NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ma j.bo korasrku. Sporedna stvar u zivotu, bitne su zene, alkohol, uzivanje
trauma oca mi, karcinom u najavi od stresa
Max Allegri
GS bez Duranta je druga ekipa. Ne nuzno i bolja ali drugacija.

Drz sealemsa je napisao/la:Ma desi se, pa i nije bio los coj'k, jest us.ro sa onim.ofanzivnim faulom nad Greenu, nepotrebno. Nisu mogli napravit stops, to je bio problem.Clutch je napisao/la:Gasi Houston kao fransizu
Iskrena isprika forumu za James Harden postove, my bad
Igracina je al muda nema ni na vidiku sada i zvanicno jer ako u svom apsolutnom prajmu ovako odigras kljucne momente svoje karijere i ove generacije, to je to od tebe.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
od 0 na pol do 33 na kraju uz 9-15 sut.
Prelomio tekmu od 99:97 na 3 min do kraja kad je poceo bang bang
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I Parkera koji je tu seriju,do povrede,igrao odlicno.Kobe Bryant je napisao/la:Harden preslikao 6 tekmu kao prije par god protiv San Antonija bez Kawhia u toj tekmi
Klay je ovom utakmicom ja mislim da sebi zasiguro max 
Druga galaksija za bradatu prevaru, uvijek bio i bit ce.Bobadilla je napisao/la:Steph nije sigurno. Gsw kao tim da, Curry na-a. Čovjek dao 20 poena na kraju iz slobodnihEpidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza
Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom![]()
![]()
i falite ga
@alem bio ti dobar brada vcrs ? u pravu su ljudi kad te trolaju
ma jasta, a lopta ce se vazda kotrljat :salut:alemsa je napisao/la:Rega :kafa:Chinaglia je napisao/la:aleme, jesil dobro
gsw su kosarka (bez snejka) :ljepota:
Ma nije bio ni los vala koliko govorite, imo je preko 30 poena, u clutchu je sj.ebo sa faulom nad Greenom. Curry podero, problem je sto nisu mogli stops napravit cijelu tekmu.Bobadilla je napisao/la:Steph nije sigurno. Gsw kao tim da, Curry na-a. Čovjek dao 20 poena na kraju iz slobodnihEpidaurus je napisao/la:Valjda latino motorista napokon shvati da je Steph druga galaksija za bradatog gmaza
Kakav je.beni sampion i apsolutni ATG igrac, 33 poena za poluvrijeme nakon onakve katastrofe u prvom![]()
![]()
i falite ga
@alem bio ti dobar brada vcrs ? u pravu su ljudi kad te trolaju
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako si samo zao!!!Mig_Mig je napisao/la:Ma j.bo korasrku. Sporedna stvar u zivotu, bitne su zene, alkohol, uzivanje![]()
trauma oca mi, karcinom u najavi od stresa
Edviin je napisao/la:Klay je ovom utakmicom ja mislim da sebi zasiguro max
utakmica kao dokaz da ni harden ni durant nisu najbolji igraci u ligi.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Ali kako lik na kraju hladnokrvno puca slobodna, clutch. Nadam se ipak da se KD vraca vec ocaj PO.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam samo došao da pratim situaciju i komentare na račun Alema druga .. kokice sam premio i koka-kola je tu.
.. poginut će brat ko sto gledam, a nije morao da je razmišljao 
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 maj 2019, 05:48, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- camparinho
- Kontakt:
To je vec pretjerivanje. Choker jest, RS igrac jest, kvalitetom ispred 98% lige jest. Nista bolji od WBa nije po postignucima u karijeri osim ako mu neko ne pika sixth mana. Dokaz takodjer da on ocigledno ne moze biti prva zvijezda ekipe ili moze, ako mu je druga neko u njegovom rangu pa ga vadi u ovim situacijama. Povuci okidac Morey posalji ih sviju negdje sto dalje od TexasaVainglorious je napisao/la:Ma hardenu da nije RS divljih faulova i halalolsun bacanja, ne bi po statsima bio ispred wigginsa.
(Al ga zasrah sad)
Clutch city be safe rage hard!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sad gledam,Harden je samo izasao.Nije ni cestitao.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakva utakmica, hvala vam na ovim predstavama. Svaka čast svakom, ali Curry je prodisao nakon povrede KDa. Ovako odigrati a da ti bukvalno cijelu tekmu neko jaše za vratim, mislim stvarno. Kapa dole majstore, gigantu. Neka bude šta god, ali ovako odigrati drugo poluvrijeme u ovakvoj tekmi. Bez riječi sam. Prvo poluvrijeme je bio pasivan, i mene je lično nervirao, ali to je on, dok ekipa pobjeđuje nema potrebe forsirati. Fakat mi je drago da zbog njega da ga konačno svi počnu cijeniti, jer otkako je KD tu, počeli su ljudi sumnjati. Iako je nas par, i dalje vjerovalo kad niko nije.
Justin, welcome in the club
Justin, welcome in the club
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 11 maj 2019, 05:52, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Lud takeover, jedan od boljih koje sam gledao, posebno nakon sto se onoliko mucio.Torres_9 je napisao/la:od 0 na pol do 33 na kraju uz 9-15 sut.
Tacno se vidjelo da ulazi u beast mode kako se blizio kraj a jos namirisao krv ovih i onda je iscurio do kraja bukvalno. Naklon do poda, legacy highlight.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa kaze