Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
od belgija hrvatska bole oči
Ako bude ovako:
1. Marocco
2. Hrvatska/Belgija
Spanija bi mogla dati Japanu npr 0:1, time bi Japan imao 6 bodova i ide na 1. mjesto sigurno tj. na Belgija/Hrvatska.
Spanija tada ima +6 gol razliku i odgovara joj svaka pobjeda Njemacke do 6 razlike. U tom slucaju bi Spanija isla na Marocco.
Mislim da ce Spanci igrati 0:0 na poluvremenu i vidjeti kako igraju Njemci te donijeti odluku da li se smiju kockati sa porazom od Japana.
Zakljucak je da je Njemacka sigurna u prolaz samo ako dobije 8:0. U svakoj manjoj pobjedi moraju gledati rezultat Spanija - Japan.
1. Marocco
2. Hrvatska/Belgija
Spanija bi mogla dati Japanu npr 0:1, time bi Japan imao 6 bodova i ide na 1. mjesto sigurno tj. na Belgija/Hrvatska.
Spanija tada ima +6 gol razliku i odgovara joj svaka pobjeda Njemacke do 6 razlike. U tom slucaju bi Spanija isla na Marocco.
Mislim da ce Spanci igrati 0:0 na poluvremenu i vidjeti kako igraju Njemci te donijeti odluku da li se smiju kockati sa porazom od Japana.
Zakljucak je da je Njemacka sigurna u prolaz samo ako dobije 8:0. U svakoj manjoj pobjedi moraju gledati rezultat Spanija - Japan.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 01 dec 2022, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- CROtorious
- Kontakt:
Naravno da ne, jer je sviran ofsajd koji nije bio. Sto se tice igraca, Livaju na poluvremenu ostavit na klupi, nista covjek ne igra danas.JonSnow je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:43Da pojednostavimo, jel ispravno što je penal poništen?CROtorious je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:42Pa neka mu pokazu ono sto on moze vidjet, a ne ofsajd kamerom sa vrha tribine. U biti njega su zvali samo zbog ofsajda, a ne kontakta. Tako da tu prica oko tog završava.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pa haj pristup, al realno ni ne mogu bolje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Na koga idu prolaznici ove grupe ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ennesyri napokon 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa kako je pošteno kad nije ni bilo kontakta za penal?CROtorious je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:46Naravno da ne, jer je sviran ofsajd koji nije bio. Sto se tice igraca, Livaju na poluvremenu ostavit na klupi, nista covjek ne igra danas.JonSnow je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:43Da pojednostavimo, jel ispravno što je penal poništen?CROtorious je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:42
Pa neka mu pokazu ono sto on moze vidjet, a ne ofsajd kamerom sa vrha tribine. U biti njega su zvali samo zbog ofsajda, a ne kontakta. Tako da tu prica oko tog završava.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Već je Chelsea 90m nudio ljetos.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo za sta je ponisten gol Maroka treba slat na suspenziju. Petica nista nije uradila, ovi ponistise.
Cini mi se da se gura Belgija da prodje dalje i sve je ocitije
Cini mi se da se gura Belgija da prodje dalje i sve je ocitije
- tutankamon1905
- Kontakt:
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- bavariapivo
- Kontakt:
A utakmice i kurza
S kakvim impotentnim jadnicima igra, čudi me da nema i goru statistiku.
Malo mi je to prevelika teorija zavjere.AlanSmith14 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 16:46Ako bude ovako:
1. Marocco
2. Hrvatska/Belgija

Izgleda, ponistise cist gol Maroku
sudije ne yebu ni VAR.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Koliko je jadna Belgija to se opisat ne moze.
Najjace Mertens u prvih 11 koji je beskoristan 2 godine.
Najjace Mertens u prvih 11 koji je beskoristan 2 godine.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mrtva formacija sa 3 stopera gdje nemozes dominaciju uspostaviti ni protiv Andore kamoli nekog ozbiljnog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hrvati ne dobiju li idu na Španiju, pa na Brazil zeznuto.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Taj decko je svaki minut na terenu sto je dobio u ove tri utakmice izgledao nevidljivo.Eden i Lukaku odmah od starta drugog i Bog nek ih vidi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.