1.15 bwinVirtu4l je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Kakve su kvote za meč protiv Dodiga?
Očekujem 1,20 - 1,25 na Dodiga.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Finansije, sponzori, to bi bio najveci dobitak! Yebes bodove.
Ne mislim sad bukvalno, bitni su oni naravno, ali bitnije od svega bi bilo da nadje dobru zaledjinu i da sebi dugorocno gledano omoguci bolje uvjete za treniranje. Talenat ima, a kada bude radio u vrhunskim uslovima, onda ce i uci u Top 100. Vrijeme trenutno igra za njega, mlad je, a takvi su uvijek interesantni sponzorima. Vjerujem da je vec sada tema na Australian Openu.
Kada bi nekim cudom uspio pobijediti Dodiga, siguran sam da bi mu mnogi sponzori pokucali na vrata.

Kada bi nekim cudom uspio pobijediti Dodiga, siguran sam da bi mu mnogi sponzori pokucali na vrata.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"Bolje je biti 6. ili 7. igrač u Hrvatskoj nego prvi u BIH. Ovdje vam TS BIH neće ništa dati, ništa nećete dobiti, dok HTS jako puno drži do svojih igrača. Sve što sam postigao u sportu postigao sam zahvaljujući roditeljima, rodbini i dobrim prijateljima" rekao je Ivan Dodig.
2008 godine je poceo za Hrvatsku igrati samo zbog ne brige naseg saveza steta..
2008 godine je poceo za Hrvatsku igrati samo zbog ne brige naseg saveza steta..
Pošteno od njega. Nije mudrovao i pametovao, rekao je istinu, ma kako ona zvučala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
CESTITKE DAMIRU
zna li neko mozda ko je taj komentator sa ES2 sto ga spominjete??

zna li neko mozda ko je taj komentator sa ES2 sto ga spominjete??
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To se trazi. Nazalost ovo je samo nasa surova istina i realnost i sve dok se neke stvari ne poboljsaju i postave se neki teniski standardi u nasoj zemlji.. A ja se nadam da ce Dzumhur i Basic pogotovo pomoci u tome, mi nazalost nemamo snage da zadrzimo pojedince koji ce traziti laksi i bolji put kod susjeda.. Mada ja mislim da mnogi katolici i pravoslavci u nasoj zemlji bi i igrali pod "svojom" zastavom ali da im na kraju kraju katastrofalni uslovi to ne daju...Virtu4l je napisao/la:Pošteno od njega. Nije mudrovao i pametovao, rekao je istinu, ma kako ona zvučala.
Nadam se boljim vremenima... Ustvari, vjerujem u bolja vremena...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Damir danas zajedno sa Chardyem i Lackom na treningu na terenu 12 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kad pogledam situaciju prije 5-6-7 godina, mislim da su bolja vremena već došla kad je naš sport u pitanju.sajo10 je napisao/la:Nadam se boljim vremenima... Ustvari, vjerujem u bolja vremena...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Individualno ja najvise ocekujem od Mesuda Pezera (tj prvu medalju na OI u buducnosti za BIH) i od Dzumhura
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a meni uvijek u glavi njegova visina, kad god se spomene njegov talenat... Bilo kako bilo, cestitke na svemu do sada sto je ostvario u Australiji. Idemo, ako ne nista, barem posteno namuciti Dodiga_dreamer_ je napisao/la:Finansije, sponzori, to bi bio najveci dobitak! Yebes bodove.Ne mislim sad bukvalno, bitni su oni naravno, ali bitnije od svega bi bilo da nadje dobru zaledjinu i da sebi dugorocno gledano omoguci bolje uvjete za treniranje. Talenat ima, a kada bude radio u vrhunskim uslovima, onda ce i uci u Top 100. Vrijeme trenutno igra za njega, mlad je, a takvi su uvijek interesantni sponzorima. Vjerujem da je vec sada tema na Australian Openu.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur je, nakon plasmana na glavni turnir Australian Opena, ispisao historiju bh. tenisa kada je savladao Čeha Jana Hajeka i plasirao se u drugi krug ovog prestižnog takmičenja.
Podsjećamo, Džumhur je Hajeka pobijedio rezultatom 3:0 u setovima.
- Siguran sam da sam sada sazreo. Svi su mi govorili uvijek da imam dobru igru, da ću kad tad doći među te igrače. Naravno, bilo je najbitnije da ja vjerujem u samog sebe. I upravo to - vjerovao sam puno u sebe, dobro sam se spremio za ovu sezonu, dosta sam radio na mentalnoj snazi. Mislim da je to najbitnije - izjavio je Džumhur za BHRT.
On je dodao kako se fizički dobro osjeća i da mu je operacija nosa mnogo pomogla te da mu je lakše izdržati sve duge poene.
- Baš danas kada me otac pitao kako sam se osjećao nakon dugih poena po ovoj vrućini, odgovorio sam mu da se ne sjećam ni jednog poena da sam se zadihao. Tako da je i to sigurno jedna pozitivna stvar koja mi je mnogo, mnogo pomogla. To sam i najavljivao prije Australian Opena - kazao je Damir Džumhur.
Džumhur je rekao i kako je s mentalnim sazrijevanjem stiglo i samopouzdanje i sigurnost.
- Sada kad izađem na teren nema straha. Jednostavno ne osjećam strah, ne osjećam respekt prema igračima. Za svakog igrača s kojim igram imam osjećaj da ga mogu dobiti, jer znam koliko vrijedim i koliko moja igra vrijedi. Mislim da je to ono najbitnije. Zapravo sve stvari su se poklopile, složile. I sada samo treba raditi na tome, nadograđivati sve to i rezultati će biti sve bolji i bolji. Mislim da je led probijen i da mogu da dođem među sve te velike igrače! - rekao je Džumhur nakon historijske pobjede u Melbourneu.
Pogledajte kako je mladi Sarajlija proslavio pobjedu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jel sigurno da ima stream protiv Dodiga?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pezer je najveci potencijal u BiH, ali medalju moze osvojiti samo za Svedsku. Mislim da su sanse da on nastavi nastupat pod nasom zastavom minimalne. Otis'o je na godinu dana gore, a stari vec prenosi da je prezadovoljan uslovima i da nema namjeru da se vraca u Ze.tuzlak1987 je napisao/la:Individualno ja najvise ocekujem od Mesuda Pezera (tj prvu medalju na OI u buducnosti za BIH) i od Dzumhura
Vjerovatno bi i Dzumhura gledali pod hrvatskom zastavom, ili nekom drugom da ne zavrsi u finalu RG za juniore i dobi neke pare. I ta stipendija je bila smijesna, kakvu dobijaju susjedi(dalje da ne govorim) ali opet dovoljna da s 21 godinom cuda pravi.
Ne treba se zavaravati barem sto se individualnih sportova tice. Ovi rezultati zenickih atleticara i Dzumhura su iskljucivo plod predanosti pojedinaca, a ne nekih dobrih uslova. Uslovi su isti ko prije 5-6 godina, ako ne i gori i sasvim je normalno da mladi ljudi, pogotovo ovi sto se bave individualnim sportovima, srecu traze daleko od BiH..Virtu4l je napisao/la:Kad pogledam situaciju prije 5-6-7 godina, mislim da su bolja vremena već došla kad je naš sport u pitanju.sajo10 je napisao/la:Nadam se boljim vremenima... Ustvari, vjerujem u bolja vremena...
Vidjet cemo, na kojem terenu budu igrali. Jos nema schedule za day3.Kaunas je napisao/la:jel sigurno da ima stream protiv Dodiga?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A izgleda da ćemo čekati za day 4Razbojnik je napisao/la:Vidjet cemo, na kojem terenu budu igrali. Jos nema schedule za day3.Kaunas je napisao/la:jel sigurno da ima stream protiv Dodiga?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
O tome sam danas pisao. Dali su mu neku smiješnu stipendiju i neku kintu od BH Telecoma, a na sva zvona su zvonili o tome, bukvalno su kupili reklamu preko Damira, ne znam jeli taj novac bio dovoljan da pokrije troškove odlaska na dva turnira.fanatic je napisao/la:Vjerovatno bi i Dzumhura gledali pod hrvatskom zastavom, ili nekom drugom da ne zavrsi u finalu RG za juniore i dobi neke pare. I ta stipendija je bila smijesna, kakvu dobijaju susjedi(dalje da ne govorim) ali opet dovoljna da s 21 godinom cuda pravi.
Žalosno je kad vidimo da svaki klub u zemlji dobija novac iz državnog, tj. opštinskog budžeta, a da sportisti kao Damir ostaju kratkih rukava. Nemam ja ništa protiv tih klubova, ali mislim da je pametnije uložiti novac u prave potencijale, nego u desetine klubova koji se takmiče u kantonalnim ligama bez ikakvih šansi i ambicija da urade nešto više.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damir igra prekosutra
nemoj zezatshminka je napisao/la:Damir igra prekosutra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.