Mene otac redovno ubjedjuje da mu Omega 2.0 benz nije trosila punoFantasista je napisao/la:Laže svako ko kaže da mu benzinac ne uzima mnogo, pogotovo kada je riječ o starijim autima. Guta ko ludo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mene otac redovno ubjedjuje da mu Omega 2.0 benz nije trosila punoFantasista je napisao/la:Laže svako ko kaže da mu benzinac ne uzima mnogo, pogotovo kada je riječ o starijim autima. Guta ko ludo.
harden je napisao/la:Mene otac redovno ubjedjuje da mu Omega 2.0 benz nije trosila punoFantasista je napisao/la:Laže svako ko kaže da mu benzinac ne uzima mnogo, pogotovo kada je riječ o starijim autima. Guta ko ludo.sad Passata 51.9TDI vozi, kaze jedva primjeti razliku.
Nabrojat cu ti ovako iz prve neka tri modela od 15 - 17 godina starosti koja za tih 30 KM mogu preci blizu 250 km, znaci na danasnje cijene goriva. Nekad si mogao i mnooogo vise.Ma to je ista prica kad vozac dizela starog 15-20 god kaze da naspe 30 KM na PETROLU i predje 320km, predje al u qrcu.
Koja Astra tacno, koji motor?Brokula je napisao/la:Moja Astra za 30 moze preci 250-300 km
2004 godiste
Astra 1.7 cdtiharden je napisao/la:Koja Astra tacno, koji motor?Brokula je napisao/la:Moja Astra za 30 moze preci 250-300 km
2004 godiste
I dalje postoje ovakvi ljudiredbull93 je napisao/la:Dizel je za traktore, plin je za sporet, a benzin je za auto.
Kod benzina cijenim to što se može ugraditi plinredbull93 je napisao/la:Dizel je za traktore, plin je za sporet, a benzin je za auto.
Ko tebi dade internet priključakredbull93 je napisao/la:Dizel je za traktore, plin je za sporet, a benzin je za auto.
Mikro remen mijenjajInterista02 je napisao/la:Ponekad (1 od 15 voznji) mi se zna čuti nešto kao vibriranje pri niskim obrtajima, i traje jako kratko. Prvo sam mislio da mi ne vibrira nešto u kazeti od suvozača ili tako nešto, ali nije to u pitanju. Pretpostavljam da zapravo vibrira ona maska na motoru. Je li neko imao sličnih iskustava, jer kontam šta ako nije maska nego neki kvar. Radi se o laguni 1.9 dizel
https://www.olx.ba/profil/dijelovi_online/aktivniBelmin6 je napisao/la:@asteriks ili neko drugi..
Otac vozi 307, otisao mu na klimi reostat. 2002 godiste auto..
Ima li neko ideju gdje se to moze naci? Trazili po otpadu i piku nista..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.