FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mi smo prošli a Boga mi vama sa Viktorijom nek je Boga na pomoći.
- storm_raider
- Kontakt:
Uzmi kutljaču i po vugli se udaraj dok se ne središ.stadion je napisao/la:mi smo prošli a Boga mi vama sa Viktorijom nek je Boga na pomoći.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vama svaka cast ako ste prosli,samo sklonite Bandovica sa gola ,covjek vas je unakaziostadion je napisao/la:mi smo prošli a Boga mi vama sa Viktorijom nek je Boga na pomoći.
Ponosnostorm_raider je napisao/la:Nije ovaj nas, ovaj navija za drugoligasa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
daleko smo još od "prošli " 
izgleda da je na teskim pa zato hoce da poletirob do bagro je napisao/la:Na cemu vam je ovaj.![]()
![]()
![]()
![]()
srcu draga boja plava
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
modecom je napisao/la:izgleda da je na teskim pa zato hoce da poletirob do bagro je napisao/la:Na cemu vam je ovaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Keenan.- je napisao/la:Uzmi kutljaču i po vugli se udaraj dok se ne središ.stadion je napisao/la:mi smo prošli a Boga mi vama sa Viktorijom nek je Boga na pomoći.
vidim da mi prenosis sopstvena iskustva...neprocjenjivo cuti iz zvalja onog koji je imo overdose
METALURG DONECK
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Pisi propalo haman
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- vendeta1921
- Kontakt:
Za sinocnji poraz su svi krivi ali ja cu preskociti sve i doci do Musemica koji mi svakim danom sve vise pada u ocima. Ja ne mogu da razumijem da je izgubio karakter i muda koja je imao pa ne smije da izbaci Cimirota i Dzakmica koji se vuku cijelu utakmicu. Pored toga ubacuje Radana defanzivca a Osmanagic na klupi sto mi nikako nece i ne moze biti jasno. Ona krampa sto igra desno je najgori igrac koji je krocio u FKS u zadnji 20 godina, pa Gujic je bar znao trcati a Comor bi sinoc zatvorio onu stranu kako god okrenes bolje od najveceg debila kojeg sam ikad vidio u svetom dresu. I onda meni dodje ovdje neko i prica o Tadejevicu kako je spor i slicno kako nam treba lijevi bek a desna strana katastrofa jedva cekam da se Vule prijavi pa da se hitno Tatomirovic vrati na desnu stranu. Zato moj Husrefe ne slusaj gospodine u crnim odjelima i pocni da ti pravis ekipu a ne menadjeri to sebi nikako ne smijes da dopustis.
Asmiru Suljicu kapa dole jedini koji je pokusavao nesto. Dejo glavu gore!!!
Asmiru Suljicu kapa dole jedini koji je pokusavao nesto. Dejo glavu gore!!!
gdje nije jaruga muce se protiv pekarasimon je napisao/la:nije losenewton_heath_lyr je napisao/la:Metalurg Donjeck
Bilo kako bilo ,da mi prvo apsolviramo pekare pa onda razmišljati o ovim metalcima 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- moustapha
- Kontakt:
a mucili bi se sa svakim ko kod da je dosao ovako ovi su negdje na sredini nisu ni prejaki ni prelagani tamanmirzatele je napisao/la:gdje nije jaruga muce se protiv pekarasimon je napisao/la:nije losenewton_heath_lyr je napisao/la:Metalurg Donjeck
A sada treba se fukursirat na Albance a o njima misliti kasnije.
Ti si opet šampion !
ABD ad se prodju Albanci ide se ne Metalurg koji je dobra ekipa li u rangu sa Levskim u nekih 5 deka i losija zbog manje evropskog iskustva moze se proci uz inat kao protiv Levskog siguran sam u prolaz jednostavno Sarajevo ce proraditi.sportski pozdrav sa Une