Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ih otkad mi ovdje postavljamo lazne citate, nije se tvoj nick bio ni rodio.ennis je napisao/la:Nije sad fol,ja sam prvi poceo

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mire ima pravi profil na fb....ja imam taj profil, i svi igraci, tipa Emir SPahic koji nema nikog osim blize familije u svojim prijateljima je imao taj profil u prijateljima. On nikada na svom profilu nije pisao neshto o svom zivotu, osim kad su utakmice reprezentacije, (to mu je u srcu da napise: Volim te BIH).dadnan je napisao/la:Ja sam imao prije nekad njegov fb profil i bio je pravi s tim da ga je nekada davao jednom prijatelju koji ne zna bosanski tako da je nekad pisao na francuskom taj prijatelj na tom zidu za informacije.
To je bilo dok nije bio ovoliko poznat i kad je tek preso iz metza u lyon i nije imao ni stranice svoje na fb-u.
Nakon sto je posto popularan deaktiviro je taj profil, tako da sto se tice fb profila bas se i ne moze preko njega saznati, ali vjerujem da ima stranicu koja mu je official sada samo je tesko to upratit kad svako ima po nekoliko pa ne znas ni koja je prava, onda cesto se desi da neka fake ima vise nego ona prava.
Profil deaktiviran prije 5-6 dana...ja sam cak sacuvao neke slike na comp, pa cu vam poslije izbaciti sto sigurno nema nigdje na fb

Kindže, kindže...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Je l' neki uvivaju u povredi pa na svaku stranu postavljaju slike i klipove 

http://****/ostale-glavne- ... -licu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ako ovo nije nista,onda stvarno ne znam

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Fakat, i oni Talijani ponovise jedno 10 puta. Da ti se povrati vise.puding je napisao/la:Je l' neki uvivaju u povredi pa na svaku stranu postavljaju slike i klipove
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa kud bas Pjanketa 

- Neutralan88
- Kontakt:
kad gledam sliku naježim seGoalgetter je napisao/la:

bolje da ga je neko pokosio nego ovo sto se desi

baš baksuzluk, još sam govorio prije samo Pjana da bude spreman i nemamo se sta sikirat za Grčku jbg
-
- Kontakt:
Povreda zbog koje sam ja morao strogo mirovati mjesec dana, i na prvu mi ovo s Pjanićem izgleda isto. Al' iskreno se nadam da nije toliko ozbiljno...Saurman je napisao/la:Nadam se da nije pokidao ligamente.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sad ce njega Pape nazvati na fontel i otkloniti sve dileme
,no sikiriki..Jak je Mire decko,vratice se jos jaci i ako ima i minimum sanse da zaigra zaigrace protiv Grka

SLOBODA NAVIJAČIMA
**** GA BOG I SLIKE I VIDEA POVREDE, KOJI VAM JE **** NENORMALNI.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ima li vidovita Dzemila Twitter? Da vidimo sta ona pise.
Ili mozda ona salje poruke telepatijom?
Ili mozda ona salje poruke telepatijom?
- maximusdecimus
- Kontakt:
de koji vam je racku, nemojte više postavljat ove slike,noga me zaboli gledajući samo
Kakvi pehovi nas pogode pred ovako vazne utakmice, to je nenormalno vise...kad se samo sjetim portugala i kartonijade i povreda, pa zar svaka odlucujuca (da je tako nazovem) mora proci ovako?
- pa ni mujdza nije FIT, nije ni Salihovic....auu brate...
---
- pa ni mujdza nije FIT, nije ni Salihovic....auu brate...

Kindže, kindže...
Sušić će sutra od novinara tek saznat da je povrijeđen...ennis je napisao/la:Sad ce njega Pape nazvati na fontel i otkloniti sve dileme,no sikiriki..Jak je Mire decko,vratice se jos jaci i ako ima i minimum sanse da zaigra zaigrace protiv Grka
Ne mozes poredit sebe i Pjanica,ja padnem s kreveta i ne mogu mjeaec mrdnut ,dok je sportistima to nista....ja se nadam da ce biti sve ok
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, FerdinandF, Fudbalbr1 i 26 gostiju.