u jbtCLS je napisao/la:pun stadionrudarprijedor je napisao/la:koliko vas se ocekuje protiv Rudara i koji je tacan termin tekme???![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
hoce li vas ista doci???rudarprijedor je napisao/la:u jbtCLS je napisao/la:pun stadionrudarprijedor je napisao/la:koliko vas se ocekuje protiv Rudara i koji je tacan termin tekme???![]()
![]()

-
- Kontakt:
pa ne vjerujem ispala je frka na utakmici protiv Slavije....navijaci napustili stadioon...nije uprava dala pare da se ide na gostovanje u Mostar protiv zrinjskog....
pa teska je situacija sada... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sto se ti nadje prozvanim .. Valjda se trebaju naci oni koji nisu bili ..CLS je napisao/la:bio sam na utakmici tako da mogu sebi dati pravo da kudim po onakvoj igri i zalaganju i iskreno ja sam bio iznenadjen posjetom ipak je ovo kup, los protivnik i jos bila lp na tvStole iz Bora je napisao/la:Lijepo bi bilo i da je juce bio veci broj navijaca na utakmici. Najlakse je sjediti kuci, laganpo upaliti LP-a i onda poslije utakmice kuditi sve i svakoga ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ja to samo da razjasnimStole iz Bora je napisao/la:A sto se ti nadje prozvanim .. Valjda se trebaju naci oni koji nisu bili ..CLS je napisao/la:bio sam na utakmici tako da mogu sebi dati pravo da kudim po onakvoj igri i zalaganju i iskreno ja sam bio iznenadjen posjetom ipak je ovo kup, los protivnik i jos bila lp na tvStole iz Bora je napisao/la:Lijepo bi bilo i da je juce bio veci broj navijaca na utakmici. Najlakse je sjediti kuci, laganpo upaliti LP-a i onda poslije utakmice kuditi sve i svakoga ...

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- bistrikboy
- Kontakt:
Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi
procitah na kupikartu.ba da je tekma u subotu u 19h,elem ne bitno,u subotu upisati novu tricu i bodove iz stočnog Sarajeva i Travnika ovjeriti

procitah na kupikartu.ba da je tekma u subotu u 19h,elem ne bitno,u subotu upisati novu tricu i bodove iz stočnog Sarajeva i Travnika ovjeriti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
potpisStole iz Bora je napisao/la:Lijepo bi bilo i da je juce bio veci broj navijaca na utakmici. Najlakse je sjediti kuci, laganpo upaliti LP-a i onda poslije utakmice kuditi sve i svakoga ...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To za viscu sam i ja cuo mada ga nikad ne bih prepoznao ...bistrikboy je napisao/la:Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi![]()

Nije moguce da je neko dosao na ideju da pocetak utakmice stavi samo 3 minuta nakon iftara ..

AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nisam ga ni ja prepoznao vec napisao neko na orguStole iz Bora je napisao/la:To za viscu sam i ja cuo mada ga nikad ne bih prepoznao ...bistrikboy je napisao/la:Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi![]()
procitah na kupikartu.ba da je tekma u subotu u 19h,elem ne bitno,u subotu upisati novu tricu i bodove iz stočnog Sarajeva i Travnika ovjeriti![]()
Nije moguce da je neko dosao na ideju da pocetak utakmice stavi samo 3 minuta nakon iftara ..![]()
.. Nadam se da je to samo losa informacija ..

Moguce da su ovi na kupikartu.ba stavili termin nasumicno,onako bezveze,mislim ipak da se onaj termin od 20h nece mjenjati

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neko je plasirao dezinformaciju da se Višća dvoumi između Olimpika i nas što je čista glupost, tačno je da ga Olimpik želi dovesti ali momak neće ni da čuje za njih, jer zna kakav je Željo klub i momak još od malih nogu navija za Želju... tako da su ovo čiste gluposti ...čuj dvoumi se....kako sam saznao danas je trebao doći njegov menadžer da završi poso s našom upravom. Momak želi ostati, Amar je zadovoljan. Sada je samo na našoj upravi i na njegovom menadžeru da to dogovore i to je to.
- ultra manijak
- Kontakt:
nema veze ,vazno je da smo prosli
,protiv rudara po nova tri boda i ostanak u vrhu tabele

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
To mi je drago cuti jer je momak kvalitetan i mlad a znam i ja da navija za Zelju!namcitm87 je napisao/la:Neko je plasirao dezinformaciju da se Višća dvoumi između Olimpika i nas što je čista glupost, tačno je da ga Olimpik želi dovesti ali momak neće ni da čuje za njih, jer zna kakav je Željo klub i momak još od malih nogu navija za Želju... tako da su ovo čiste gluposti ...čuj dvoumi se....kako sam saznao danas je trebao doći njegov menadžer da završi poso s našom upravom. Momak želi ostati, Amar je zadovoljan. Sada je samo na našoj upravi i na njegovom menadžeru da to dogovore i to je to.
- ultra manijak
- Kontakt:
u osmini finala protiv leotara

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
Višća nije jučer bio na klupi, ali sam čuo da je poptisao ugovor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Možda nije nemoj mahalskih ..
muka mi je više od njih ..

- bistrikboy
- Kontakt:
Momak NIJE potpisao,pregovori su u toku,postoji volja i jedne i druge strane da se to rijesi kako trebanime_tm87 je napisao/la:Možda nije nemoj mahalskih ..muka mi je više od njih ..
![]()

Ma džaba kad ti nemožeš dokazat njima .. 

Zeljeznicar - Rudar, Subota 19:00h
Najgori moguci termin...
Najgori moguci termin...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne supljiram vec znam da Gracic ima sutra popodne sastanak sa menadjerom,mislim da se zove Vokic iz S,Brijega,tema je Visca.Zeljo mu ne moze ponuditi uslove koje mali trazi plus obestecenje za klub Buducnost,ostaje ljubav ili pare,Olimpik ne zeli kvariti transfer vec je rezervna varijanta.bistrikboy je napisao/la:Momak NIJE potpisao,pregovori su u toku,postoji volja i jedne i druge strane da se to rijesi kako trebanime_tm87 je napisao/la:Možda nije nemoj mahalskih ..muka mi je više od njih ..
![]()
Momak nije kontaktiran od strane olimpika,herbione sta ti je???
-
- Kontakt:
ma nema veze i ako visca ne potpise ne trbeaju igraci koji ce trcati ko mu vise ponudi nego oni koji ce izgarati za sveti dres
btw ocekujem (napokon jedna laksa tekma) ubjedljivu pobjedu u subotu
btw ocekujem (napokon jedna laksa tekma) ubjedljivu pobjedu u subotu