AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 07 jul 2011, 14:19

Boateng_27 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Montolivo, Hamsik, o Boze....
Gospodine da nećete možda Ronalda ?? ili Messija ?? ili bi ipak možda Iniestu ?? :mrgreen:

Pokrivaj se kolko ti je jorgan dug i širok ;)
Ma neću tebra, ali ako se već priča toliko o pravim pojačanjima, onda radije da gonjaju Fabregasa, pa i Gansa i slične. Montolivo je extra igrač ali za Fiorentine i takvih klubova, u repci ionako nije ništa napravio.
Hamsik je igrač koji nam ustvari i ne treba, već jedan izraziti kreativac što ovaj nije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 jul 2011, 14:23

Hamšik i Montolivo nam itekako trebaju al slažem se da nam vise treba kreativac.100% su to skontali CEO i siguran sam da ce dovesti Gansa Sad ili u Januaru nebitno ali doći će 100% kao i Hamšik ;)

Starci više nemaju snage :roll: (Seedorf,Gattuso,Ambrosini)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 jul 2011, 10:36

Lamela je na njegovom Twitter profil objavio da ide u Romi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jul 2011, 14:26

Veceras opet dosta nasih igraca igra. Vrijedi gledati. Interesuje me kako ce se Ganso prezentovati u prosloj je pravo slab bio.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jul 2011, 14:45

A_d_0 je napisao/la:Veceras opet dosta nasih igraca igra. Vrijedi gledati. Interesuje me kako ce se Ganso prezentovati u prosloj je pravo slab bio.
ma u prošloj su osim silve svi bili slabi, al inače copa slaba skroz, valjda će u nastavku biti boljih utakmica, al yepes standardno dobar i to kapiten, koja šteta što nije ranije došao, ili da je barem igrao u nekom boljem klubu od chieva, šteta što je tek na zalasku karijere dobio šansu u velikom klubu.
inače u milanu nema nekih dešavanja, standardno se neki igrači spominju kao moguća pojačanja ali izgleda da je i novinarima dosadilo po ovim vrućinama izmišljati razne priče :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 jul 2011, 17:34

fininvest, berlusconijeva kompanija koja je većinski vlasnik milana morat će sudskom odlukom platiti odštetu od 560m eura drugoj kompaniji. ovo bi se itekako negativno moglo odraziti na transfere ovo ljeto, prije svega budžet.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jul 2011, 17:38

baresi#6 je napisao/la:fininvest, berlusconijeva kompanija koja je većinski vlasnik milana morat će sudskom odlukom platiti odštetu od 560m eura drugoj kompaniji. ovo bi se itekako negativno moglo odraziti na transfere ovo ljeto, prije svega budžet.
citam i ja tu vijest, al ne bih rekao da ce to odmah ici na naplatu, to ce se jos moci po sudu razvuci ili ako vec ne moze, sumnjam da ce to bitnije uticati na Milan, jer Milan nije povezan striktno sa ostalim Berlusconievim kompanijama, drugacije je finansiranje kod Milana od ostalih njegovih kompanija, laicko misljenje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 jul 2011, 17:45

berlusconi ne bi bio berlusconi kad ne bi nešto pokušao 8-)
pročitao sam da će mijenjati neki zakon kako bi ovo moralo ići na 3.-stepeni sud, ide na kartu da mu smanje kaznu ili da dođe do zastare.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jul 2011, 18:19

Ruiu:"Ne postoji Mister X.Dolazi Kaka"
Urednici sajta "milannews.it" obavili su eskluzivni intervju sa Criatian Ruiuom,novinarom i komentatorom koji radi za televizije Telelombardia i Antenna 3.On je otkrio da bi ovo ljeto trebao obiljeziti veliki povratak ljubimca navijaca Milana Ricarda Kake.

-Jedna od najvaznijih novosti na trzistu je uvodjenje pravila o 2 radne dozvole.Dal li ce AC Milan to iskoristiti?

"Znamo da su "rossoneri" povezani sa Gansom,takodje i sa predstavnicima kompanije DIS koja posjeduje 45% njegovog ugovora.Tu je i dogovor sa njegovim ocem koji drzi 10% ugovora.Nece biti problem dogovoriti se i sa Santosom.Vjerujem da sve ukazuje na njegov dolazak.O Danilu mislim suprotno,jer je Galliani bio vrlo pametan.On je bio prvi koji je njegovo ime javno spomenuo i zbog toga mislim da ne pokazuje stvaran interes za njega."

-Federico Buffa je na Sky-u govorio o "ljubavi koja se rodila izmedju Rossija i Milana".Da li je izvodljiv njegov transfer?

"Ne,ja to iskljucujem,jer se ne svidja Gallianiju."

-Nekoliko dana prije pocetka priprema mi smo uvijek u potrazi za "Mister X"-om.

"Mislim da neki "nemoguci" igraci nece doci,pricamo o najboljim igracima iz najboljih liga.U Italiji niko ne moze potrositi toliko novca i to se vidi tokom prelaznog roka ko sta radi.Galliani se uvijek sali sa "Mister X"-om,ali mislim da ce doci barem 2 fudbalera.Jedan ce biti Kaka.Neki mi izvori govore da postoji dogovor izmedju njegovog oca i Gallianija o njegovom povratku sa upola manjom platom od one koju ima u Real Madridu.Takodje mislim da ga Berlusconi zeli predstaviti na dan kada se igra "Trofeo Berlusconi",21.avgusta.Takodje mislim da ce doci jedna alternativa za Ibrahimovica."

-Galliani medjutim cuti,sta mozemo ocekivati?

"On vrlo malo komunicira.Drago mu je sto mediji govore o drugim klubovima i njihovim problemima koje imaju u ovom trenutku.Mi smo u fazi stagnacije.Za nekoliko dana ce poceti pripreme,cak bi i predjsednik trebao biti prisutan.Takodje znam da je mnogo navijaca kupilo pretplatne karte,posebno za sampionat."

-Uvijek ste tokom ove sezone bili za dolazak Balotellija.Da li vjerujete u to?Neka novost o tome?

"Ja vjerujem da ako se Milan bude okrenuo napadacima,da ce to biti on.Ne mozemo rizikovati da imamo velik broj napadaca,vidjeo sam ozbiljne probleme sa Inzaghijem."

-U slucaju njegovog dolaska,Cassano ide iz Milana,zar ne?

"Da,naravno.Ja mislim da Cassano po svojoj volji moze otici i prije dolaska u Milanello(18.jul)."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 jul 2011, 18:35

joj kad bi ricky doso, opet bi mogo dres nosit :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jul 2011, 23:07

Ma nema sanse nece Kaka doci ali ce zato doci Ganso koji bi mogao biti bolji od njega. Veceras me zadivio.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jul 2011, 18:23

Berlusconi prodaje 51% dionica kluba?
Nakon sto je sud u Milanu donio presudu po kojoj vlasnik firme "Fininvest" Silvio Berluscni mora isplatiti firmi "CIR" 560 miliona eura zbog slucaja "Lodo Mondadori" svi navijaci Milana su osjetili strah da bi se to moglo odraziti i na njihov voljeni klub.Iako je to u prvi mah podpredsjednik kluba sa San Sira Adriano Galliani odbacivao kao mogucnost sve je jasnije da ce tako biti.Prema pisanju sajata "Repubblica.it" predsjednik kluba Silvio Berlusconi mogao bi prodati veci dio kluba nekom ruskom tajkunu.

"Ja sam mogao uraditi da ekipa osvoji Scudetto,a ona je jos i privlacna.Ja cu ostati pocasni predsjednik,ali jedan ruski tajkun bi mogao preuzeti 51% dionica kluba."-kratko je rekao Berlusconi.
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 10 jul 2011, 18:56

mislim da su to gluposti, kao onda kada je prodao klub onom albancu ili onome italijanu koji je vlasnik raffaella i još nekih čokoladnih proizvoda :D koji je poginuo ove godine nesretnim slučajem. to je pitanje ponosa.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jul 2011, 23:54

On July 9, a Milan court ordered Fininvest to pay 560 million euros in damages to Compagnie Industriale Riunite in a long running legal dispute
Ovo pise na wiki o Silviu !!!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 jul 2011, 11:00

Što dušmani glasaju za zadnji prijedlog na anketi :twisted:

Hajd nek bude neko iz Svemira, barem ce biti bolji od Messija čim nije s naše planete :P

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 11 jul 2011, 22:08

Narode sta bi ovo trebalo za nas da znaci ako nam sef ostane bez 560mil eura?? nadam se da nece na nas uticati ali da Bog da.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 jul 2011, 22:55

Odluka koja je juče doneta od strane apelacionog suda u Milanu, mogla bi se vrlo blisko odnositi na Milan, možda i više nego što smo očekivali.

Prema osnovnim informacijama koje je prikupila 'La Repubblica', situacija je toliko ozbiljna da Silvio Berlusconi namerava prodati većinski deo akcija Milana.

Naime, Berlusconi je priznao članovima Senata da će prodati deo akcija Milana u narednih nekoliko dana, a novi većinski vlasnici kluba sa 'San Sira' biće ruski tajkun čije ime još uvek nije poznato.

"Sada kada je ekipa osvojila 'Scudetto', mogu da prodam deo akcija Milana, jer to je čini još atraktivnijom za kupovinu. Ja ću i dalje ostati počasni predsednik Milana, ali ruski tajkun može biti vlasnik 51% akcija mog kluba.", rekao je Silvio Berlusconi.

Ranije, kada je postojala ideja o prodaji Milana, Berlusconi je tražio 300 miliona eura za 50% akcija kluba, ali sada, kada je tim osvojio 'Scudetto', Silvio traži mnogo više, a jedini koji spreman da plati odgovarajuću sumu novca je misteriozni ruski tajkun.

Kao što smo već juče najavili, 12. jul će biti sudnji dan za Milan i sve koji vole taj klub, da li je došlo vreme novog doba u 'Milanellu' uskoro ćemo saznati.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jul 2011, 22:57

Boateng_27 je napisao/la:Odluka koja je juče doneta od strane apelacionog suda u Milanu, mogla bi se vrlo blisko odnositi na Milan, možda i više nego što smo očekivali.

Prema osnovnim informacijama koje je prikupila 'La Repubblica', situacija je toliko ozbiljna da Silvio Berlusconi namerava prodati većinski deo akcija Milana.

Naime, Berlusconi je priznao članovima Senata da će prodati deo akcija Milana u narednih nekoliko dana, a novi većinski vlasnici kluba sa 'San Sira' biće ruski tajkun čije ime još uvek nije poznato.

"Sada kada je ekipa osvojila 'Scudetto', mogu da prodam deo akcija Milana, jer to je čini još atraktivnijom za kupovinu. Ja ću i dalje ostati počasni predsednik Milana, ali ruski tajkun može biti vlasnik 51% akcija mog kluba.", rekao je Silvio Berlusconi.

Ranije, kada je postojala ideja o prodaji Milana, Berlusconi je tražio 300 miliona eura za 50% akcija kluba, ali sada, kada je tim osvojio 'Scudetto', Silvio traži mnogo više, a jedini koji spreman da plati odgovarajuću sumu novca je misteriozni ruski tajkun.

Kao što smo već juče najavili, 12. jul će biti sudnji dan za Milan i sve koji vole taj klub, da li je došlo vreme novog doba u 'Milanellu' uskoro ćemo saznati.
Cuo sam i ja nesto o ovome sutra ce valjda donijeti odluku ??
(İbn Qajjim)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 jul 2011, 01:23

Dosao sam samo da vidim i pitam, sta je sa onim malim Didacom? Pratio sam ga kroz Espanyol, pravo dobar igrac i veliki potencijal, pa eto, nek' neko odgovori, cisto da ne ostanem neinforimsan :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 jul 2011, 01:23

Portillo je napisao/la:Dosao sam samo da vidim i pitam, sta je sa onim malim Didacom? Pratio sam ga kroz Espanyol, pravo dobar igrac i veliki potencijal, pa eto, nek' neko odgovori, cisto da ne ostanem neinforimsan :D
vracen je u espanyol na posudbu ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.