Na pola puta.Duff je napisao/la:Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
Krenuće u jednom pravcu kad bude već "jasno" ko je pobjednik.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na pola puta.Duff je napisao/la:Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
U Tuzli, gdje je i navikao biti.Duff je napisao/la:Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
Eisenbahner1921 je napisao/la:U Tuzli, gdje je i navikao biti.
PiazzaGrande je napisao/la:Šta kaže Petrović: "Na bod se ne može igrati, i uvijek ćemo ići na pobjedu"![]()
Isto kao što si u Mostaru, u 2. kolu LzP...niste centra pošteno prešli, pogledali prema golu... Valjić te spasio poraza...koji šupljator... prodavač magle...
Slazem se. Jos jednom smo se povukli protiv vas u Mostaru ove sezone. Centra presli nismo, jasno bilo vidljivo da smo dosli da odigramo na bod..PiazzaGrande je napisao/la:Šta kaže Petrović: "Na bod se ne može igrati, i uvijek ćemo ići na pobjedu"![]()
Isto kao što si u Mostaru, u 2. kolu LzP...niste centra pošteno prešli, pogledali prema golu... Valjić te spasio poraza...koji šupljator... prodavač magle...
Ne mlati buraz...fino sam napisao 2. kolo LzP, ne pravi se mahnit, znam da nisi...a za ono 0:4 jesenasEisenbahner1921 je napisao/la:Slazem se. Jos jednom smo se povukli protiv vas u Mostaru ove sezone. Centra presli nismo, jasno bilo vidljivo da smo dosli da odigramo na bod..PiazzaGrande je napisao/la:Šta kaže Petrović: "Na bod se ne može igrati, i uvijek ćemo ići na pobjedu"![]()
Zavrsilo je 0:4, ali to je manje vazno.
Ispravan stav jednog navijača...Eisenbahner1921 je napisao/la:Neka kalkulisu koliko hoce, kako hoce i gdje god hoce. Brane se gdje hoce a napadaju gdje hoce. Nebitno mi je..
Ali titulu, kako znaju i umiju, neka donesu na Grbavicu.
10 ili vise utakmica ?SemirSema je napisao/la:Pecara suspendovana
http://www.nfsbih.ba/vijesti/suspendova ... on-pecara/avenija je napisao/la:10 ili vise utakmica ?SemirSema je napisao/la:Pecara suspendovana
Daj ih u Zenicu, ne bi im bilo prvi putRaonffa je napisao/la:Pa dobro, i gdje će sad igrati preostale domaće u LZO?
Najbolje u ZeniciRaonffa je napisao/la:Pa dobro, i gdje će sad igrati preostale domaće u LZO?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.