FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Борац БЛ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Борац БЛ » 30 mar 2010, 23:16

EastStand je napisao/la:
tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!
:D

slika

jel znate sad ko je prvi hahahahaha

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 23:18

& ? je napisao/la:
EastStand je napisao/la:
tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!
:D

slika

jel znate sad ko je prvi hahahahaha
Znamo do subote...onda cu vam ja "okacit" tabelu!
1921-2011

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2010, 23:18

Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 23:20

,,,aj borac,,,,,,,,,,,,,,, :D :D :D

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 30 mar 2010, 23:26

bistrikboy je napisao/la:Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige 8-)
sve je dobro dok mi ignorisemo ove padobrance sto ulecu na nasu temu,a mi kad im se suprostavimo onda ispadnemo djeca od 5 godina koja se samo svadjaju

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2010, 23:28

& ? je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Iskreno ovo je prvi put da je tema Borca puna djecijih prepucavanja,inace ovo je daleko najzrelija tema na forumu,jos vise me cudi da su se pojedinci napalili na cinjenicu da Željo nije bio blizu velike cetvorke,ne samo Željo vec niko nije bio blizu,ali smo ih voljeli bocnuti,ali opet rasprava,elem nadam se da ce te uskoro prestati sa glupostima i okrenuti se svojim klubovima (i jedni i drugi),jer imate cast (opet i jedni i drugi) da gledate dvije najbolje ekipe lige 8-)
sve je dobro dok mi ignorisemo ove padobrance sto ulecu na nasu temu,a mi kad im se suprostavimo onda ispadnemo djeca od 5 godina koja se samo svadjaju
Postoji opcija prijavi post!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 mar 2010, 23:34

bistrikboy je napisao/la:
& ? je napisao/la:
Postoji opcija prijavi post!
Zatrpaćemo te, a sve su tvoji ili si ti baš pravo ono profesionalac, ko ovi u savezu :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 30 mar 2010, 23:42

bistrikboy je u pravu, ovo je daleko najbolja i najzrelija fudbalska tema na forumu, i takva treba i da ostane .

mislim da je vrijeme za prekid ove vrste glupave komunikacije tipa moj tata je bolji nego tvoj tata

bistrikboy, procisti temu od bespotrebnih postova ove prepucavcko-politkanstske prirode na koje ce se opetn neki debil zakaciti samtrajuci da ima nesto pametno i inteligentno za doskociti, pa onda jovo nanovo
TREĆI PUT ČASTIMO !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2010, 00:00

Schlager je napisao/la:Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.

Lazu vas.

To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.

Mladi ste i ne dozvolite da vas lazu.
Sarajevo, Zeljo i Velez su veliki VELIKANI za BH prilike, a igrali su nezanemarljivu ulogu u predhodhoj Jugoslaviji.
Jedini konkurenti "velikoj" cetvorki u zadnjih 20tak godina predhodne nam drzave su bili pomenuti BH klubovi.
Ta tri tima su u sportskom segmentu mogla da pariraju "velikoj" cetvorki, u politickom nikako(FSJ). U najmanju ruku se za ta tri BH kluba moze reci da su bili rame uz rame sa ZV-HAJ-PAR-DIN. Kostur reprezentacije SFRJ u zadnjih 15tak godina pre raspada su cinili igraci ponikli upravo u pomenuta tri BH kluba........

Da nije bilo nesretnog rata, ne bi se desio ni Bazel, jos manje Litex, a, o sestici Partizana bi sanjali i najvatreniji grobari. Ratni oziljci Sarajeva i Mostara, tako i poratna politicka situacija u BiH su najvise kumovali da ova tri BH velikana ne zazive u pravom fudbalskom smislu.

Vi jeste mozda mladi, ali to ne znaci da trebate biti dezimformisani i izmanipulisani. :) Pozz.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 mar 2010, 00:03

cole-ch je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.

Lazu vas.

To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.

Mladi ste i ne dozvolite da vas lazu.
Sarajevo, Zeljo i Velez su veliki VELIKANI za BH prilike, a igrali su nezanemarljivu ulogu u predhodhoj Jugoslaviji.
Jedini konkurenti "velikoj" cetvorki u zadnjih 20tak godina predhodne nam drzave su bili pomenuti BH klubovi.
Ta tri tima su u sportskom segmentu mogla da pariraju "velikoj" cetvorki, u politickom nikako(FSJ). U najmanju ruku se za ta tri BH kluba moze reci da su bili rame uz rame sa ZV-HAJ-PAR-DIN. Kostur reprezentacije SFRJ u zadnjih 15tak godina pre raspada su cinili igraci ponikli upravo u pomenuta tri BH kluba........

Da nije bilo nesretnog rata, ne bi se desio ni Bazel, jos manje Litex, a, o sestici Partizana bi sanjali i najvatreniji grobari. Ratni oziljci Sarajeva i Mostara, tako i poratna politicka situacija u BiH su najvise kumovali da ova tri BH velikana ne zazive u pravom fudbalskom smislu.

Vi jeste mozda mladi, ali to ne znaci da trebati biti dezimformisani i izmanipulisani. :) Pozz.
Pozdrav vidi i tebe, mislim da ovo trebaš objašnjavati svojima, a ne nama, apsolutno me ne zanima veličina nekih drugih klubova gledam samo svoj, a za druge me boli qurac, pa bih te zamolio da obrišeš ovaj post i napiši ga na temi SARAJEVSKI VELIKANI...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 31 mar 2010, 00:07

& ? je napisao/la:NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!!!!!
aha :D potpisujem!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 mar 2010, 06:34

Esii TM87 je napisao/la: Znamo do subote...onda cu vam ja "okacit" tabelu!
Eto,ajd mozda cete tih 7 dana biti prvi,ako izgubimo u Mostaru...Malo se izgotivite,a onda pljus,opet Borac na vrh. ;)
Treci put castimo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2010, 08:33

Previse se vi opterecujete time da vam mi u Sarajevu zavidimo ili da cemo vam zaviditi ako napravite novi stadion ili ako renovirate stari pa da bude bas bravi stadion, kao na onoj slici sto se juce vrtila. Iskreno, sto se mene tice, a i 99% ljudi koje znam niko se time ne zamara i niko ne bi bio ljubomoran sekundu jednu na taj stadion. Zato se manite price kako "mi u Sarajevu" podivljamo kad se spominje gradnja stadiona u BL. Nema potrebe da se opterecujete time jer se ni mi ne opterecujemo gradnjom stadiona a i svega ostalog u BL. Imaju ljudi svojih problema u zivotu i samo bi im jos trebalo da brinu o stadionima i ne znam ti cemu u ostatku BiH.
Kako zelim iskreno dobar stadion u BL, tako zelim i u Mostaru, Tuzli a i u Sarajevu pa da imamo u ovoj zemlji 4-5 kvalitetnih stadiona.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2010, 08:58

Šipovac: Ligu prvaka igramo na Pecari
intervju sa Šipovcem
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 09:28

Kevin je napisao/la:Šipovac: Ligu prvaka igramo na Pecari
intervju sa Šipovcem
Losa ideja! Bolja je opcija bilo Bilino polje. Na Bilinom bi mogli napuniti stadion zbog blizine onih koji bi dosli.
:roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 31 mar 2010, 09:30

Probisvjet je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Šipovac: Ligu prvaka igramo na Pecari
intervju sa Šipovcem
Losa ideja! Bolja je opcija bilo Bilino polje. Na Bilinom bi mogli napuniti stadion zbog blizine onih koji bi dosli.
:roll:
ma igracemo mi na gradskom,mogu oni ako budu htjeli napraviti sve to za dva mjeseca

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 31 mar 2010, 09:41

Kada ćemo reprezentaciju Bosne i Hercegovine gledati na stadionu u Banjoj Luci?

„Naš stadion nema uvjeta za Europu, kao ni bilo koji drugi stadion u Republici Srpskoj, međutim može reprezentacija zato igrati u Širokom Brijegu, jer kao što je Pecara nama alternativa tako može biti i reprezentaciji budući ovako samo u Sarajevu i Zenici igraju svoje utakmice“.
Kakav diplomatski odgovor aferim :)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 mar 2010, 10:28

Ma kakav diplomata :( :(

Da je diplomata ne bi nikad ovako javno prizivao tu kaznu za Zeljeznicar,vec bi diplomatski sutio cak i da stvarno to prizeljkuje,mada mislim da se ni jedan sportista ili sportski radnik ne bi trebao radovati igranju pred praznim tribinama.A pogotovo neko iz Borca jer mi daleko najbolje od svih znamo kako je to igrati pred praznim tribinama,najmanje deset utakmica smo bili suspendovani.

OK,ako treba ganjati princip da bude isti arsin za sve,nema problema,ali to bi trebao biti posao disciplinskih organa,a ne da o tome polemise Predjednik Borca. Ali nema veze,maniri su nesto sto se da nauciti,covjek je odskora u ovom poslu i tjesim se kad vidim kakve klosarske i ulicarske manire ima Vladan Lukic,ovaj nas je jos prefinjen i slifovan.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 31 mar 2010, 11:28

Svaka ti dala Schlager.
Znas li sta bi na sve to odgovorio Amar: Ne igra publika nego igraci.
Bilo kako bilo mi cemo igrati na Grbavici, bez publike ili sa njom, pa cemo vidjeti ko je bolji. Imam osjecaj da ce igraci Zelje bas u toj situaciji bez publike pruziti 120 % svojih mogucnosti i zato ni vama to ne bi toliko odgovaralo. Ispravi me ako grijesim a i vi ste bili u slicnoj situaciji pa ste, cini mi se, obje te utakmice bez publike dobili.
Neka pobjedi bolji.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 mar 2010, 12:08

Da,pobjedili smo i Siroki Brijeg i Leotar bez publike.

I ne samo to,mislim da smo svih ovih desetak utakmica bez publike-pobjedili.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.