U zaru borbe valjda. Ogrebotina.Gabon je napisao/la:Cekajsoccerfan je napisao/la:![]()
ko ga ujeo ovo... kakve su ovo masnice
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
samo mu ružan ovaj dres u pm
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Dijamantu
Najveći fudbaler ove države ikad

Najveći fudbaler ove države ikad
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.salle86 je napisao/la:samo mu ružan ovaj dres u pm
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Dosla struja u Han Pijeskuharishp je napisao/la:Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.salle86 je napisao/la:samo mu ružan ovaj dres u pm
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
vađenje krvi na medicinskom, očito je neko malo fulio venu pa ostao hematomGabon je napisao/la:Cekaj![]()
ko ga ujeo ovo... kakve su ovo masnice
#Salihović
MustulukGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijeskuharishp je napisao/la:Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.salle86 je napisao/la:samo mu ružan ovaj dres u pm
Gabor ac/dcGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijeskuharishp je napisao/la:Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.salle86 je napisao/la:samo mu ružan ovaj dres u pm
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gabon
- Kontakt:
Kazu zvao Elektro, zalio se da mu je net sporsoccerfan je napisao/la:MustulukGabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijeskuharishp je napisao/la:Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.![]()
![]()
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
SlevinKelevra je napisao/la:![]()
Cuj Totti milf!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao sto sam i pretpostavljao, osim suteva sa distance, sve ostale akcije imaju samo jedan cilj- da Dzeko ima zadnji dodir s loptom. Mislim da ce to sa ovim igracima funkcionisati maksimalno, posebno u utakmicama gdje ce se protivnicka ekipa braniti, a takvih je prosle esezone bilo na pretek u kojima je Roma ostvarivala vrlo skromne rezultate. Odbrana je losiji dio ekipe, to je jasno iz aviona. Nadam se da ce do kraja prelaznog roka tu doci koje pojacanje.
Za Dzeku nema brige: samo da ga povrede zaobidju, ove sezone ima da se natrpa golova.

Za Dzeku nema brige: samo da ga povrede zaobidju, ove sezone ima da se natrpa golova.

Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 15 avg 2015, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke Edinu na fantastičnom debiju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
romini dresovi su perverzija.
a džeko napokon može ponovo biti džeko. mogao je otici i godinu ili dvije ranije ali nema veze sta je bilo bilo je
a džeko napokon može ponovo biti džeko. mogao je otici i godinu ili dvije ranije ali nema veze sta je bilo bilo je
vrijeme mu je da i dalje napreduje i zabija ali ovaj put van terena ,amru zamijeniti nekom poznatom tv voditeljicom
Bravo momcino. Samo da se ovakav niz nastavi aBd i da bude svaka sezona 25+. Bilo bi odlicno da osvoje titulu ove sezone i da postave neki svoj novi rekord 
P.S. Ako neko naleti na snimak neki, neka postavi. Hvala unaprijed.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- velez_mostar
- Kontakt:
Prvi put se logiram nakon 100 godina, i sta imam vidjeti?Harisa mi i nove generacije tamburaju, barem bi trebali imati respekt zbog njegovog staza na forumu, o broju postova (kakvih-takvih) ne treba trositi rijeci.Gabon je napisao/la:Dosla struja u Han Pijeskuharishp je napisao/la:Pa nije vise u MC pa da mu dres bude ruzan.salle86 je napisao/la:samo mu ružan ovaj dres u pm
Ne daj se druze!
Dzeko odigrao dobro, moze se primjetiti da ce ekipa raditi za njega, mogao bi postici hrpu golova sa ovakvim veznim redom i sa brzim krilnim napadacima, dobar izbor kluba svakako!
Eno ti ima na Rominoj temi snimak tekme cjele. Na youtubeu da gledas! I ja cu sadMurga je napisao/la:Bravo momcino. Samo da se ovakav niz nastavi aBd i da bude svaka sezona 25+. Bilo bi odlicno da osvoje titulu ove sezone i da postave neki svoj novi rekord
Eh, hvala druze. Taman da pripremim da jedem i gledam tekmusoccerfan je napisao/la:Eno ti ima na Rominoj temi snimak tekme cjele. Na youtubeu da gledas! I ja cu sadMurga je napisao/la:Bravo momcino. Samo da se ovakav niz nastavi aBd i da bude svaka sezona 25+. Bilo bi odlicno da osvoje titulu ove sezone i da postave neki svoj novi rekord
P.S. Ako neko naleti na snimak neki, neka postavi. Hvala unaprijed.![]()
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kakva impresivna partija Babe! Svaka čast, majstore 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nakon tona i tona istucanog kamena odmostarac se javio.velez_mostar je napisao/la:
Prvi put se logiram nakon 100 godina, i sta imam vidjeti?Harisa mi i nove generacije tamburaju, barem bi trebali imati respekt zbog njegovog staza na forumu, o broju postova (kakvih-takvih) ne treba trositi rijeci.
Ne daj se druze!![]()
Dzeko odigrao dobro, moze se primjetiti da ce ekipa raditi za njega, mogao bi postici hrpu golova sa ovakvim veznim redom i sa brzim krilnim napadacima, dobar izbor kluba svakako!
Hudnik od silnog posla nije uocio da je ta njegova nova generacija nista drugo nego jedan te isti klon.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: General505 i 12 gostiju.