litex, a, o sestici Partizana bi sanjali i najvatreniji grobari. Ratni oziljci Sarajeva i Mostara, tako i poratna politicka situacija u BiH su najvise kumovali da ova tri BH velikana ne zazive u pravom fudbalskom smislu.
Vi jeste mozda mladi, ali to ne znaci da trebati biti dezimformisani i izmanipulisani.Pozz.
aha& ? je napisao/la:NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!!!!!
Eto,ajd mozda cete tih 7 dana biti prvi,ako izgubimo u Mostaru...Malo se izgotivite,a onda pljus,opet Borac na vrh.Esii TM87 je napisao/la: Znamo do subote...onda cu vam ja "okacit" tabelu!
intervju sa Šipovcem
Losa ideja! Bolja je opcija bilo Bilino polje. Na Bilinom bi mogli napuniti stadion zbog blizine onih koji bi dosli.Kevin je napisao/la:Šipovac: Ligu prvaka igramo na Pecari
intervju sa Šipovcem
ma igracemo mi na gradskom,mogu oni ako budu htjeli napraviti sve to za dva mjesecaProbisvjet je napisao/la:Losa ideja! Bolja je opcija bilo Bilino polje. Na Bilinom bi mogli napuniti stadion zbog blizine onih koji bi dosli.Kevin je napisao/la:Šipovac: Ligu prvaka igramo na Pecari
intervju sa Šipovcem
Kakav diplomatski odgovor aferimKada ćemo reprezentaciju Bosne i Hercegovine gledati na stadionu u Banjoj Luci?
„Naš stadion nema uvjeta za Europu, kao ni bilo koji drugi stadion u Republici Srpskoj, međutim može reprezentacija zato igrati u Širokom Brijegu, jer kao što je Pecara nama alternativa tako može biti i reprezentaciji budući ovako samo u Sarajevu i Zenici igraju svoje utakmice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.