Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PiazzaGrande

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 maj 2017, 13:31

MortemHz je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Zanimljivo je svakako da je Nestorovski bio blizu prelaska u sarajevski Željezničar. Tim s Grbavice ga je želio dovesti dok je ovaj igrao za Inter, ali je cijena bila previsoka, pa se od transfera odustalo. Nestorovski je potom otišao u Palermo....

AAAAAAAAAAAAAAA :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/bio-na- ... fer/237207
Vjerovatno su mislili na prijasnji klub ali i dalje :urnebes:
I mi smo htjeli dovesti Marka Roga dok je igrao za Split, ali se od transfera odustalo jer je cijena bila previsoka. Rog je potom otišao u Dinamo za 5 mil. €, a zatim u Napoli za bogapitajkoliko para... :urnebes:
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 17 maj 2017, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 17 maj 2017, 13:31

tuzlanka, makedonac i kinezi im vode klub i oni pričaju o derbiju :rol:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 maj 2017, 13:32

grbavicka je napisao/la: vama sljedeci derbi onda ide 675 ili cak manje, moramo uracunati tampon zone... znaci oko 500 ulaznica
Kakve bolan tampon zone, procenat gostujucim navijacima se daje od UKUPNOG kapaciteta stadiona, kakve te zone spopale.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2017, 13:33

Nemoj me pasa Boga ti citirati. I prestani s vrijedjanjem.
O tebi kao forumasu imam dobro misljenje, ali zadnjih par dana izgleda imas naum naloziti situaciju do te mjere da, ne dao dragi Bog, padne mrtva glava. Na cast ti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2017, 13:34

Gdje sam te vrijeđao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 17 maj 2017, 13:39

ElCartel11 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la: vama sljedeci derbi onda ide 675 ili cak manje, moramo uracunati tampon zone... znaci oko 500 ulaznica
Kakve bolan tampon zone, procenat gostujucim navijacima se daje od UKUPNOG kapaciteta stadiona, kakve te zone spopale.
dobro, eto 675 ulaznica, samo nemoj da kukate sljedeci put... evo mi smo se pomirilii sa 1725 ulaznica, i drago nam je da se napokon pristupilo tome kako treba...
45515

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2017, 13:39

Ne licno mene, sve navijace Zeljeznicara. Svakako je post prijavljen, a ti razmisli ko laze, Vasa uprava koja Vam je obecala duple krune, prekucavanje, grupe Europskih takmicenja, ili pak mi svi lazemo " od 1921"?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 maj 2017, 13:45

Medikament je napisao/la:tuzlanka, makedonac i kinezi im vode klub i oni pričaju o derbiju :rol:
Jbg svjesni su oni toga da im klubom vedre i oblace ljudi koji kada dodju na utakmicu pitaju koji su nasi...
Jbg. moraju naci neku utjehu u ovom nadyebavanju oko broja ulaznice, samo su trebali reci 5% a ne izmisljati popravak cenifa.
Ovako im se i djeca smiju.
Blekic, Dinokio, Sabrina i par Kineza...sta je iduce.
Od ovog derbija pa na dalje ide kao na zapadu 5% i svi nezadovoljni :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2017, 13:46

Pa prijavi ako ce ti tako biti lakse u zivotu, isto k'o sto ja mogu tebe prijaviti ni za sta kao ti mene ali sto bih to radio? Nisam neki cvikeras a ti ako ne mozes prihvatiti istinu mozes slobodno svaki moj post prijaviti ako ce ti to pomoci u necemu. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 17 maj 2017, 13:46

grbavicka je napisao/la:
dobro, eto 675 ulaznica, samo nemoj da kukate sljedeci put... evo mi smo se pomirilii sa 1725 ulaznica, i drago nam je da se napokon pristupilo tome kako treba...
Bojkot derbija se nastavlja,sve dok se ne riješe stvari oko gostovanja na Grbavici ali i na Koševu,tako da je svejedno koliko ćete ulaznica dati...

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Penaltiky » 17 maj 2017, 13:47

grbavicka je napisao/la:
Slazem se da laze, vi lazete tek od 45-46e nekad tamo.

Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2017, 13:49

ackeey je napisao/la:Tacno zivimo u sjeb.anoj drzavi. Umjesto o derbiju tri dana se pise o nekakvim " ja tebi- ti meni, oko za oko - zub za zub" i slicno.
Pogotovo ova dokazivanja ko je u pravu, a ko nije. Vrhunac mi je izjava ove tete iz firme koja gazduje gradskim stadionom. Znaci, FK Sarajevo placa koristenje stadiona, i sada bi bilo realno ocekivati da ona kaze nesto protiv FK Sarajeva?
I otkud njoj podatak da to treba Ljoze rijesiti?
Tita mi, saopstenje u nivou onih Dine "strumf" Selimovica...
Nebitno, dobio je Zeljo 1750 ulaznica i cao. Ne razumijem zasto se vise dize frka oko toga.
Stari bi rekli: "Pamti pa vrati!".
Ako je nebitno sto kmecite ? I ovo je bilo pamti pa vrati, lijepo vam je receno sljedeci derbi imate 5 %, i sto ste trazili to ste i dobili.
A sto se tice ovog, nama od sljedece sezone jos manje ulaznica, pa lagano sljedece sezone zapad Koseva bude prijavljen ko gostujuca tribina, i onda za derbi karta 20 KM za vas. Pa vidjeti cemo dokle ce ici.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2017, 14:18

Najiskrenije, @mortem, misli sta hoces, ali mene vrijeđa konstatacija tipa "lazu od 1921".
Ko kmeci @YNWA"? Ja nisam. Sigurno. Na zapad i libo me.
Stvar je u 10%, osnosno sada 5%.
Po meni je ovo zavrsena stvar i ne zelim ulaziti u polemike s bilo kim.
Ono sto mi se ne svidja, nebitno s koje strane doslo, je to dizanje tenzija do te mjere da me stvarno strah sta ce se desavati u buducnosti.
Uopce ne tvrdim da smi "MI" ispravni 100%, a vi ne, ili slicno.
Znam samo da ovakve stvari nece donijeti nista dobro ni jednima ni drugima.
Vi ne mislite tako?

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 17 maj 2017, 15:14

I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 17 maj 2017, 15:21

Ocigledan je strah kod manjih, nebitnijih i mladjih komšija... znaju da će biti izurinirani u svakom smislu, pa i navijačkom... blam bi dozivjeli u subotu kada bi na stadionu bilo vise navijača Zelje nego Sarajeva... pa zato ovo rade... ne smiju dati ni 10% jer onda bi bilo bas neravnopravno 3500 manijaka naspram 3500 suknjaša.... ovako barem imaju tračak nade.... i to je sva sustina ove njihove jadne odluke...
Oni svakako nece ni doci na Grbavicu dao im Zeljo 5 ili 10% jer oni nisu odani i lojalni svom klubu... navijaju za njega samo kad im dobro ide... a i strah od vanserijskih navijača je svakako tu bitan parametar zbog čega oni ne češće ne dolaze na grbavicu... mogu komotno da se zovu Bojkot 1987.... s obzirom koliko su puta do sada bojkotovali derbi.... pravi i lojalni navijači ce pokazati u subotu ko je i sta je Zeljeznicar... definicija zivota.... okupiranje zapada slijedi....

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 maj 2017, 15:21

Addict je napisao/la:I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.
Kako smo to mi krivi, haj molim te objasni? Sto smo nakon 10 godina presjekli? Mozda smo ih trebali nagraditi za bezobrazluk, sta li?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 17 maj 2017, 15:29

pasica je napisao/la:
Addict je napisao/la:I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.
Kako smo to mi krivi, haj molim te objasni? Sto smo nakon 10 godina presjekli? Mozda smo ih trebali nagraditi za bezobrazluk, sta li?
paljenje i rusenje stadiona 2016? da niste to radili, ne bi imali potrebe da vas ogranicimo...
45515

High

Post Postao/la High » 17 maj 2017, 15:32

Da se to sve gleda, vi biste bili na giljotini ili biste, u poštenijoj varijanti, bili protjerani sa Zemlje jer ste bombe bacali po igralištima i stadionima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 maj 2017, 15:44

Pa danas ljudi izjavise da jos niste platili stetu koju ste napravili na Kosevu prosli derbi. Samo sto se mi ne hvatamo toga kao izgovor za primitivizam kao vi i ona vasa raskopcana seljacina.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 maj 2017, 15:48

Koji ljudi? Oni sto im vi kiriju placate, jel'?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.