Svaka ti cast na optimizmu,ne znam samo na osnovu cega ga zasnivas ali svejedno svaka cast!Ja vec zamisljam kako se Robben sprda sa Evrom!Skyline je napisao/la:Ma brate vjeruj da ćemo sad bolje odigrati s Bayernom zbog ovog poraza. Da smo dobili ovu tekmu ili dobro odigrali, dočekali bi Bayern u nadi da ih možemo rutinski pobjediti, kako navijači, tako i komplet klub, pa bi nas ljudi nabili da valja. Ovako su nas spustili na zemlju nakon kratkog leta..Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka protiv Bayerna. A u picku materinu sta neandertalac uradi od kluba. Bili smo strah i trepet za citavu ligu, a vidi nas sad. Jedan Everton je za klasu bolji.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sta, i ti postao gloryhunter?MoR je napisao/la:Da, mislim da mu odmah treba dati otkaz. Ustvari trebalo je davno, ali greške treba ispravljati u što prije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tarikhordas
- Kontakt:
Nazalost nakon onakvih rezultata sa ovom istom ekipom, vrlo brzo smo se navikli na poraze, te ocigledno sad eto jos pokusavamo izvuci navodno nesto pozitivno nakon jos jednog visokog poraza, i to u derbiju. EhhSkyline je napisao/la:Ma brate vjeruj da ćemo sad bolje odigrati s Bayernom zbog ovog poraza. Da smo dobili ovu tekmu ili dobro odigrali, dočekali bi Bayern u nadi da ih možemo rutinski pobjediti, kako navijači, tako i komplet klub, pa bi nas ljudi nabili da valja. Ovako su nas spustili na zemlju nakon kratkog leta..Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka protiv Bayerna. A u picku materinu sta neandertalac uradi od kluba. Bili smo strah i trepet za citavu ligu, a vidi nas sad. Jedan Everton je za klasu bolji.

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Možda još tri utakmice, kad nas Bayern do nogu dotuče. Možda pukne bruka koju nikad nećemo zaboraviti. Boli ovo svakog navijača, koliko samo nemoći, neznanja, neuigranosti, nonšalantnosti, neozbiljnosti... Ne znam više gdje stati, amaterizam goli, ne mogu da ne primijetim samo nespremnost, mentalnu ponajviše. Nakon gola mi više nismo mogli ni hodati, a to je bio već 1. minut, mentalitet na nivou čobana, kao što ovaj ublehaš i jeste. Škotski čoban koji će biti upisan u historiji ovog kluba, čovjek koji je ugled srozao do samog dna. Isto tako dan kad on bude otišao, treba upisati zlatni slovima kao dan novog uspona ovog kluba. Odlazi odronu, magarče, konju, imbecilu, ne osvrći se, nikada i nisi pripadao ovdje, daleko ti kuća od Manchestera bila.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo ga totalni, ali bas totalni debakl protiv Bayerna moze otjerat. Znaci tipa sto je Bayern dozivio protiv Barce prije nekoliko godina. 10+ golova u dvije utakmice. Ovi iz uprave nisu normalni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar
hocemo u avatarrio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Da, iste su okolnosti sada, u ovom momentu, nakon svega što se desilo ove sezone, i u septembru kad si ti to isto zazivao. Istina ti vele stručnjak i vizionar, tako da ne čudi što si sve unaprijed znao.Cartman je napisao/la:Sta, i ti postao gloryhunter?MoR je napisao/la:Da, mislim da mu odmah treba dati otkaz. Ustvari trebalo je davno, ali greške treba ispravljati u što prije.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Problem je u tome sto ovaj covjek nije sposoban reagovati u odredjenim momentima i pored istrosenog kadra. Mislim, Kagawa moze nesto uraditi, ali pored Mate je visak u ekipi. Tu je jos Carrick koji je ispuhao, te Rooney i Welbeck. Ko ce nositi sredinu
Ostaje Fellaini. Nema balansa izmedju ofanzive i defanzive. Prelako primamo golove, a protiv velikih ekipa, pretesko se stvaraju sanse. Evo dato je Moyesu 30 kola u epl, plus grupa u lp (sa salbasnim Bayerom, Sociedadom koji se pogubio te nikad slabijim Sakhtarom). Dobijes onda Olympa osmini finala, prodjes na jedvite jade, i sada ko nesto Skot ima uspjeha na nekom frontu.. Jadno, smjesno, ne znam sta vise..

- Ed Woodward for Prime Minister !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne znam kako je ukupan rezultat 5:1 veci debakl za spomenuti od 7:0,ali hajdeCartman je napisao/la:Samo ga totalni, ali bas totalni debakl protiv Bayerna moze otjerat. Znaci tipa sto je Bayern dozivio protiv Barce prije nekoliko godina. 10+ golova u dvije utakmice. Ovi iz uprave nisu normalni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar

#miasanmia
Nekome treba skoro godina i debakl protiv svih ozbiljnih ekipa, a neki to vide za 2-3 mjeseca. Da si barem imao obraza priznat gresku, ali naravno to nemas.MoR je napisao/la:Da, iste su okolnosti sada, u ovom momentu, nakon svega što se desilo ove sezone, i u septembru kad si ti to isto zazivao. Istina ti vele stručnjak i vizionar, tako da ne čudi što si sve unaprijed znao.Cartman je napisao/la:Sta, i ti postao gloryhunter?MoR je napisao/la:Da, mislim da mu odmah treba dati otkaz. Ustvari trebalo je davno, ali greške treba ispravljati u što prije.
Da je Mourinho trener Uniteda sada bi bili ili prvi ili drugi. FACT.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To što ti nemaš nikakav, pa bi sad da ti ga ja metnemEPL je napisao/la:hocemo u avatarrio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar

mEre, do iduće sezone ne dobija Moysie otkaz, ja biram avatar, ako dobije do kraja sezone ili nakon završetka, ti si na potezu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najveća greška je što se naši navijači ponadaju kad uzmemo West Ham,CP i sl. (bez uvrede navijačima tih timova,ni United ništa nije bolji) da će takvu igru prenijeti u sljedeću tekmu. Znači poslije svake pobjede protiv takvih timova dođe hladan tuš,a večeras je samo mogao neko ko nema pojma o fudbalu očekivati pozitivan rezultat.
Inače u svemu imam mnogo strpljenja i optimizma, jednostavno takav sam i to mi niko uzeti ne možeNane17 je napisao/la:Svaka ti cast na optimizmu,ne znam samo na osnovu cega ga zasnivas ali svejedno svaka cast!Ja vec zamisljam kako se Robben sprda sa Evrom!Skyline je napisao/la:Ma brate vjeruj da ćemo sad bolje odigrati s Bayernom zbog ovog poraza. Da smo dobili ovu tekmu ili dobro odigrali, dočekali bi Bayern u nadi da ih možemo rutinski pobjediti, kako navijači, tako i komplet klub, pa bi nas ljudi nabili da valja. Ovako su nas spustili na zemlju nakon kratkog leta..Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka protiv Bayerna. A u picku materinu sta neandertalac uradi od kluba. Bili smo strah i trepet za citavu ligu, a vidi nas sad. Jedan Everton je za klasu bolji.

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Pa da, vizionar, kako sam i rekao. Vizionar koji veže FACT i ŠBBKBB.Cartman je napisao/la:Nekome treba skoro godina i debakl protiv svih ozbiljnih ekipa, a neki to vide za 2-3 mjeseca. Da si barem imao obraza priznat gresku, ali naravno to nemas.MoR je napisao/la:Da, iste su okolnosti sada, u ovom momentu, nakon svega što se desilo ove sezone, i u septembru kad si ti to isto zazivao. Istina ti vele stručnjak i vizionar, tako da ne čudi što si sve unaprijed znao.Cartman je napisao/la: Sta, i ti postao gloryhunter?
Da je Mourinho trener Uniteda sada bi bili ili prvi ili drugi. FACT.
Kakvu grešku da priznam? Greška je bila strpljenje koje sam imao i razum da se ostavi čovjeku prostora da pokuša uraditi nešto? Evo ostavilo se, mogao je dati neki svoj obol ovoj ekipi ili igri, mogao je napraviti bilo kakvu pozitivnu promjenu, bilo kakav tatkički potez koji bi poakzao da zna šta radi, ali nije. I to je to, kraj priče. Otkaz i zdravo, mada se bojim da ga ove sezone neće dobiti.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ali, mozda je Skot namazan, baca ublehe pred mec sa Bayom, ko zna..
Mozda misli, bavarci osvojili titulu, festa, pijanstvo... A svoje igrace ranije na spavanje, supica i lagan dorucak. Ko ce mu znati.

Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 25 mar 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Najveca istina...mislim da ne bi prezivio ispadanje iz Lige prvaka...i ovi porazi koji slijede...ali sa Olympom mu je Robin spasio dupe...nazalost...nista do 2015-te...BoBo89 je napisao/la:Puno će nas koštat ona pobjeda protiv grka. Previše
Prije cu ja tebi, kakav je ovaj naš Genijerio_Ferdy88 je napisao/la:To što ti nemaš nikakav, pa bi sad da ti ga ja metnemEPL je napisao/la:hocemo u avatarrio_Ferdy88 je napisao/la:Hoće neko neku oPkladu da neće dobiti otkaz, barem do iduće sezone, u avatar, ako ne dobije otkaz gubitnik dobija novi avatar
mEre, do iduće sezone ne dobija Moysie otkaz, ja biram avatar, ako dobije do kraja sezone ili nakon završetka, ti si na potezu

Dogovoreno!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ko zna, mozda debakl u pripremi protiv popularnog "baje" nam i donese nesto pozitivno. Mozda David popije otkaz, ona fora za casom i zadnjom kapi koja je prelije. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.