FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 18:34

78min 2-0 Cehajic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 19:57

Btw šta se folira ona naša 14-a, što je ušao pred kraj. Jedini on na kraju utakmice se nešto duri, udara korner zastavicu i odlazi u svlačionicu dok se svi ostali pozdravljaju sa navijačima (stalni ritual)?!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 avg 2014, 20:28

Haris Mujkić, br. 14 ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 avg 2014, 20:31

Zoom088 je napisao/la:Haris Mujkić, br. 14 ;)
**** ga, qrči se nešto
Danas bolji rezultat nego igra, bodovi se skupljaju polako.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 avg 2014, 22:29

Video sa utakmice

http://lukavac-x.ba/video/fk-radnicki-o ... a-2-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 avg 2014, 01:51

studeni je napisao/la:
**** ga, qrči se nešto
A jesu se djeca digla je.bo te, ja bi to odmah rastjero.
Btw. čestitam nam na pobjedi, opaaaaaaaaaaa.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 25 avg 2014, 07:29

SiouxLukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:
**** ga, qrči se nešto
A jesu se djeca digla je.bo te, ja bi to odmah rastjero.
Btw. čestitam nam na pobjedi, opaaaaaaaaaaa.
Tuga su ti nasi juniorcici, vec par godina unazad.
Svi misle da su vec Cristiano i Messi, a ne znaju sta je profesionalizam.
Bitno je igrat fudbal da se mozes qrcit srednjoskolkama, i bitno je da se moze popit svake subote.

Sta je dobrih talenata u juniorima/kadetima propalo majko moja
inace ?

Lexaurin
Kontakt:

Post Postao/la Lexaurin » 25 avg 2014, 10:55

studeni je napisao/la:Btw šta se folira ona naša 14-a, što je ušao pred kraj. Jedini on na kraju utakmice se nešto duri, udara korner zastavicu i odlazi u svlačionicu dok se svi ostali pozdravljaju sa navijačima (stalni ritual)?!
Problem je u mladim igracima (pojedinim)sto u omladinskom pogonu nauce igrati fudbal i to je zasluga trenera i kluba ali opanak koji donese sa sobom od kuce nemoze klub a ni grad istjerati iz njega. Nakon pobjede kluba za koji igra tak seljak se nesto ljuti i jos se drza na ljude koji vode klub i usidjuje se i da im psuje.Znaci navijaci treba da dolaze radi njega na utakmice ebes rezultat bitno je jel taj ljakse usao ili nije i koliko je igrao. Ako ga ne otjeraju iz kluba onda je to poruka i ostalim slicnim njemu kako se treba ponasati. Onakav krkan nije dostojan da gleda utakmicu a kamoli da bude dio tima i kluba koji kulturu promovise 100 poslednjih godina.On ce nekome psovati a nema na njemu 20 kila mesa nedo Bog da je 2 metra.
JUG

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 25 avg 2014, 11:11

Lexaurin je napisao/la:
studeni je napisao/la:Btw šta se folira ona naša 14-a, što je ušao pred kraj. Jedini on na kraju utakmice se nešto duri, udara korner zastavicu i odlazi u svlačionicu dok se svi ostali pozdravljaju sa navijačima (stalni ritual)?!
Problem je u mladim igracima (pojedinim)sto u omladinskom pogonu nauce igrati fudbal i to je zasluga trenera i kluba ali opanak koji donese sa sobom od kuce nemoze klub a ni grad istjerati iz njega. Nakon pobjede kluba za koji igra tak seljak se nesto ljuti i jos se drza na ljude koji vode klub i usidjuje se i da im psuje.Znaci navijaci treba da dolaze radi njega na utakmice ebes rezultat bitno je jel taj ljakse usao ili nije i koliko je igrao. Ako ga ne otjeraju iz kluba onda je to poruka i ostalim slicnim njemu kako se treba ponasati. Onakav krkan nije dostojan da gleda utakmicu a kamoli da bude dio tima i kluba koji kulturu promovise 100 poslednjih godina.On ce nekome psovati a nema na njemu 20 kila mesa nedo Bog da je 2 metra.
Zelio bih samo da se tom seljacicu sjetim blize i dalje rodbine a posebno njemu najmilijih(sestra, majka itd.)
Radnicki Lukavac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 avg 2014, 11:16

JohnLowe je napisao/la: Tuga su ti nasi juniorcici, vec par godina unazad.
Svi misle da su vec Cristiano i Messi, a ne znaju sta je profesionalizam.
Bitno je igrat fudbal da se mozes qrcit srednjoskolkama, i bitno je da se moze popit svake subote.

Sta je dobrih talenata u juniorima/kadetima propalo majko moja
Na trenutak pomislih da pričaš o Gradini :mrgreen:

Tuga, u dosta klubova je tako. Umisle sebi brzo ili ih ''slava'' (u njihovim glavama valjda) odnese u pogrešnom pravcu..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 25 avg 2014, 12:05

Lexaurin je napisao/la:
Ali to je nacelnikov bratic,,,on moze da radi sta hoce....inace ce ovaj zavrnuti opstinsku pipu.....pa gledajmo da opet izaberemo nacelnika iz nekog sela....

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 25 avg 2014, 14:11

primadona je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
primadona je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sjedio sam na tribini iza 2 bivša igrača i jednog trenera pa ću samo prenijet šta sam čuo a i ja se slažem sa njima .ovo miriše na početak prošlog prvenstva sa crnkićem. bezidejno.a igrač sa brojem 6 katastrofa .nakon driblanja na svojoj polovici terena izgubio loptu , dobili smo go. i do kraja utakmice nije imao tačno dodavanje.većina raje na tribini nezadovoljna igrom cijele ekipe .sve je stalo u 3-4 dobra centaršuta na novog centarfora.on na svu sreću dao jedan go.
Ja mislim da je broj 9, igrao na lijevoj strani, katastrofa prvo poluvrijeme koje sam gledao.
Mujić odličan.
Džana, naš najbolji igrač opet ulazi s klupe, zbog čega ga ova prevara od trenera drži na klupi pa ga ubacuje?
Gdje je Mirza Halilagić, nije bio ni na klupi?
džanić je borben pa nam se svidja .juče je loš bio.
br 9 admir čehajić namijenjao se ekipa. odigrao davno 29 utakmica u premijer ligi dao 4 gola . zadnjih 6 mjeseci igrao 9 puta za gradinu. bio na probi u gračanici . ne valja im . dobar eto nama .
emir sućeska iz kantonalca simin han otišo u gradinu odigrao 7 puta skupio 454 minute i nama došao kao ,,pojačanje,, u prvu ekipu. juče glavni krivac za gol koji smo dobili.
čehajić neće za nas dat gol do idućeg bajrama , a sućeska nema mjesto u prvoj ekipi.
i onaj bek nam došo iz najgore ekipe 2 federalne lige .rudar bukinje.
ovo isto kao lani kad je crnkić dovodio pojačanja iz slavinovića.
neko je već pisao da bi na teren poslao halilagića i kuduzovića. i ja bi.
samo sam sjeo i prelistao karijere igrača.nemam ništa lično protiv njih.ne odredjujem ja ko će igrati .
mujić dobar . širanović i terzić se mogu nazvati pojačanja.[/quote]
Cehajic vam je veliko pojacanje u to budite sigurni. Brz, zna povuci loptu. Dokaz da vam je veliko pojacanje su njegova 3 gola u 3 utakmice.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 25 avg 2014, 19:05

Moze li mi neko reci
da li neko od dole navedenih igraca zbog kartona ili povreda nema pravo nastupa u sljedecem kolu protiv Branitelja u Mostaru:
Sabanovic,Alic,Aljic,Merdanovic,Halilagic,Hodzic,Barakovic,Imamovic,Masic,A. Mesanovic,Osmic,Osmanovic..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 avg 2014, 19:25

barbrez je napisao/la:Moze li mi neko reci
da li neko od dole navedenih igraca zbog kartona ili povreda nema pravo nastupa u sljedecem kolu protiv Branitelja u Mostaru:
Sabanovic,Alic,Aljic,Merdanovic,Halilagic,Hodzic,Barakovic,Imamovic,Masic,A. Mesanovic,Osmic,Osmanovic..
Gdje ovo iskopa
Baš danas pričam sa Aljićevim rođakom, kaže da je Lutvo propo skroz. Ništa nije iskoristio ono vrijeme kad je igrao, ni trenersku licencu nema. A dobar igrač bio

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 27 avg 2014, 14:36

Sta bi sa malim mujkicem jel otjeran il mu se progledalo kroz prste jer je buducnost klubahaha

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 avg 2014, 20:01

turskilukavac je napisao/la:Sta bi sa malim mujkicem jel otjeran il mu se progledalo kroz prste jer je buducnost klubahaha
Dobio kaznu od 100KM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inače koji nisu upoznati, taj švrćo je poslao prvo trenera u pm pa zatim i cijelu upravu pred njima tj. ispod njih.
Razlog je što ga je trener ubacio zadnjih 10ak minuta.

Ja bi tog glu.pana odmah otjerao, on se našao k.určit majku mu njegovu selj.ačku!! :sick:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 avg 2014, 23:49

Od cega ce mu to oduzet' 100 KM? Da je moj bratic a ne Dzevdin sis'o bih mu dole i pred svima opalio par samara.

Eh sto Vojvoda nije trener da ga samelje na licu mjesta.

Velika greska uprave ako to **** ostavi na Josiku.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 28 avg 2014, 13:47

http://www.nsfbih.ba/novost/10297/izvuc ... pa_ns_fbih" onclick="window.open(this.href);return false;

Kup NS FBiH

Izvučeni parovi završnice Kupa NS FBiH

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH, 27.08.2014. godine, izvučeni su parovi završnice Kupa Federacije Bosne i Hercegovina.

Voljom žrijeba u završnici Kupa NS Federacije BiH sastaju se:

NK "Metalleghe BSI" - FK "Turbina"
NK "Sloga (Lj) - FK "Radnički"
FK "Mladost" DK - NK "Gošk"
FK "Mladost" (S) - NK "Podgrmeč"
HNK "Čapljina" - FK "Goražde"
FK "Igman" - FK "Rudar"
OFK "Gradina" - FK "Budućnost"
NK "Bratstvo" - HNK "Orašje"
NK "Tomsilav"/NK "Ključ" - NK "Jedinstvo"
NK "Azot"/FK "Mladost" (Ž) - HNK "Branitelj"

Završnica Kupa NS Federacije BiH igra se u srijedu 03.09.2014. godine sa početkom u 16:00 sati.

Nisam siguran da je ovo točno jer Sloga bi trebala dobiti suspenziju :eh:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pretucen ... kom/138419" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 avg 2014, 16:32

Ne vjerujem da će Sloga dobiti suspenziju, jer igrači gostujuće ekipe su napustili teren zbog incidenta koji se dogodio pod "još uvijek nerazjašnjenim okolnostima". Ako je žrijeb takav kakav je, onda je Savez već donio odluku da je Sloga prošla dalje, odnosno da će igrati u završnici kupa FBiH.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 avg 2014, 17:00

Zoom088 je napisao/la:Od cega ce mu to oduzet' 100 KM? Da je moj bratic a ne Dzevdin sis'o bih mu dole i pred svima opalio par samara.

Eh sto Vojvoda nije trener da ga samelje na licu mjesta.

Velika greska uprave ako to **** ostavi na Josiku.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Tako mi reče jedan od golmana prve ekipe, kao ode mjesečna plata.

Nego oko tog kupa, nije mi jasno, u slučaju pobjede igramo Kup BiH ili ima još do toga? Bilo bi dobro pobjediti i plasirati se i dobiti malo atraktivnijeg protinika tipa Široki, Zrinjski, Sarajevo ili Želju da napunimo stadion.

Kakva je ova Sloga? U kojem rangu se takmiče? Odakle su?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.