Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Drz sealemsa je napisao/la:Ma desi se, pa i nije bio los coj'k, jest us.ro sa onim.ofanzivnim faulom nad Greenu, nepotrebno. Nisu mogli napravit stops, to je bio problem.Clutch je napisao/la:Gasi Houston kao fransizu
Iskrena isprika forumu za James Harden postove, my bad
Igracina je al muda nema ni na vidiku sada i zvanicno jer ako u svom apsolutnom prajmu ovako odigras kljucne momente svoje karijere i ove generacije, to je to od tebe.
I Parkera koji je tu seriju,do povrede,igrao odlicno.Kobe Bryant je napisao/la:Harden preslikao 6 tekmu kao prije par god protiv San Antonija bez Kawhia u toj tekmi
Druga galaksija za bradatu prevaru, uvijek bio i bit ce.Bobadilla je napisao/la:Steph nije sigurno. Gsw kao tim da, Curry na-a. Čovjek dao 20 poena na kraju iz slobodnihEpidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza
Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom![]()
![]()
i falite ga
@alem bio ti dobar brada vcrs ? u pravu su ljudi kad te trolaju
ma jasta, a lopta ce se vazda kotrljat :salut:alemsa je napisao/la:Rega :kafa:Chinaglia je napisao/la:aleme, jesil dobro
gsw su kosarka (bez snejka) :ljepota:
Ma nije bio ni los vala koliko govorite, imo je preko 30 poena, u clutchu je sj.ebo sa faulom nad Greenom. Curry podero, problem je sto nisu mogli stops napravit cijelu tekmu.Bobadilla je napisao/la:Steph nije sigurno. Gsw kao tim da, Curry na-a. Čovjek dao 20 poena na kraju iz slobodnihEpidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza
Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom![]()
![]()
i falite ga
@alem bio ti dobar brada vcrs ? u pravu su ljudi kad te trolaju
Kako si samo zao!!!Mig_Mig je napisao/la:Ma j.bo korasrku. Sporedna stvar u zivotu, bitne su zene, alkohol, uzivanje![]()
trauma oca mi, karcinom u najavi od stresa
Edviin je napisao/la:Klay je ovom utakmicom ja mislim da sebi zasiguro max
To je vec pretjerivanje. Choker jest, RS igrac jest, kvalitetom ispred 98% lige jest. Nista bolji od WBa nije po postignucima u karijeri osim ako mu neko ne pika sixth mana. Dokaz takodjer da on ocigledno ne moze biti prva zvijezda ekipe ili moze, ako mu je druga neko u njegovom rangu pa ga vadi u ovim situacijama. Povuci okidac Morey posalji ih sviju negdje sto dalje od TexasaVainglorious je napisao/la:Ma hardenu da nije RS divljih faulova i halalolsun bacanja, ne bi po statsima bio ispred wigginsa.
(Al ga zasrah sad)
Lud takeover, jedan od boljih koje sam gledao, posebno nakon sto se onoliko mucio.Torres_9 je napisao/la:od 0 na pol do 33 na kraju uz 9-15 sut.
Prelomio tekmu od 99:97 na 3 min do kraja kad je poceo bang bang
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.