Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa tako onda mozemo i mi reci za stetu na sergijici. Koja steta? Ona sto vi kazete, jel?
Kakvo licemjerje.
Kakvo licemjerje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
To je završena priča, ne vidim smisao rasprave o tome više.
Ove sezone se desilo tako, odnosno u ove dvije utakmice u LZP, i Bože moj nije ni prvi ni zadnji put da izbije ovako neki problem kada je derbi u pitanju, nadam sa da će se do iduće sezone tj. idućeg derbija sve riješiti i to je to.
Ove sezone se desilo tako, odnosno u ove dvije utakmice u LZP, i Bože moj nije ni prvi ni zadnji put da izbije ovako neki problem kada je derbi u pitanju, nadam sa da će se do iduće sezone tj. idućeg derbija sve riješiti i to je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kmece ovi tvoji. Ako je gotova prica cemu pritisak i trazenje da dobijete cijeli jug ?ackeey je napisao/la:Najiskrenije, @mortem, misli sta hoces, ali mene vrijeđa konstatacija tipa "lazu od 1921".
Ko kmeci @YNWA"? Ja nisam. Sigurno. Na zapad i libo me.
Stvar je u 10%, osnosno sada 5%.
Po meni je ovo zavrsena stvar i ne zelim ulaziti u polemike s bilo kim.
Ono sto mi se ne svidja, nebitno s koje strane doslo, je to dizanje tenzija do te mjere da me stvarno strah sta ce se desavati u buducnosti.
Uopce ne tvrdim da smi "MI" ispravni 100%, a vi ne, ili slicno.
Znam samo da ovakve stvari nece donijeti nista dobro ni jednima ni drugima.
Vi ne mislite tako?
Jednostavno ovi vasi sto su trazili i dobili su. Jel lijepo receno da cete dobiti 5%, doduse vi zivite u nekom svom svijetu u kojem mislite da se mi nista ne pitamo, ono opstina Centar ce narediti da vi dobijete sto ste i dosad, Alaim vam rekao hehe
I dalje ovisi o vama, ako mi ne dobijemo za derbi sto trazimo, sljedece godine bi manijaci mogli na zapad, placati kartu po 20 KM, pa vidjeti cemo dokle ce ici, kao sto vec ranije napisa.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Tako što se sad prepucavate i sjebajete derbi. I jedna i druga uprava se ponaša kao djeca, on je prvi počeo, on je meni rekao...pasica je napisao/la:Kako smo to mi krivi, haj molim te objasni? Sto smo nakon 10 godina presjekli? Mozda smo ih trebali nagraditi za bezobrazluk, sta li?Addict je napisao/la:I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.
To sam već pisao, stavis kamere i sve snimis, snimanje na ulazu, kupovina uz LK (ili drugi dokument, ne možeš uskratiti ulazak maloljetnicima jer je to diskriminacija), onda frajeru lomi. Sve pod kamerama, hapšenje na izlazu, zabrana ulaska na stadion višegodišnja uz naknadu stete + penali + prekršajna/krivična odgovornost. Mislite da su Englezi kao kulturni? Jesu mudo moje, al ih Tacherova utjerala u suru vrlo jednostavno. Eto kako ste krivi i jedni i drugi (ne navijači, vi ispaštate, uprave su nesposobne da organiziraju **** utakmicu).
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
velikiAddict je napisao/la:Tako što se sad prepucavate i sjebajete derbi. I jedna i druga uprava se ponaša kao djeca, on je prvi počeo, on je meni rekao...pasica je napisao/la:Kako smo to mi krivi, haj molim te objasni? Sto smo nakon 10 godina presjekli? Mozda smo ih trebali nagraditi za bezobrazluk, sta li?Addict je napisao/la:I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.
To sam već pisao, stavis kamere i sve snimis, snimanje na ulazu, kupovina uz LK (ili drugi dokument, ne možeš uskratiti ulazak maloljetnicima jer je to diskriminacija), onda frajeru lomi. Sve pod kamerama, hapšenje na izlazu, zabrana ulaska na stadion višegodišnja uz naknadu stete + penali + prekršajna/krivična odgovornost. Mislite da su Englezi kao kulturni? Jesu mudo moje, al ih Tacherova utjerala u suru vrlo jednostavno. Eto kako ste krivi i jedni i drugi (ne navijači, vi ispaštate, uprave su nesposobne da organiziraju **** utakmicu).
45515
; da dodam, imaju i navijači dosta krivice na sebi i jedni drugi. Furate ultra fazon, naložili vas Poljaci, Srbi, Rusi, Ukrajinci... među njima zapravo olos nad olosem. Vrlo brzo će doći vrijeme obračuna noževima ili pištoljima, pa kad počnu padati mrtve glave od 17 godina onda ćete svi skontat da ste se zajebali, a to ide jedno s drugim neminovno. Sarajevski derbi je imao upravo taj duh da brat uz brata ide na tekmu na različite strane, zdrava zajebancija danima prije ali i poslije, a onda opet skupa kući. Prelijepe su vam one priče o farbanju radnji, kerova, auta poslije derbija zbog opklada i ponosa, ili ona o bacanju šarana na stolove.... ima toga puno, to vam je super a danas se rokate i evo vidite gdje je to došlo. Zato ste i vi odgovorni, **** vas ultra fazon. Danas ljudi bježe od utakmica jer ne znaš hoćeš li živu glavu donijeti kući, hoće li ti dijete kakav debil pogoditi bakljom ili hoće li topovski udar odnijeti ruku. I onda se pitamo gdje je raja, gdje je fudbal...
Neka atmosfere, neka bakljade, pjesme, koreografije. Da neko nešto ne prigovori ja sam ih spalio podosta, koreografije sam pravio danima, ali daj ba malo granice, mjere, daj malo razuma. Mi stariji smirujemo mlade usijane glave, nekad fino pričom nekad šamarom. Nema druge. Ali ne, najbolji su oni koji su najgori, odobrava se i hrabri sve to.
Neka atmosfere, neka bakljade, pjesme, koreografije. Da neko nešto ne prigovori ja sam ih spalio podosta, koreografije sam pravio danima, ali daj ba malo granice, mjere, daj malo razuma. Mi stariji smirujemo mlade usijane glave, nekad fino pričom nekad šamarom. Nema druge. Ali ne, najbolji su oni koji su najgori, odobrava se i hrabri sve to.
Vidis to itekako vazi za vas Blekiceve podanike...nadmasili ste njihovu ratnu propagandu.pasica je napisao/la:Kad citas ove Vasine isto kao da slusas srbe kad pricaju o ratu, ono u fazonu "svi smo krivi" itd. Nismo svi krivi, krivi ste.
I kakve ima veze sta ce biti na sergijici, mi svakako necemo doci.
Kmecite svake godine za broj mjesta koja dobijete iako je vecina svjesna koji su razlozi i da bi ista stvar bila da imate svoj stadion kapaciteta kao Grbavica.
Ali avaj najlakse je prebaciti krivicu na suprotnu stranu.
I da takvi kao ti nisu ni pozeljni u hramu fudbala a zovite ga slobodno kako hocete.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
A sta je bilo prije 2016? Isto, mi vama jug, vi nama ono smece od coska. E pa red je bio da se presjece.grbavicka je napisao/la:paljenje i rusenje stadiona 2016? da niste to radili, ne bi imali potrebe da vas ogranicimo...pasica je napisao/la:Kako smo to mi krivi, haj molim te objasni? Sto smo nakon 10 godina presjekli? Mozda smo ih trebali nagraditi za bezobrazluk, sta li?Addict je napisao/la:I jedni i drugi ste sjebali najvecu utakmicu koju ova država ima. Čast svakome, ali bez obzira na poziciju na tabeli sarajevski derbi je najveća tekma koju naš fudbal može dati. Obje uprave su podjednako krive a ispaštaju samo navijači i konačno sam fudbal. Ovo je krajnje neodgovorno i ako hoćete i bezobrazno.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
ludilomozga
- Kontakt:
Zapamti taj cosak, neces vise ni njega dobiti.
Nemojte molim vas bit cemo dobriludilomozga je napisao/la:Zapamti taj cosak, neces vise ni njega dobiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
ludilomozga
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Nemojte molim vas bit cemo dobriludilomozga je napisao/la:Zapamti taj cosak, neces vise ni njega dobiti.![]()
![]()
![]()
Dobra vam logika, povecali kapacitet stadiona, ustupili manje prostora nego ranije, i onda to pravdate kapacitetom stadiona? Ma yebo srnu za vas. Jos spomeni 10% pa da zakucas.propuh je napisao/la:Vidis to itekako vazi za vas Blekiceve podanike...nadmasili ste njihovu ratnu propagandu.pasica je napisao/la:Kad citas ove Vasine isto kao da slusas srbe kad pricaju o ratu, ono u fazonu "svi smo krivi" itd. Nismo svi krivi, krivi ste.
Kmecite svake godine za broj mjesta koja dobijete iako je vecina svjesna koji su razlozi i da bi ista stvar bila da imate svoj stadion kapaciteta kao Grbavica.
I da takvi kao ti nisu ni pozeljni u hramu fudbala a zovite ga slobodno kako hocete.
Takvi kao ti nisu pozeljni u ovom gradu, al jbg, posljedice rata.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Takvi kao ti nisu pozeljni u Sarajevu, ali sta je tu je.
Vidis bas tako ovakvi kao ja su rodjeni u ovom gradu s jaranima pitarima do stadiona zajedno kad zavrsi tekma zajedno na pice...pasica je napisao/la:Dobra vam logika, povecali kapacitet stadiona, ustupili manje prostora nego ranije, i onda to pravdate kapacitetom stadiona? Ma yebo srnu za vas. Jos spomeni 10% pa da zakucas.propuh je napisao/la:Vidis to itekako vazi za vas Blekiceve podanike...nadmasili ste njihovu ratnu propagandu.pasica je napisao/la:Kad citas ove Vasine isto kao da slusas srbe kad pricaju o ratu, ono u fazonu "svi smo krivi" itd. Nismo svi krivi, krivi ste.
Takvi kao ti nisu pozeljni u ovom gradu, al jbg, posljedice rata.
a takvi kao ti koji su iz posljedice rata dosli ovdje su sjebali sve to... slazemo se u toj konstataciji
Fakat si propuh!
bravo veoma dubokoumno, nista drugo od novokomponovanog pitara ocekivao nisam... ovdje staje s diskusijompasica je napisao/la:Fakat si propuh!
Sta kaze masni Osim,"oni to iz inata,OK i mi cemo"
Al kad to oni radi to nije inat,to je neka mitomanija u stilu oca i sina lopova.
Al kad to oni radi to nije inat,to je neka mitomanija u stilu oca i sina lopova.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Neandertalac
- Kontakt:
Davao vam Brko 2400 karata a onaj vaš Tornjak Blekić tražio 3000. Nemoj zahebavat.mma_hz je napisao/la:Sta kaze masni Osim,"oni to iz inata,OK i mi cemo"![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako savez ne kazeni Siroki zestoko nakon ovog nocas onda stvarno sramota, pirotehnika, ustasko navijanje, bacanje predmeta.
Ja nisam vidio zastavu BiH na finalu kupa iste drzave. Ali na zalost nece prstom pomaci.
Ja nisam vidio zastavu BiH na finalu kupa iste drzave. Ali na zalost nece prstom pomaci.
- Zeljeznicar -
FIFA drastično kažnjava za ovakve stvari, u što smo se i uvjerili, a ovi naši nehljebari neće dati ni 2.000 kaznu za ovo večeras...Kakvi mozgovi, nevjerovatno, kroz čitavu utakmicu sve najveće fašističke pjesme su prepjevali. Ugasili se dabogda, pogan ljudska 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.