FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rudarprijedor » 16 sep 2009, 14:29

CLS je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:koliko vas se ocekuje protiv Rudara i koji je tacan termin tekme???
pun stadion 8-) ;) :lol:
u jbt
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 16 sep 2009, 14:56

rudarprijedor je napisao/la:
CLS je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:koliko vas se ocekuje protiv Rudara i koji je tacan termin tekme???
pun stadion 8-) ;) :lol:
u jbt
hoce li vas ista doci??? :)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 sep 2009, 15:01

pa ne vjerujem ispala je frka na utakmici protiv Slavije....navijaci napustili stadioon...nije uprava dala pare da se ide na gostovanje u Mostar protiv zrinjskog.... :roll: pa teska je situacija sada... :cry:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 sep 2009, 15:09

CLS je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Lijepo bi bilo i da je juce bio veci broj navijaca na utakmici. Najlakse je sjediti kuci, laganpo upaliti LP-a i onda poslije utakmice kuditi sve i svakoga ... 8-)
bio sam na utakmici tako da mogu sebi dati pravo da kudim po onakvoj igri i zalaganju i iskreno ja sam bio iznenadjen posjetom ipak je ovo kup, los protivnik i jos bila lp na tv
A sto se ti nadje prozvanim .. Valjda se trebaju naci oni koji nisu bili .. :lol:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 sep 2009, 15:21

Stole iz Bora je napisao/la:
CLS je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Lijepo bi bilo i da je juce bio veci broj navijaca na utakmici. Najlakse je sjediti kuci, laganpo upaliti LP-a i onda poslije utakmice kuditi sve i svakoga ... 8-)
bio sam na utakmici tako da mogu sebi dati pravo da kudim po onakvoj igri i zalaganju i iskreno ja sam bio iznenadjen posjetom ipak je ovo kup, los protivnik i jos bila lp na tv
A sto se ti nadje prozvanim .. Valjda se trebaju naci oni koji nisu bili .. :lol:
ja to samo da razjasnim :cry: :cry: .... :lol: :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 sep 2009, 16:09

Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi :!:

procitah na kupikartu.ba da je tekma u subotu u 19h,elem ne bitno,u subotu upisati novu tricu i bodove iz stočnog Sarajeva i Travnika ovjeriti :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 sep 2009, 16:13

potpis
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 sep 2009, 16:14

bistrikboy je napisao/la:Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi :!:

procitah na kupikartu.ba da je tekma u subotu u 19h,elem ne bitno,u subotu upisati novu tricu i bodove iz stočnog Sarajeva i Travnika ovjeriti :!:
To za viscu sam i ja cuo mada ga nikad ne bih prepoznao ... ;)

Nije moguce da je neko dosao na ideju da pocetak utakmice stavi samo 3 minuta nakon iftara .. :o :o .. Nadam se da je to samo losa informacija ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 sep 2009, 16:18

Stole iz Bora je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Visca se sinoc zagrijavao sa ekipom na poluvremenu i sjedio je na klupi :!:

To za viscu sam i ja cuo mada ga nikad ne bih prepoznao ... ;)

Nije moguce da je neko dosao na ideju da pocetak utakmice stavi samo 3 minuta nakon iftara .. :o :o .. Nadam se da je to samo losa informacija ..
Ma nisam ga ni ja prepoznao vec napisao neko na orgu :arrow:

Moguce da su ovi na kupikartu.ba stavili termin nasumicno,onako bezveze,mislim ipak da se onaj termin od 20h nece mjenjati :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

namcitm87
Kontakt:

Post Postao/la namcitm87 » 16 sep 2009, 16:27

Neko je plasirao dezinformaciju da se Višća dvoumi između Olimpika i nas što je čista glupost, tačno je da ga Olimpik želi dovesti ali momak neće ni da čuje za njih, jer zna kakav je Željo klub i momak još od malih nogu navija za Želju... tako da su ovo čiste gluposti ...čuj dvoumi se....kako sam saznao danas je trebao doći njegov menadžer da završi poso s našom upravom. Momak želi ostati, Amar je zadovoljan. Sada je samo na našoj upravi i na njegovom menadžeru da to dogovore i to je to.

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 16 sep 2009, 16:28

nema veze ,vazno je da smo prosli :D :D :D ,protiv rudara po nova tri boda i ostanak u vrhu tabele :!: :mrgreen: :mrgreen:
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 16 sep 2009, 16:29

namcitm87 je napisao/la:Neko je plasirao dezinformaciju da se Višća dvoumi između Olimpika i nas što je čista glupost, tačno je da ga Olimpik želi dovesti ali momak neće ni da čuje za njih, jer zna kakav je Željo klub i momak još od malih nogu navija za Želju... tako da su ovo čiste gluposti ...čuj dvoumi se....kako sam saznao danas je trebao doći njegov menadžer da završi poso s našom upravom. Momak želi ostati, Amar je zadovoljan. Sada je samo na našoj upravi i na njegovom menadžeru da to dogovore i to je to.
To mi je drago cuti jer je momak kvalitetan i mlad a znam i ja da navija za Zelju!

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 16 sep 2009, 16:35

u osmini finala protiv leotara :) :) :)
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 sep 2009, 18:27

Višća nije jučer bio na klupi, ali sam čuo da je poptisao ugovor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 sep 2009, 19:11

Možda nije nemoj mahalskih .. :roll: muka mi je više od njih .. :( :arrow:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 sep 2009, 19:34

nime_tm87 je napisao/la:Možda nije nemoj mahalskih .. :roll: muka mi je više od njih .. :( :arrow:
Momak NIJE potpisao,pregovori su u toku,postoji volja i jedne i druge strane da se to rijesi kako treba :!: Momak nije kontaktiran od strane olimpika,herbione sta ti je???

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 sep 2009, 22:18

Ma džaba kad ti nemožeš dokazat njima .. :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2009, 23:14

Zeljeznicar - Rudar, Subota 19:00h

Najgori moguci termin...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 16 sep 2009, 23:24

bistrikboy je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Možda nije nemoj mahalskih .. :roll: muka mi je više od njih .. :( :arrow:
Momak NIJE potpisao,pregovori su u toku,postoji volja i jedne i druge strane da se to rijesi kako treba :!: Momak nije kontaktiran od strane olimpika,herbione sta ti je???
Ne supljiram vec znam da Gracic ima sutra popodne sastanak sa menadjerom,mislim da se zove Vokic iz S,Brijega,tema je Visca.Zeljo mu ne moze ponuditi uslove koje mali trazi plus obestecenje za klub Buducnost,ostaje ljubav ili pare,Olimpik ne zeli kvariti transfer vec je rezervna varijanta.

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 16 sep 2009, 23:29

ma nema veze i ako visca ne potpise ne trbeaju igraci koji ce trcati ko mu vise ponudi nego oni koji ce izgarati za sveti dres
btw ocekujem (napokon jedna laksa tekma) ubjedljivu pobjedu u subotu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 13 gostiju.