Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 06 jun 2011, 18:53

Ahmed.S je napisao/la:Arnelinho

HrvaTska milina za oci,ova sadasnja HrvaTska :-)
Hrvatska igra dobro, al ih je*e to sto ne mogu zabit gola, gledao sam neki dan nakon sto su Rumunji poveli 2-0, a i prije sam prebacio na koju minutu, ono koliko sam ja gledao bile su 3 stative/precke, ja nisam mogao vjerovat svojim ocima, a koliko sam procitao Gruzija je zabila gol iz jedne jedine prilike i po svemu sudeci da Hrvatska ima realizaciju uvalili bi im 5 komada
isti taj problem ima i Dinamo, pobjedjuju u prvenstvu po 1-0, a kad odu u Europu ne mogu zabit gola, igraju 0-0 il izgube iz jedine prilike protivnika
ne znam u cem je stos, al kao da su ljudi prokleti, lopta im nece u gol, skupo je kostala povreda Eduarda

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 18:55

gospodin Seljakovic je napisao/la:

Hrvatska igra dobro, al ih je*e to sto ne mogu zabit gola, gledao sam neki dan nakon sto su Rumunji poveli 2-0, a i prije sam prebacio na koju minutu, ono koliko sam ja gledao bile su 3 stative/precke, ja nisam mogao vjerovat svojim ocima, a koliko sam procitao Gruzija je zabila gol iz jedne jedine prilike i po svemu sudeci da Hrvatska ima realizaciju uvalili bi im 5 komada
isti taj problem ima i Dinamo, pobjedjuju u prvenstvu po 1-0, a kad odu u Europu ne mogu zabit gola, igraju 0-0 il izgube iz jedine prilike protivnika
ne znam u cem je stos, al kao da su ljudi prokleti, lopta im nece u gol, skupo je kostala povreda Eduarda
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=483 ovdje ti je tema vatrenih ...greskom si na temi zmajeva... :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 06 jun 2011, 18:59

mma_hz je napisao/la:

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=483 ovdje ti je tema vatrenih ...greskom si na temi zmajeva... :oops: :oops:
ljudi su gore poredili igru BiH reprezentacije sa igrom Hrvatske i Slovenije, ja sam neki dan malo gledao Hrvatsku, pa sam i ja prokomentirao, ne znam u cemu je problem

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 06 jun 2011, 19:02

ljudi, idite malo karajte, opustite se....dosadni ste sa dzekom, spahicem i co....sutra pobjeda aBd i to je to
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 19:09

@gospodine seljakovicu hehe
gdje sam ja rekao da je to problem,samo kazem vatreni imaju svoju temu.... :D :D a ti o dinamovoj igri ... ;)
i ljudi porede igru Bosne sa hrvatima i slovencima ,a ti nigdje bosnu ne spomenu samo dinamo i hrvatsku hehehe... :D :D ..al ugl nista nisam lose mislio ...samo sam ukazao na par greskica po meni eheh...
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 06 jun 2011, 19:17

mma_hz je napisao/la:@gospodine seljakovicu hehe
gdje sam ja rekao da je to problem,samo kazem vatreni imaju svoju temu.... :D :D a ti o dinamovoj igri ... ;)
i ljudi porede igru Bosne sa hrvatima i slovencima ,a ti nigdje bosnu ne spomenu samo dinamo i hrvatsku hehehe... :D :D ..al ugl nista nisam lose mislio ...samo sam ukazao na par greskica po meni eheh...
a dobro, ja se izvinjavam, ljudi su spomenuli, a ja sam samo nadodao kako igra Hrvatska i sto ih ono doslovno je*e jer sam gledao utakmicu, za BiH ne moram govorit, svi se dovoljno nagledali :D :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jun 2011, 19:25

a dobro, ja se izvinjavam, ljudi su spomenuli, a ja sam samo nadodao kako igra Hrvatska i sto ih ono doslovno je*e jer sam gledao utakmicu, za BiH ne moram govorit, svi se dovoljno nagledali :D :D
ma jeste ,al imam osjecaj da bi BIH onu gruziju u zenici nabila 7:0 minimum... ;) ;)
FK SARAJEVO.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 jun 2011, 21:49

Da, ja ih redovno gledam, men su dragi,još iz vremena Davora. ;) Ovu sad nisam gled'o protiv Gruzijaca, jer je bila paralelno sa našom tekmom, al' pogledaj koju tekmu (ako ne pratiš) da vidiš kakve kombinacije oni rade,majko mila. Pa to je poezija...Rakitić,Modrić,Dudu i ako igra Niko,onda još ljepše po sredini terena, negdje oko 20 metara uvijek od gola protivnika, to je prepuno kombinatorike...još i krila (Srna,Gabrić)...sada ih muči nedostatak napadača (Dudu nije stari, Nikica se tek navikava, Olića nema,Petrić prop'o,Mate nije kvalitet,Kalinić opet nije tipičan hrvatski napadač-brz,okretan,tehničar i snalažljiv,on to nije).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jun 2011, 22:02

"Igrači su se malo digli. Malo previše. Nisam siguran da su oni baš tolike zvijezde kako ih se ovdje predstavlja. Raja ih više poznaje po tome kakve automobile voze, gdje imaju stanove, koliko zarađuju, gdje ljetuju.., nego po igri. Većina nema kontinuitet igara ni u svojim klubovima. Nisu baš takve zvijezde kako ih vi novinari tretirate“, kazao je Osim.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 06 jun 2011, 22:07

mma_hz je napisao/la:
ma jeste ,al imam osjecaj da bi BIH onu gruziju u zenici nabila 7:0 minimum... ;) ;)
pa to ti ja pricam, problem realizacije ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 jun 2011, 22:53

Sta imamo pricat , oprezno uci u utakmicu i naravno ZGAZITE IH ! SAMO BiH !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 jun 2011, 02:47

Arnelinho je napisao/la:

Ja ti mogu, buraz, samo reći, da i Slovenija ima ljepšu igru od naše, za Hrvate da ne pričam,milina za oči. A mi nikad nismo ni imali igre, to meni smeta. Za to nije Pape kriv, nije ni Ćiro, već ovaj nam jbni savez, pa i ovaj komitet polako izgleda ide u zajeb...rada nema, 100 generala ni jedan vojnik. Nadam se da će Ivica preuzet odgovornost i sredit stvari oko repke,pa da će dati Papetu (ili kome drugom,svejedno)podršku, pa da počnemo kvalitetno raditi. Ovo sada je a nivou amatera.
U pravu si ,treba neki manipulator, al' da im svima skine gaće pa ih prepuca, ne samo Safeta il' 11 igrača. Ivica je daleko sa razmišljanjem u odnosu na druge,a i Safet je daleko sa vizijom fudbala u odnosu na naše igrače. Daleko. Toliko daleko ,da oni to ne mogu da shvate. :mrgreen:
iskreno neznam kako slovenija igra ono sto sam ih gledao bilo je na sp i protiv nas kad smo ih razbili al opet prijateljska :D , slovencima svaka cast i treba realno reci kvalitetniji su od nas jer jednostavno imaju rezultate , sto se tice hrvata i tu si u pravu ljudi imaju bas dobar sastav al im je igra opala nakon turske ...istina da tu kod nas treba dosta stvari popraviti , od organizacije i slicno i to su sve sitnice koje bitno utjecu da sam pristup igri sto se tice nase igre imali smo i mi dobrih partija pa recimo protiv portugala kod njih fino smo se nosili i da smo imali malo srece bio bi tu rezultat drugaciji a revansu necu komentarisati :D , realno protiv belgije smo isto tako u obje utakmice pruzili dobru partiju itd. da ne nabrajam bilo je fakat utakmica gdje smo odigrali na nivou , al ove posljednje utakmice sam samo komentarisa kako je pape imao losih poteza koje su nas realno kostale ...nista sutra se nadam pobjedi i nastavku dizanja u nebesa repke od strane novinara i slicno :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 12:45

Ovoj temi treba dobra rekonstrukcija!!!
Dosta imena koji su standradni ovdje treba da ima status povremenog clana ove teme...
Misimovic,Pjanic,Ibricic,Medunjanin,Alispahic,Stilic....ma daj ba...
Od ovih samo dvojica trebaju biti pozivana na utakmice a koja dvojica ce to da budu treba gledati po trenutnoj formi jer oni su apsolutno isti profil igraca ja ih zovem administracija u timu...I tekmu moze zapocinjati samo jedan jer vec dvojica su preskupi za odrzavanje u modernom sistemu/fudbalu...(Tek sad smo dobro skonatli kad je Ciro govorio da nemogu Pjana i Miske zajedno u ekipu).
Zadnja linija ne treba velike zahvate samo iz ove teme skolniti ali pod hitno ime Mravca (zvani Hirosima) pa i Pandze...
Napad ne treba nista rekonstruisati oni su kao i poljana sa povrcem koliko im das gnojiva toliko dobijes roda ;)

A u ovu temu pod hitno/urgentno moraju LJEVAKOVIC bez daljnjeg Zukanovic,Cocalic,Mahmutovic,Papac,Begovic,Stevanovic pa i onaj Galesic zbog svoje brzine i dosta kretanja...
Jahic, pa on je i bio nasa prevaga do sada on je bio taj igrac koji krpio rupe ovih gore pobrojanih dizelasa...Obavezno mora biti clan ove teme...

A ima jos igraca samo treba malo skloniti oci od Manchester Cy i pogledati i na druge strane ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 jun 2011, 13:35

Za_raju je napisao/la:Ovoj temi treba dobra rekonstrukcija!!!
Dosta imena koji su standradni ovdje treba da ima status povremenog clana ove teme...
Od ovih samo dvojica trebaju biti pozivana na utakmice a koja dvojica ce to da budu treba gledati po trenutnoj formi jer oni su apsolutno isti profil igraca ja ih zovem administracija u timu...I tekmu moze zapocinjati samo jedan jer vec dvojica su preskupi za odrzavanje u modernom sistemu/fudbalu...(Tek sad smo dobro skonatli kad je Ciro govorio da nemogu Pjana i Miske zajedno u ekipu).
Zadnja linija ne treba velike zahvate samo iz ove teme skolniti ali pod hitno ime Mravca (zvani Hirosima) pa i Pandze...
Napad ne treba nista rekonstruisati oni su kao i poljana sa povrcem koliko im das gnojiva toliko dobijes roda ;)

A u ovu temu pod hitno/urgentno moraju LJEVAKOVIC bez daljnjeg Zukanovic,Cocalic,Mahmutovic,Papac,Begovic,Stevanovic pa i onaj Galesic zbog svoje brzine i dosta kretanja...
Jahic, pa on je i bio nasa prevaga do sada on je bio taj igrac koji krpio rupe ovih gore pobrojanih dizelasa...Obavezno mora biti clan ove teme...

A ima jos igraca samo treba malo skloniti oci od Manchester Cy i pogledati i na druge strane ;)
Galesic – nein; Zukanovic – nein; Stevanovic – fuck no..
Cocalic – obavezno. Nekoliko puta sam pisao da Susic njega mora sto prije pozvati. Poslije Spahica nas najbolji stoper kojeg trenutno imamo. Istina, prije sam se dvoumio izmjedju njeg i Bunoze, al nakon ovih nedavnih njegovih izjava ga vise ne smatram potencijalnim reprezentativcem BiH. Daleko mu kuca bila..
Za Jahica se apsolutno slazem. Igrac koji moze pokriti vise pozicija, zahvalan MORA imati mjesto u ovom timu.
Za Papca se nadam jos uvijek da ce se odazvati.
Mahmutovica i Ljevakovica. Stavit na siri spisak, nekoliko prijateljskih, na okupljanima oprobati. Nista vise od toga. Mozda zadovolje. Iskreno se nadam da hoce.
Misimovic, Pjanic, Ibricic, Medunjanin, Alispahic, Stilic
Pjanicu je vec vrijeme da polahko uzima glavnu ulogu u veznom redu u gradnji nase igre. Nas najveci dragulj, koji sigurno najvise obecava. Kvalitet neosporan. Miske tone iz utakmioce u utkamicu, al jos uvijek moze itekako pomoci. Hajduckoj kiti noga, obavezno. Stila i Alispahic. Jedino naknadno poziv, u slucaju povreda, kartona itd. Dakle, povremeni. Slazem se.
Medo kao vrlo dobra zamjena na klupi. Uvijek i obavezno.
To je taj neki spisak po meni:

Hasagic - Begovic - Sehic
Mujdza - Cocalic - Spahic - Pandza(Nadarevic) - Lulic - Papac
Salihovic - Rahimic - Medo - Pjanic - Misimovic - Besic - Jahic
Dzeko - Muslimovic - Ibisevic - Zec

I nas najaci sastav, po meni.
------------------ Hasagaic ------------------
-- Mujdza --- Cocalic –-- Spahic – Papac --
------------------- Rahimic ------------------
-- Lulic --------- Pjanic -------- Salihovic --
------------ Dzeko ----- Ibisevic ------------

Polahko Besica sve vise gurati, jer Rahimica imamo jos ove kvalifikacije. I Jahic kao jedna od opcija na tom mjestu. Miske po pola sata/ 45 minuta. Naravno da makar to odigra maksimalno jako.
Ovo je neko moje vidjenje naseg tima. I imam osjecaj da je Susic na pravom putu.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 13:45

Strauss je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ovoj temi treba dobra rekonstrukcija!!!

Galesic – nein; Zukanovic – nein; Stevanovic – fuck no..
Cocalic – obavezno. Nekoliko puta sam pisao da Susic njega mora sto prije pozvati. Poslije Spahica nas najbolji stoper kojeg trenutno imamo. Istina, prije sam se dvoumio izmjedju njeg i Bunoze, al nakon ovih nedavnih njegovih izjava ga vise ne smatram potencijalnim reprezentativcem BiH. Daleko mu kuca bila..
Za Jahica se apsolutno slazem. Igrac koji moze pokriti vise pozicija, zahvalan MORA imati mjesto u ovom timu.
Za Papca se nadam jos uvijek da ce se odazvati.
Mahmutovica i Ljevakovica. Stavit na siri spisak, nekoliko prijateljskih, na okupljanima oprobati. Nista vise od toga. Mozda zadovolje. Iskreno se nadam da hoce.
Misimovic, Pjanic, Ibricic, Medunjanin, Alispahic, Stilic
Pjanicu je vec vrijeme da polahko uzima glavnu ulogu u veznom redu u gradnji nase igre. Nas najveci dragulj, koji sigurno najvise obecava. Kvalitet neosporan. Miske tone iz utakmioce u utkamicu, al jos uvijek moze itekako pomoci. Hajduckoj kiti noga, obavezno. Stila i Alispahic. Jedino naknadno poziv, u slucaju povreda, kartona itd. Dakle, povremeni. Slazem se.
Medo kao vrlo dobra zamjena na klupi. Uvijek i obavezno.
To je taj neki spisak po meni:

Hasagic - Begovic - Sehic
Mujdza - Cocalic - Spahic - Pandza(Nadarevic) - Lulic - Papac
Salihovic - Rahimic - Medo - Pjanic - Misimovic - Besic - Jahic
Dzeko - Muslimovic - Ibisevic - Zec

I nas najaci sastav, po meni.
------------------- Rahimic ------------------

Polahko Besica sve vise gurati, jer Rahimica imamo jos ove kvalifikacije. I Jahic kao jedna od opcija na tom mjestu. Miske po pola sata/ 45 minuta. Naravno da makar to odigra maksimalno jako.
Ovo je neko moje vidjenje naseg tima. I imam osjecaj da je Susic na pravom putu.
Ovaj sastav ti je na dva koraka do najaceg,odlicno.
------------------- Ljevakovic ------------------

Eh to je to sto nam treba jedan u administraciji (Pjanic) ostalo radnici,razbijaci,sprinteri sva mudrolija je u ovom tvom sastavu...Ali ima ljudi koji misle da smo Barcelona pa nas kanta svako kome se digne,a neka taj isti pogleda koliko Barcelonini igraci pretrce pa ce vidjeti kako oni pretrce za jedno poluvrijeme koliko nasi dizelasi za citavu utakmicu!!!

Mahmutovic po meni da za krila nizasta drugo prebrz je i lucidan...
Galesic je takodje iznimno brz momak jak u duelu definitivno za sada moze klupa(kupio me protiv italije kad im je odrzao casove fudbala...)
Zukanovic bi se morao probati jos ako ode u kakav bolji klub obavezno...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jun 2011, 14:50

Za_raju je napisao/la:(kupio me protiv italije kad im je odrzao casove fudbala...)
Evo šta je problem ovog foruma (a i na drugim nije bog zna šta bolje) :roll:

Selektor, ma ko bio, treba dobiti priliku da se dokaže. Navijači i mediji trebaju mu dati maksimalnu podršku,ne zbog njega,nego zbog reprezentacije. Logistika treba da obezbjedi sve uvjete da selektiranje i pripremanje repke bude čim lakše. I kad bude svako svoj pos'o radio, od repke ćemo i moći očekivati nešto.Ovako, samo možemo čekat da ko bljesne i u trenucima svog vrhunca nas povede do baraža (za mene neuspjeh) ili do prvog mjesta u kvalifikacijama(ala Džeko olomlani) ;)
Taj Galešić je otiš'o u Partizan, samo da bi se vratio u slov. ligu,koja je malo kvalitetnija od BPL...ako gledamo cjelokupnu ligu.

A mi:
-od osamostaljenja nismo napravili NITI JEDAN STADION
-nismo napravili nikakav TRENING CENTAR
-nismo RENOVIRALI ni jedan stadion
-nismo pomogli NI JEDNOM klubu, ni nj. omladinskom pogonu
-nemamo SAVEZ SUDIJA
-nemamo SAVEZ PREMIJERLIGASA
-imamo DVIJE DRUGE LIGE
-imamo toliko IGRAČA KOJI IGRAJU ZA DRUGE ZEMLJE, da se od njih može napraviti repka ,koja bi bila standardna medju 8 najboljih na SP/EP
-nemamo NIKAKVU SARADNJU SA DRZAVAMA NASE DIJASPORE (sto se tice fudbala ,makar)
-nemamo DEFINISANE NACIJE (igramo ili za 47% države ili za koju potrošačku korpu više)
-imamo NAJSLABIJEG MOGUĆEG SPONZORA
-nemamo rad sa OMLADINSKIM REPREZENTACIJAMA
i naša boljka: sve se radi, na foru "haj,kad budem im'o vremena, otići ću viĐet"

I u takvom haosu, očekivat da se nešto napravi je NEMOGUĆE.
Nabrojat ću samo 5-6 igrača ,koji bi u našoj repci bili nezamjenjivi:Ibrahimović,Junuzović,Arnautović,Handanović,Ilič,Subotić,Marin,Petrić,Gavranović i mnogi drugi...VIDITE KOLIKO PROPUSTA? Ovi bi i bez emocije prema državi, harali fudbalom...al' ne, važnije je da igra neki tamo x,y igrač,jer je odvojio od usta i dao 10k eura Ušketu, a to što on nije ni za San Marina, za to ćemo Papeta okrivit... :roll:

Problem je daleko dublji, nego li mi zamišljamo...problem je u sistemu. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 15:36

Arnelinho je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:(kupio me protiv italije kad im je odrzao casove fudbala...)
Evo šta je problem ovog foruma (a i na drugim nije bog zna šta bolje) :roll:

Selektor, ma ko bio, treba dobiti priliku da se dokaže. Navijači i mediji trebaju mu dati maksimalnu podršku,ne zbog njega,nego zbog reprezentacije. Logistika treba da obezbjedi sve uvjete da selektiranje i pripremanje repke bude čim lakše. I kad bude svako svoj pos'o radio, od repke ćemo i moći očekivati nešto.Ovako, samo možemo čekat da ko bljesne i u trenucima svog vrhunca nas povede do baraža (za mene neuspjeh) ili do prvog mjesta u kvalifikacijama(ala Džeko olomlani) ;)
Taj Galešić je otiš'o u Partizan, samo da bi se vratio u slov. ligu,koja je malo kvalitetnija od BPL...ako gledamo cjelokupnu ligu.

A mi:
-od osamostaljenja nismo napravili NITI JEDAN STADION
-nismo napravili nikakav TRENING CENTAR
-nismo RENOVIRALI ni jedan stadion
-nismo pomogli NI JEDNOM klubu, ni nj. omladinskom pogonu
-nemamo SAVEZ SUDIJA
-nemamo SAVEZ PREMIJERLIGASA
-imamo DVIJE DRUGE LIGE
-imamo toliko IGRAČA KOJI IGRAJU ZA DRUGE ZEMLJE, da se od njih može napraviti repka ,koja bi bila standardna medju 8 najboljih na SP/EP
-nemamo NIKAKVU SARADNJU SA DRZAVAMA NASE DIJASPORE (sto se tice fudbala ,makar)
-nemamo DEFINISANE NACIJE (igramo ili za 47% države ili za koju potrošačku korpu više)
-imamo NAJSLABIJEG MOGUĆEG SPONZORA
-nemamo rad sa OMLADINSKIM REPREZENTACIJAMA
i naša boljka: sve se radi, na foru "haj,kad budem im'o vremena, otići ću viĐet"

I u takvom haosu, očekivat da se nešto napravi je NEMOGUĆE.
Nabrojat ću samo 5-6 igrača ,koji bi u našoj repci bili nezamjenjivi:Ibrahimović,Junuzović,Arnautović,Handanović,Ilič,Subotić,Marin,Petrić,Gavranović i mnogi drugi...VIDITE KOLIKO PROPUSTA? Ovi bi i bez emocije prema državi, harali fudbalom...al' ne, važnije je da igra neki tamo x,y igrač,jer je odvojio od usta i dao 10k eura Ušketu, a to što on nije ni za San Marina, za to ćemo Papeta okrivit... :roll:

Problem je daleko dublji, nego li mi zamišljamo...problem je u sistemu. ;)
Sve stoji ali imamo mi igraca za velikog takmicenja i bez tih gore nabrojanih...
A li jedno je vise nego jasno Safet ne moze biti kriv nikad a mozda ni tada :roll: :roll: :roll:
"No God is Good God "

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 jun 2011, 15:50

Za_raju je napisao/la:Sve stoji ali imamo mi igraca za velikog takmicenja i bez tih gore nabrojanih...
Čini ti se da imamo...
Imamo igrače koji mogu zalutat na velika takmičenja..al' za ozbiljnije rezultate nikako. ;)
Safet bi za mene bio kriv, tek onda kad mu se ne budu miješali u pos'o, uostalom, tako mislim i za svakog bišeg selektora,pa nemam namjeru da mijenjam mišljenje.

Ono pobrojano je put do uspjeha...a ne "klapa" od 20 igrača koja će trčat po travnjaku, trčat i igrat možemo i nas dvojca, al' džaba je kad je sve nepovezano. Jedni gledaju da se obogate, jedni prodaju,jedni ljube grb (a i grb na dresu je bože sačuvaj :roll: ),jedni pjevaju,drugi kuju zavjere , opet neki nas napumpavaju :mrgreen: itd itd.

Svako mora znati gdje mu je mjesto i tek onda put pod noge, Katar (od Poljske ne vjerujem da će šta biti) ;)
Ne postoji reprezentacija koja je sastavila 20 igrača ,tek tako i otišla na SP/EP, a ne postoji ni reprezentacija koju ne radi sistematski pa da je napravila neki rezultat (Grci,Rusi ,pa i Slovenci,Hrvati,Švicarci svi uspjehe temelje na sistematskom radu, svako se svoje obaveze 'latio)...

Dok se reprezentacija bude vodila po nacionalnom ključu (a i liga) nema od nas hljeba, jedino nam preostaje dati punu podršku slektoru i repci,pa šta god napravili,nebitno...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2011, 16:29

Ma daj molim te Arnelinho, to sve sto si nabrojao nema ni Crna Gora pa ljudi rasturaju a ima jos takvih primjera. Razumijem ja da je to sve potrebno al jedan odlazak na neko veliko takmicenje bih nam olaksao da dodjemo do toga.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jun 2011, 19:07

BRAVO za Darka Maletica samo pohvale i najveca hvala, pozitivno me je iznenadio, trudio se, borio se, i rezultat toga, gol, za konacnih i sigurnih 2-0.....

kako je lijepo vidjeti Papeta nasmijanog

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 18 gostiju.