FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samo sarajevo » 11 sep 2010, 23:27

haha cuj ovog indijanca kad su to nas fukare ubile o cemu ti pricas? Momka su ubili iz pistolja nikakav okrsaj navijaca kad su krenuli na nas dobili su batine,mi kopiramo pjesme a ludjace vi ste nase kopirali nemate dvije svoje pjesme ko ti je kriv sto ste prejadni kao grupa prestanite da raspravljate sa fukaricama nisu nas nivo,da bi bili kao mi treba im 10000 svjetlosnih godina! Nemate pjesme,nemate navijacku grupu previse st jadni da se sa vama prica vi ste u rangu Olimpikovih navijaca!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 11 sep 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 11 sep 2010, 23:28

Ubise se djeca. :lol: :lol: :lol:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 sep 2010, 23:30

ima jedna podgrupa Net Hooligans 2009 taman za vas prima nove clanove
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 11 sep 2010, 23:33

Slatinash_7 je napisao/la:ima jedna podgrupa Net Hooligans 2009 taman za vas prima nove clanove
Jest jest tamo ih ima najvise. :lol: :lol: :lol:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 sep 2010, 23:42

Urban Batalion je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:ima jedna podgrupa Net Hooligans 2009 taman za vas prima nove clanove
znas sta im vodja kaze:ima grupa na Fb fukare tuzla hajmo ih napast odradit transove :mrgreen:
Slatina Bog i batina

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2010, 00:09

1) ne budi glup da se kojoj grupi desilo ono kosto je vma palo bi jos mrtvih glava
2) bilo vas je vise nego njih
3) letilo je kamenje sto ste vi na nas bacali pa smo vam vracali rodjak
4) ponosis se kuopovinom utakmica ?
5) ARGENTINA .
(1) Ponavljam ti,mi nismo nekulturni i neobrazovani papci pa da vracamo.Jesu robijasi trebali bombu bacit na grbavicu ? :O HAAAAA? Kako si samo glupo napisao to 1...pa sve druge nekulturne grupe bi uradili tako nesto. Mi smo pokazali svoje dostojanstov i borimo se za vedranovu istinu legalnim nacinima a ne sad da vracamo...razmisljanje ti je na nivou.
(2) TI ocigledno ne znas. Informacija iz prve ruke. Nemoj mene ucit koga je bilo vise u okrsaju MOJE GRUPE. Kad se fukare budu udarale sa nekim ti reci kolko je koga bilo ako znas(istinu naravno) Bilo ih je 3-4 puta vise i gotovo
(3) isto ono sto sam ja rekao. Kamenje letilo,baklje takodjer. Ko je koga tu prebio,razvalio isl..kao sto si ti rekao u prvom postu.
(4) Ja nigdje nisam rekao da se ponosim(nemam cime jer mi ne kupujemo tekme!) Procitaj ponovno moju cetvorku i vidjeces sta sam rekao. A reci mi koju smo kupili. Protiv vas? 3:0? protiv celika i zrinjskog kad smo ih raznjeli na terenu ? po 5 stopostotnih sansi a oni 0 ?? Protiv buducnosti gdje su oni imali 2 suta i jedan gol a mi 5 stopostotnih i vise loptu u posjedu( plus ne dosudjen jedanaesterac cist kao suza ) ??? JOS ??
(5) GLUP SI ! Jesmo mi uzeli pjesmu neku? Uzeli smo njihov stil! STIL!!!! Truba,ples fazoni.
Znaci sve grupe su sad prekopirale engleze i italijane koji su prvi "osmislili" skakanje na tribini,koristenje dlanova i salova?? CCCC stvarno si malouman.To je nesto drugo,neupredivo sa KOPIRANJEM PJESAMA!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 00:29

Fukare zar one postoje i jel se to one sa nama porede? Dodje ih 10 na utakmici i oni se prave da su giganti a HZ levati hehe e moja djeco ucite se sutra kako se to radi fukarice!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 sep 2010, 01:13

samo sarajevo je napisao/la:Fukare zar one postoje i jel se to one sa nama porede? Dodje ih 10 na utakmici i oni se prave da su giganti a HZ levati hehe e moja djeco ucite se sutra kako se to radi fukarice!
stari....ne bi da te uvrijedim al...ne s.e.r.i vise na ovoj temi..jel vazi....smaras i to momacki....na ovoj temi ljudima cisto puca za tebe,tvoju grupu i klub...ne kontam sta si se primio toliko...jel hoces da ti ovdje neko potvrdi da ste najludzii,najjjaci....samo reci i ja cu ti napisat sta god hoces samo o.d.j.e.b.i sa ove teme i to u poskocima....vazi..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 sep 2010, 01:20

Evo docekao @samo sarajevo da malo uziva ovdje,napravio novi nick,umjesto @samo rajvosa,ajj uzivajte dok mozetee ...

Sloboda do groba !!!

Sto te vise gaze,to te volim jace !!!

Sjebase nam temu,moderacia i admin ne reaguje,al da mi seremo na njihovim temama,dosad bi banovani bili ...

Sve pisu nemoze se sa Tusnja uzeti bodove,uzme Leotar,znaci price mozete okacit macku o rep :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 12 sep 2010, 01:29

harry_90 je napisao/la:Evo docekao @samo sarajevo da malo uziva ovdje,napravio novi nick,umjesto @samo rajvosa,ajj uzivajte dok mozetee ...

Sloboda do groba !!!

Sto te vise gaze,to te volim jace !!!

Sjebase nam temu,moderacia i admin ne reaguje,al da mi seremo na njihovim temama,dosad bi banovani bili ...

Sve pisu nemoze se sa Tusnja uzeti bodove,uzme Leotar,znaci price mozete okacit macku o rep :mrgreen:
sad banovici away
tamo uzimamo makar bod i bit ce ludo :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 sep 2010, 10:19

Ma super vi ste nasi idoli aj sad pustite nas :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 12 sep 2010, 10:26

Slatinash_7 je napisao/la:Ovaj Januar je moj kralj bio je on u Tuzli al mozda prije jedno 5 godina,ups opet nemoguce jer je dijete neko nema ni 18,a prosle godine da si bio letilo je od kamenja do stolica,neko je i pare baco,pa upaljaci kisobran jedan itd.Osto vam je usput jedan bar sal kod nas koji je uzela vasa policija jer nasa ne bi dozvolila onakve nerede.I kakve transove dijete spominjes kad mi u Ugljevik nismo ni isli niti su oni prosli kroz Tuzlu tako da su vam sumnje neosnovane.Pomirite se s tim na sake kamenje prangije na sta god hocete smo jaci od vas kad god i gdje god,a vi mozete samo na alkohol boyse naletit i tu bi vam gusto bilo jer je cinjenica da svugdje primite.
Od mene dosta

Samo da te pitam Jarane sta su Fukare jesu to neka navijacka grupa? :?:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 sep 2010, 10:44

januar je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Ovaj Januar je moj kralj bio je on u Tuzli al mozda prije jedno 5 godina,ups opet nemoguce jer je dijete neko nema ni 18,a prosle godine da si bio letilo je od kamenja do stolica,neko je i pare baco,pa upaljaci kisobran jedan itd.Osto vam je usput jedan bar sal kod nas koji je uzela vasa policija jer nasa ne bi dozvolila onakve nerede.I kakve transove dijete spominjes kad mi u Ugljevik nismo ni isli niti su oni prosli kroz Tuzlu tako da su vam sumnje neosnovane.Pomirite se s tim na sake kamenje prangije na sta god hocete smo jaci od vas kad god i gdje god,a vi mozete samo na alkohol boyse naletit i tu bi vam gusto bilo jer je cinjenica da svugdje primite.
Od mene dosta

nije to navijacka grupa mi se malo posoramo malo galamimo et ako te bas interesuje sta je to,i imamo idol i vjerujemo u njega a ti si taj idol tebi se ja klanjam
a da te pitam onda sta su horde jesul to neki indijanci dosli iz argentine sta je to
Slatina Bog i batina

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 sep 2010, 10:47

Vratite se na temu !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 12 sep 2010, 10:54

Slatinash_7 je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
znas sta im vodja kaze:ima grupa na Fb fukare tuzla hajmo ih napast odradit transove :mrgreen:
Hehehe.Klasika. :mrgreen: :mrgreen:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 12 sep 2010, 10:56

faba je napisao/la:
nije to navijacka grupa mi se malo posoramo malo galamimo et ako te bas interesuje sta je to,i imamo idol i vjerujemo u njega a ti si taj idol tebi se ja klanjam
a da te pitam onda sta su horde jesul to neki indijanci dosli iz argentine sta je to[/quote]
Imaces priliku da svrsavas na nase klipove sutra.Ne sumnjam da hoces, znam i da ih gledas, i mastas kako umjesto nas vidis svoju grupaciju a umjesto naseg udarnog vasu ceradu. :lol:

P.S.Nije tako davno bio august, i tekma Sarajevo - Sloboda, kada su vam igraci izjavljivali ''dao bih sve da mi imamo ovakve navijace.[/quote]

sta ti je bolan pa nasli nekog juniora pitati onog Amera Bekica i Samir Efendica sto nisu pitali golmana Mujkica za navijace neg nasli njih....ili Joguncica....sta ti je bolan nemoj se puno nadati....pa stvarnoo provaljujete se al pravoo...vala ja prva vase klipove ne gledam nit cu gledati....tak da spusti se malo na zemlju previsoko letis...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 12 sep 2010, 10:59

Evo vidim tek sad da smo odigrali nerjeseno sa Leotarom.Eboga ledara. :o :o Na sta smo spali Boze sacuvaj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 12 sep 2010, 11:06

Urban Batalion je napisao/la:Evo vidim tek sad da smo odigrali nerjeseno sa Leotarom.Eboga ledara. :o :o Na sta smo spali Boze sacuvaj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:lol: A tekma zavrsila jos juce u hajmo reci 19:00.
Ajlice, i Mujkic i svaki drugi nebitno.Ko ce reci sta dobro o grupi koja i da nije u bojkotu izgleda otuzno.A sama u gradu od preko 100 000 stanovnika.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 12 sep 2010, 11:35

Dakle, među navijačka prepucavanja su zabranjena. Svaki naredni post koji ne bude vezan za temu FK Sloboda brišem, a autora udaljavam sa foruma bez upozorenja,

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 sep 2010, 12:41

The Prodigy je napisao/la:Dakle, među navijačka prepucavanja su zabranjena. Svaki naredni post koji ne bude vezan za temu FK Sloboda brišem, a autora udaljavam sa foruma bez upozorenja,
Upravo tako, dosta je više bilo svađa, prepucavanja i spama.

Da se vratimo temi, po meni, katastrofalno smo odigrali. Budućnosti sada MORAMO uzeti barem bod da bi se koliko toliko vratili u utrku za gornji dio tabele, a onda na svom terenu poraziti Široki.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.