Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Rutinski, a @Valencia kaže možemo mi igrati sa njima, kao i sa Bayernom 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sva sreća pa sam ugasio stream prije 5 minuta..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sramota. Moyes OUT vise u pm.. Ovo je cisto ponizavanje. Pa od poola i sada od CItya biti demoliran, sramota. Ebem ti majku skotsku, zutalju napaceni.
- Ed Woodward for Prime Minister !
puce pi...aMoR je napisao/la:Kakvi likovi, kakvi licemjeri. Sad je i Mata neznalica.
A plakali danima nakon što je postalo izgledno da ide iz Chelseaja.

Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
- majestic24
- Kontakt:
Moyesu,imaj obraza barem malo i ponudi ostavku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Je li moguće da se ovoliko ovih debila padobranaca skuplja na ovoj temi?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imaj i ti obraza i ne sramoti se na temi Bayerna, ne znam kako je neko mogao očekivati iz ove tekme nešto više od ovoga debaklamajestic24 je napisao/la:Moyesu,imaj obraza barem malo i ponudi ostavku

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bezobrazno bi bilo da Liverpool ode sa 0-3, a City sa tek 0-2. Taman je ovako. U šta se OT pretvori, eh, eh. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Moyes out definitivno, nemože ovo više ovako. Pratim United nonstop i nakon svake pobijede kažem joj sad kad nas krene a odmah slijedeće kolo kiks e dosta vala.
Sa Moyesom mi nismo dorasli igracki jacem Cityu, nije da nismo prije tekme znali doduse. Ali s ovim je nadjebao sam sebe, Chelsea, Liverpool i City na OT-u a mi nismo uspjeli zabiti niti jedan jedini gol. Sto bi rekli - tobejarabi. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
mosa opustenoMoR je napisao/la:Je li moguće da se ovoliko ovih debila padobranaca skuplja na ovoj temi?
Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
Puno će nas koštat ona pobjeda protiv grka. Previše 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
manager luzer, prica se nastavlja, odnosno odgadja se neminovno, do kadario_Ferdy88 je napisao/la:Imaj i ti obraza i ne sramoti se na temi Bayerna, ne znam kako je neko mogao očekivati iz ove tekme nešto više od ovoga debakla

edit:
Prvi puta od kada se igra Premiership Manchester ima dvocifren broj poraza
pa vi vidite

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 25 mar 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jadna nam je majka protiv Bayerna. A u picku materinu sta neandertalac uradi od kluba. Bili smo strah i trepet za citavu ligu, a vidi nas sad. Jedan Everton je za klasu bolji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Manchester United
Nije da nismo navikli.
Moyes bi nekom logikom do sad već trebao biti bar 5 000 km od Old Trafforda,ali neka ga.
Moyes bi nekom logikom do sad već trebao biti bar 5 000 km od Old Trafforda,ali neka ga.
Keep walking.
Rutinski poraz, a nevjerovatno je da se čak nisam ni nasekirao. Utakmica je sa rezultatskog aspekta bila potpuno beznačajna, bez obzira šo se radi o gradskom rivalu - nikad manje napet derbi i City je čini mi se ovo odradio sa pola snage.
Loš i nikakav United na OT nije ništa novo ove sezone, potpuno nepovezani, bezboljni, bez samopouzdanja i bez agresivnosti, sa masom loših dodavanja.
Ah šta da se radi, ništa osim da nastavimo dominaciju nad skazerskom i bavarskom nejači na forumu
Loš i nikakav United na OT nije ništa novo ove sezone, potpuno nepovezani, bezboljni, bez samopouzdanja i bez agresivnosti, sa masom loših dodavanja.
Ah šta da se radi, ništa osim da nastavimo dominaciju nad skazerskom i bavarskom nejači na forumu

Dat` mu otkaz i to je to, vec sada srediti Van gaala, dovesti covjeku ekipu da valja na ljeto i sve ce nazad na svoje. Bojim se da Moyes ipak nije dorastao zadatku da zamijeni najveceg svih vremena.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma brate vjeruj da ćemo sad bolje odigrati s Bayernom zbog ovog poraza. Da smo dobili ovu tekmu ili dobro odigrali, dočekali bi Bayern u nadi da ih možemo rutinski pobjediti, kako navijači, tako i komplet klub, pa bi nas ljudi nabili da valja. Ovako su nas spustili na zemlju nakon kratkog leta..Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka protiv Bayerna. A u picku materinu sta neandertalac uradi od kluba. Bili smo strah i trepet za citavu ligu, a vidi nas sad. Jedan Everton je za klasu bolji.
GGMU!
Da, mislim da mu odmah treba dati otkaz. Ustvari trebalo je davno, ali greške treba ispravljati u što prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.