Olimpik Sarajevo

pile87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2012, 21:10

open je napisao/la:
S takvom opozicijom protiv sebe i takvom mržnjom koja se potvrđuje zadnjih dana Olimpic je napravio rezultat ravan prvaku svijeta.
Kojom crnom mrznjom i kojom opozicijom ???
Uostalom sto bi to smetalno bilo kome da napravi uspjeh, uspjeh se svodi na to da u prvom redu osvojis nesto ligu, kup sta ti ja znam.Kako stvari stoje olimpic nije nista osvojio do sad, kroz klub je prodefilovlo pravo puno igraca koji su kostali bruku para, s druge strane najveci uspjeh olimpica u igrackom smislu je sto su posudli igraca u cvajtu.
U olimpic je zgurano najvise para od svih klubova zadnjih par godina i opet corak.Ljudi neznaju i to ti je...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2012, 21:13

pabizo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:garant bila neka bogata vožnja, čim je pabizo ovako sretan
Jesi smješan,,,,pa dali ima pošteniji čovjek u Bosni od g.NIJAZA-hajde napiši i nemoj se praviti ,,,,,,,,,masa ljudi je sretna što jedan mali klub pravi dobre rezultate i zato idemo BILO GDE NAVIJAT pa bilo kako se zvao klub--------može biti i NIJAZ SITI,,,,,,GRACIĆ FOOTBAL CLUB ,,,,,,,nebitnooooooooooooooooooooooooooooooo je
Jel' ti to uplatio registraciju ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 06 dec 2012, 21:27

pile87 je napisao/la:
open je napisao/la:
S takvom opozicijom protiv sebe i takvom mržnjom koja se potvrđuje zadnjih dana Olimpic je napravio rezultat ravan prvaku svijeta.
Kojom crnom mrznjom i kojom opozicijom ???
Uostalom sto bi to smetalno bilo kome da napravi uspjeh, uspjeh se svodi na to da u prvom redu osvojis nesto ligu, kup sta ti ja znam.Kako stvari stoje olimpic nije nista osvojio do sad, kroz klub je prodefilovlo pravo puno igraca koji su kostali bruku para, s druge strane najveci uspjeh olimpica u igrackom smislu je sto su posudli igraca u cvajtu.
U olimpic je zgurano najvise para od svih klubova zadnjih par godina i opet corak.Ljudi neznaju i to ti je...
Imaš ti tu puno zabluda.

Prva je zabluda da tebi ne bi smetalo da Olimpic bude još jači. Istina je da Olimpic nije ništa osvojio, ali je istina da je taj klub bio mrtav ne tako davno.

Nova zabluda. Osim što svake godine dolaze pare od pozajmice Subašića (istina ne baš puno, ali dolazi), dva zadnja prelazna roka Olimpic je imao dva transfera. Nađi na internetu Kiso i Harba. Cifre nisu milionske, ali su zadovoljavajuće kada znamo koliko su cijenjeni igrači iz naše lige.

I najveća zabluda je o parama. Ove godine je Želji bio budžet 4 miliona KM, Sarajevu 2,1 milion. To su izjavili iz klubova, a Olimpicov je 1 milion KM.

Edit - Da ne tražiš po internetu ja sam ti našao vijesti.

Vijest prva

Najskuplji transfer je ostvario Nenad Kiso iz sarajevskog Olimpica, koji je za 137.000 eura pristupio Hapoelu iz Beer Sheve, dok se na listi respektabilnih prelazaka, pored Avdukićevog, nalaze i oni dvojca Zrinjskog, Tonija Šunjića i kapitena Damira Džidića, koji su preselili u Ukrajinu, odnosno Kinu.

Vijest druga

Haris Harba, prvotimac sarajevskog premijerligaša Olimpica, karijeru bi trebalo da nastavi u češkom prvoligašu Hradec Kralove. Njegov sadašnji klub za njegov transfer u Češku, prema nezvaničnim informacijama, trebalo bi da dobije 250.000 eura za obeštećenje. Što se tiče Harbe, on je svoje uslove već dogovorio i već danas putuje u svoj novi klub.
Zadnja izmjena: open, dana/u 06 dec 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2012, 21:37

open je napisao/la:
Imaš ti tu puno zabluda.

Prva je zabluda da tebi ne bi smetalo da Olimpic bude još jači. Istina je da Olimpic nije ništa osvojio, ali je istina da je taj klub bio mrtav ne tako davno. Pravi pomake svake godine.

Nova zabluda. Osim što svake godine dolaze pare od pozajmice Subašića (istina ne baš puno, ali dolazi), dva zadnja prelazna roka Olimpic je imao dva transfera. Nađi na internetu Kiso i Harba. Cifre su zadovoljavajuće i niko se nigdje ne hvali time.

I najveća zabluda je o parama. Ove godine je Želji bio budžet 4 miliona KM, Sarajevi 2,1 milion. To su izjavili iz klubova, a Olimpicov je 1 milion KM.
Ma vala meni je olimpic nebitan kao i 99% ljudi u Sarajevu koji prate nogomet, olimpic je interesantan onome ko je uposlen u olimpicu i to je to, uzij siroj rodbini.Nema tu ljubavi ni navijackog smeka ni sekunde jedne.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 06 dec 2012, 21:39

Oprosti editovao sam post. A to za navijače je očigledno.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 dec 2012, 21:55

Kada ti nije interesantan što pišeš ovdje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2012, 22:00

Mancini je napisao/la:Kada ti nije interesantan što pišeš ovdje?
Da bi ti imao sta pitati. Znas kako kazu zagradi sve sto je tvoje.Ti si jedini navijac olimpica osim ovih sto pisu po zadataku kad nijaz nazove i kaze konktujete se izgibosmo :lol:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 dec 2012, 22:07

E nek si mi stručno odgovorio.Uvijek si isto pisao,i sada i prije godinu dana,uvijek negativno.A što se mene tiče ja nisam nikada pisao po nečijoj direktivi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 06 dec 2012, 22:14

pile87 je napisao/la:
Da bi ti imao sta pitati. Znas kako kazu zagradi sve sto je tvoje.Ti si jedini navijac olimpica osim ovih sto pisu po zadataku kad nijaz nazove i kaze konktujete se izgibosmo :lol:
Čim nema argumenata odmah Nijaz kriv, stižu plaćenici, zavjera... A Mancini je po tebi nekada bio Nijazov plaćenik. Čim ti kaže koju pametnu.

P:S. Pola njih tu su bivši Olimpicovci sa više nickova. Šta će pravi navijač Želje voditi brigu u Olimpicu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2012, 22:19

open je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Čim nema argumenata odmah Nijaz kriv, stižu plaćenici, zavjera... A Mancini je po tebi nekada bio Nijazov plaćenik. Čim ti kaže koju pametnu.
Sigurno da je bio place, jer zato onda pise na ovaj nacin? Zasto je u ocaju?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 06 dec 2012, 23:07

Probisvjet je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@Probisvjet,Svejedno Pustite šuplju,dosadnu priču i držite se svog spasioca.
Dok je vas drzao dobro vam je bilo. Vidim u tvom ocaju i bolu za odlaskom. Nije sada razlog da ga omalovazavas.
Jos jedan razlog sto je dobrodosao u Tuzlu. Nadam se da necemo biti budale pa da kasnije placemo za njim. Jel tako?
:lol: e moj probisvjet, pojma ti nemaš. Nećete vi plakati za nijazom kad ode, nego će te plakati za svime što vam je uzeo, jer taj kad ode nosi i travu sa sobom :lol:
U novi boj...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 06 dec 2012, 23:12

Ja sam čuo da hoće da uzme i travu s Otoke. Htio bi i jedno 400 stolica da se nađe. Ma užas, kakav je to lik.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 06 dec 2012, 23:15

ekran je napisao/la:Ja sam čuo da hoće da uzme i travu s Otoke. Htio bi i jedno 400 stolica da se nađe. Ma užas, kakav je to lik.
Ma ok, nemorate vi vjerovati, bez imalo stida će uništiti oko 500 djece koja će ostati bez prava na takmičenja.A iza sebe samo ostavlja kredite na imena klubova!
U novi boj...

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 06 dec 2012, 23:19

powerplay je napisao/la:
ekran je napisao/la:Ja sam čuo da hoće da uzme i travu s Otoke. Htio bi i jedno 400 stolica da se nađe. Ma užas, kakav je to lik.
Ma ok, nemorate vi vjerovati, bez imalo stida će uništiti oko 500 djece koja će ostati bez prava na takmičenja.A iza sebe samo ostavlja kredite na imena klubova!
Ma vjerujemo ti svi :lol: :lol: :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 dec 2012, 23:52

pile87 je napisao/la:
Zapamti jedno,,,,,,gospodin koji se radja jednom,dobročinitelj,humanista,ljubitelj nogometa koji je to pretvorio u hajde da napišem biznis a znam pouzdano DA MNOGO,MNOGO više daje a relativno mu se malo,malo vratilo od tog sportskog biznisa i na kraju je veliki VJERNIK -----i zato je prepošten i častan čovjek a vi pojedinci i dalje pišite NEISTINE ali ne zaboravite da je samo JEDAN JEDINI NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,,NIJAZ GRACIĆ,,,,

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 dec 2012, 00:00

Sta ti je Pabizo moj, sta ti je. :shock:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 dec 2012, 00:03

Vamos je napisao/la:Sta ti je Pabizo moj, sta ti je. :shock:
A bio je mlad ,steta :( .

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 07 dec 2012, 00:17

pabizo idi liječi se. Tako se i mancini kleo u njega :lol: . Polako biće vrijeme za plakanja :mrgreen:
U novi boj...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 dec 2012, 00:22

terabajt je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Sta ti je Pabizo moj, sta ti je. :shock:
A bio je mlad ,steta :( .
Jesi g.l.u.p,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 dec 2012, 00:27

powerplay je napisao/la:pabizo idi liječi se. Tako se i mancini kleo u njega :lol: . Polako biće vrijeme za plakanja :mrgreen:
Halo ,ja samo želim da vam ukažem na to da ste nepošteni u pisanju na ovom forumu na temi OLIMPICA i g.Nijazu Graciću,izmišljate i pokušavate da kaljate njegovo ime.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.