FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dirk ne loži raju ovdje
okreces pilu naopako ,ofiran si
...opisa ga ko da je Eto ili Drogba , a lik je žešća lopata od igraca (doduše od Lazara bi trebao biti bolji,a to i nije neka majstorija
)...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Nije,ova sad mu je bila i najbolja sto se golova ticeMandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve recenomiky_hz je napisao/la:Nije,ova sad mu je bila i najbolja sto se golova ticeMandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.
Da bi Željo imao neku mašinu za golove, treba iskeširati dobru cifru kao što široki radi vec godinama...a to iskeširanje je nemoguca misija dok je Žujo na celu kluba
ne jedi ****... kad je to siroki "iskesiro", kad je iko "iskesiro" lovu za nekogaMandrak je napisao/la:Sve recenomiky_hz je napisao/la:Nije,ova sad mu je bila i najbolja sto se golova ticeMandrak je napisao/la:...nek neko stavi statistiku tog igraca, da vidimo jeli ikad u karijeri dao više od 10 golova po sezoni.cim je on džabe došao, a nema gdje vani - sve je jasno.
Da bi Željo imao neku mašinu za golove, treba iskeširati dobru cifru kao što široki radi vec godinama...a to iskeširanje je nemoguca misija dok je Žujo na celu kluba![]()
pametnom dosta.
treba nam jos igraca iz BiH
Cuj ovog malja
...eto Varea, Wagner, Renato i Diogo došli na lijepe oci u široki 
-
zubizareta
- Kontakt:
MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati
Ako si ikad gledao Adilovica a ja jesam u vise navrata,pored onog Purica i Milosevica jedino sto valja u Celiku! Jest za Vareu su dali milion eura
raspitaj se djecace ljudi su dosli da igraju za platu "malju",konta djecak sto su stranci da se neko obestecenje platilo za te igrace haha
Fina Gradska sarajevska raja
Što to tvoj pitarluk nije doveo tog strašnog Adilovića ako je toliko dobarzubizareta je napisao/la:MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati![]()
Ako si ikad gledao Adilovica a ja jesam u vise navrata,pored onog Purica i Milosevica jedino sto valja u Celiku! Jest za Vareu su dali milion eura
![]()
raspitaj se djecace ljudi su dosli da igraju za platu "malju",konta djecak sto su stranci da se neko obestecenje platilo za te igrace haha
-
zubizareta
- Kontakt:
Kakve veze djecace maleni sad sa ovim ima Blekic,postavio sam ti pitanje a ti mi reci koliko su strasni Varea i Wagner placeni? Nisi mi odgovorioMandrak je napisao/la:Što to tvoj pitarluk nije doveo tog strašnog Adilovića ako je toliko dobarzubizareta je napisao/la:MANDRAK veliki poznavaoc fudbalske igre,njegovi postovi odavno svima poznati![]()
![]()
ne, nego je Bleky nafatao tih crnogoraca koji su sad ni na nebu ni na zemlji.
Cuj Zubizarete, starog pitarskog pacenika što se sekira oko Želje i njegovih pojacanja....vec ga zamišljam kako psuje sa ona svoja 3 preostala zuba, oznojen i uznemiren sluša direktne komande Blekića preko razglasa i yebe oba Osima, Žuju pizdu i ostale dušmane dok zuri u LED ekran i daje preko ekrana bezrezervnu podršku svom timu koji igra na suprotnom dijelu grada
- i to sve za 5 maraka

interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvalastarigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- bistrikboy
- Kontakt:
Igraci imaju trening poslijepodne u Medjugorju,pa vjrovatno nece biti testiranjastarigrad je napisao/la:interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvalastarigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo se nadam da na dresu nece biti ljepljeni grb i da cemo imati grb ŽELJEZNIČARA na trenerkama ,maicama i sl. Mozel ovo neko potvrdit ?
takode info za Sehu imao je ponuda iz BundesLige, ali ukoliko ne dođe jaka ponuda Šeha ostaje ,prema svemu sudeci tesko mu se rastavit od raje ovdje, lijepo mu je ...lijepo zivi i tako ....ovo me bas raduje ,prvenstveno sto je KLASA od golmana ,a i sto igraci se ne zale da nemaju ,tacnije ne bježe trbuhom za kruhom u bilo koju ligu ...znaci da je atmosfera u klubu fina i da je finansijska situacija stabilna ...
takode info za Sehu imao je ponuda iz BundesLige, ali ukoliko ne dođe jaka ponuda Šeha ostaje ,prema svemu sudeci tesko mu se rastavit od raje ovdje, lijepo mu je ...lijepo zivi i tako ....ovo me bas raduje ,prvenstveno sto je KLASA od golmana ,a i sto igraci se ne zale da nemaju ,tacnije ne bježe trbuhom za kruhom u bilo koju ligu ...znaci da je atmosfera u klubu fina i da je finansijska situacija stabilna ...
-
zubizareta
- Kontakt:
Tebi stvarno nije dobro,samo mi objasni kad si pricao za Vareu i Wagnera koliko su placeni? Kolika je odsteta bila? Nemozes da se raspravljas jer se prosipas i to ofirno pa nekakve zube spominjes,hvala bogu ni jedan nefali ako te bas zanima! Procitaj moje zadnja dva posta i tvoje odgovore i zapitaj se koliko si paglu!Mandrak je napisao/la:Cuj Zubizarete, starog pitarskog pacenika što se sekira oko Želje i njegovih pojacanja....vec ga zamišljam kako psuje sa ona svoja 3 preostala zuba, oznojen i uznemiren sluša direktne komande Blekića preko razglasa i yebe oba Osima, Žuju pizdu i ostale dušmane dok zuri u LED ekran i daje preko ekrana bezrezervnu podršku svom timu koji igra na suprotnom dijelu grada- i to sve za 5 maraka
![]()
hvalabistrikboy je napisao/la:Igraci imaju trening poslijepodne u Medjugorju,pa vjrovatno nece biti testiranjastarigrad je napisao/la:interesuje me iz razloga što bih sigurno otišao i pogledao taj test, ukoliko bi se trebao održati. molim odgovor, ako je neko upućen i sigurno zna odgovor. unaprijed hvalastarigrad je napisao/la:da li će sutra, nakon prozivke, biti provjera fizičke spreme? amar je to do sada praktikovao, jer od igrača traži da na početak priprema dolaze što spremniji, kako bi njemu preostalo, uglavnom, uigravanje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
malju reci cifru ondaMandrak je napisao/la:Cuj ovog malja![]()
treba nam jos igraca iz BiH
Vidiš li da ti covjek briše postove koji veze nemaju sa temom, a ti navalio baš ko retardFIFA/UEFA je napisao/la:malju reci cifru ondaMandrak je napisao/la:Cuj ovog malja![]()
![]()
Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U onom Celiku sto vas je razvalio na pola Grbavice?? i da njeg nije bilo pobjedu bi odnio??? Jel takvom Celiku???babilonTM je napisao/la:Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:U onom Celiku sto vas je razvalio na pola Grbavice?? i da njeg nije bilo pobjedu bi odnio??? Jel takvom Celiku???babilonTM je napisao/la:Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!![]()
Čeliku koji nije pogledao na go na Grbavici, i Čeliku koji u finalu Kupa poslije 15 godina popije tri komada. O tom Čeliku ja govorim, a sad haj lagano ODLEPRŠAJ S TEME KLUBA, KOJI DŽABA UZIMA NAJBOLJE IGRAČE TVOG KLUBA!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Za sada teče sve najboljim tokom. Neka hronologija događaja - osvojen kup, potpisani ugovori sa Ramićem i Zolotićem, priča oko stadiona se zakuhtava, najavljene pripremne utakmice protiv jakih europskih ekipa, zadržavanje ekipe ( nema više osipanja igračkog kadra ) , odmah isplaćene plate i premije, potpisan odličan ugovor s Macronom. Za sada došli Drakul i Adilović, uglavnom ne mogu ih smatrati pojačanjima. Drakul uz kvalitetno odrađene pripreme može da bude jedan od važnijih igrača sljedeće sezone, ne bi ga Osim bezveze dovodio. U Veležu je dobar bio, samo su ga kasnije povrede dosta zezale. O Adiloviću stvarno mnogo ne znam, uglavnom ne vjerujem da može biti gori od Laze. Lazi za sve hvala, ali učinkovitost mu je bila
. Na svaku 200-tu šansu 1 gol. Još da napomenem da ostaje Nyema i da nam igrači ne idu više za kikiriki. Evo, ako Šeha ode, otiće za velike pare. Biće lijepo, još 2-3 pojačanja i ja zadovoljan, u svakoj liniji po jedan igrača ( štoper, krilo, napadač ) , mada bi ja još jednog lijevog beka doveo, jer je riskantno da ostanemo samo na Radovanoviću.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.