Posebna paznja na Las Palmas,Feirense,Jose Galvez i Avelino,pogledajte prethodne susrete,nadjeno na Insider Bets Forumu
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

15:30 Leverkusen - Augsburg 1 @1.5 2-1Elvis10 je napisao/la:15:30 Leverkusen - Augsburg 1 @1.5
15:30 Hamburger - Mönchengladbach 1 @1.9
17:00 Marseille - Valenciennes 1 @1.6
18:00 Malaga - Ath. Bilbao 1 @2.0
kvota : 9.1
Nije loseEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Nalbandian - Bolelli(21,5) - Više (1.75)
Hamburg - M.gladbach - 1 (1.95)
Montpellier - Nancy - 1 (1.50)
Mainz - Schalke(d/n) - DA (1.65)
Granada - Barcelona - 2 (1.30)
Grasshoppers - Young Boys - 1 (2.40)
Jokerit - Kuopio - 1 (1.90)
Gil Vicente - Sporting L.(d/n) - DA (1.80)
G.Simon - J.Benneteau - 2 (1.85)
Bastia - Nice - X (3.00)
Werder - Freiburg - 1 (2.00)
Sabadell - Real Madrid ˝B˝(d/n) - DA (1.50)
Evo od mene nesto za danas pa proberite, nije sve na jednom tiketu nego na vise.Nadam se dobroj prolaznosti![]()
Sretno ko prati.
šteta, jbg, trump poveo 2-0, onda maguire preuzeo stvar, okrenuo na 5-2 i praktički riješio meč. Ali trump se nije predao, došao do 5-4.. Poveo 50-0 za 5-5 i onda odigrao totalno nemaran potez, naravno maguire je to iskoristio i ubio svaku nadu.bevanda4 je napisao/la: Polufinale:
trump - maguire 1 @1,50 REZ: 4-6
ding - bingham 2 @2,50 REZ: 5-6
proslo kolo sam igrao protiv Trumpa jer mu je protivnik bio Advani koji je izbacio 3 favorita u dotadašnjem tijeku turnira (redom: ebdon,murphy,dott - svi bivši svjetski prvaci) i na kvotu 3,60 jednostavno se moralo pokušati protiv Trumpa. Ali, Judd se probudio i Advani nije imao šanse, imao je priliku riješiti ga 5-0, ali ovaj se izvukao i uspio "ukrasti" 2 frame-a da meč ne bude totalna katastrofa. Povučen takvom igrom Judda Trumpa, odlučio sam ga danas ispratiti na kvotu 1,50 protiv Maguirea-a, koji je zadnji veći turnir osvojio 2008. i od tada redovno ispada u 1/4 i 1/2 finala... A i činjenica je da sam uz Trumpa stavio Binghama (koji je bio iznenađenje što se kladionice tiče) jer tko je mogao očekivati da će u polufinalu turnira ispasti OBA favorita!?AgresivnoDjubre je napisao/la:Bevanda druze nije mi bilo jasno igrao si protiv Trumpa proslo kolo a ovo sad igras na njega.Ako igras protiv igraj do kraja.Inace svaka cast na parovima,ispratio sam.Al zaboravi ti ovo napisati.Ispratit cu i ovaj zadnji.Sretno nam.
Roma rutinski.Tyler je napisao/la:Pozdrav kladioničari,evo od mene nekoliko parova koje planiram odigrati večeras:
G.Simon-Benneteau 2 (1,9)
Julien igra odlično od početka sezone,pokupio je par respektabilnih pobjeda,juče je pao i Roger.Servis dobro služi,pun je samopouzdanja i definitivno može preko Simona danas.Simon ne briljira,juče mu Kližan predao,prošle sedmice izgubio od Paire-a 2-0.Ako Julien prođe igram i sutra na njega kontra Delpa.
Sabadell-Real M (B) 3+ (1,57)
Mislim da su ovdje golovi dosta izgledni,prvi meč ove sezone je dobio Sabadell 3-2.Sabadell zadnje 4 tekme ide 3 i preko golova a Real poslednje 4 gostujuće daje makar 1 gol.
Isner-Hass (-10,5+) over (1,85)
Nema se ovdje šta puno reći,mislim da su šanse za brejk prilično niske.
Ove ću parove ubaciti na par tiketa,ukombinovaću nešto.Odigraću i Romu keca navijački na nekom narodnom a i nije Juve pao u Rimu pa skoro 10god,i ta serija će valjda jednom stati.![]()
Srećno!
zgmiky je napisao/la:treba tu utakmicu probati na 7+ golova, kvota 16 je kod nas
Breda-Heracles 7+ 16.00
sretno
pozdrav prijatelju! Ja bih se pazio ovog para. Probat ću sa: odg3+ NE @1,80puhmar je napisao/la:Pozdrav, dugo vas vec pratim i odlucih se i ja ukljuciti u rasprave.
Ovo ce biti moj danasnji listić:
Lokeren/odg-Club Brugge 1 1,55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.