Taiwu faca izgleda Je'bački
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jeste malo u licu se udebljao, ali svaki igrač koji kod nas dođe ima na umu da je došao u najviši " level " fudbala i da mora žestoko da radi. Čak i da ima koji kg više siguran sam da će on to skinuti jer je došao u Milan a ne u Cesenu 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma taiwo je zmaj, frajer je spreman, jak ko tenk, šutinu ima koja će mnoge iznenaditi koji su ga slabije pratili, on će poslije par godina gledanja antoninija na toj poziciji biti pravo osvježenje u milanuBoateng_27 je napisao/la:Jeste malo u licu se udebljao, ali svaki igrač koji kod nas dođe ima na umu da je došao u najviši " level " fudbala i da mora žestoko da radi. Čak i da ima koji kg više siguran sam da će on to skinuti jer je došao u Milan a ne u Cesenu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovi dresovi su zaista najbolji ikada....Moram sebi makar jedan uzet !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
gledam jedno 10-ak minuta i pokusavam se sjetiti ko je ovaj do Sharaawijatony-mortale je napisao/la:ma kakvi taj će stotu doživjeti, debelokožac je to.
al jel se meni ovo čini ili se mexes udebljao, doduše nisam nikad ni pratio ga baš posebno, ali na ovim slikama mi baš djeluje ko mrcina od 90+ kila ili je možda što su ova dva dječaka kraj njega pa se on čini većim
jel ovo Zigoni ili Paloschi ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ko je ovaj momak između faraona i mexesa? poznat mi nekako.
btw vijesti govore da berlusconi neće prestati financirati milan i ove godine, ja se iskreno nadam da ovaj skandal sa ogromnom odštetom neće mnogo uzdrmati i milan.
btw vijesti govore da berlusconi neće prestati financirati milan i ove godine, ja se iskreno nadam da ovaj skandal sa ogromnom odštetom neće mnogo uzdrmati i milan.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Paloschi koliko ja znam...
Dresovi su extra
Milan je i naredne sezone prvi favorit, bez dileme..samo moraju vezni red ojacati, malo svjeze krvi treba.
Dresovi su extra
Milan je i naredne sezone prvi favorit, bez dileme..samo moraju vezni red ojacati, malo svjeze krvi treba.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jeste paloschi, promjenio se malo. što se pojačanja tiče za nadati se hamsiku sad a u januaru ganso. međutim mene više brine ova kriza koju su doduše novinari malo napuhali u vezi fininvesta i berlusconija a za pojačanja ima vremena, neće jači igrači doći u milan do kraja augusta to obično tako biva.
usput allegri danas izjavio da cassano želi ostati u milanu i da ga smatra važnim igračem koji može dati doprinos timu ali da niko nema garantovano mjesto u prvom timu, kako to biva u jakim ekipama.
usput allegri danas izjavio da cassano želi ostati u milanu i da ga smatra važnim igračem koji može dati doprinos timu ali da niko nema garantovano mjesto u prvom timu, kako to biva u jakim ekipama.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Hey robe,robe ovaj bivsi robeBoateng_27 je napisao/la:I ku'rac je od igrača
momak je sve ali samo nije **** od igraca,bice nesto od njega vidjet ces i mislim da je Milan uradio pravu stvar sto su ga vratili Espanjolu na posudbu,ali zato kad se vrati bice beton
- Boateng_27
- Kontakt:
Kako vi znate da sam ja Rob ?
Kazem za sada je loš, odigrao je jednu utakmicu protiv Palerma i nije mi se nesto svidio al ajd ..
Pastore izjavio kako bi volio u Milan
http://translate.googleusercontent.com/ ... UtLoVzxejg" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kazem za sada je loš, odigrao je jednu utakmicu protiv Palerma i nije mi se nesto svidio al ajd ..
Pastore izjavio kako bi volio u Milan
http://translate.googleusercontent.com/ ... UtLoVzxejg" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .Boateng_27 je napisao/la:Kako vi znate da sam ja Rob ?![]()
Kod: Označi sve
Pastore izjavio kako bi volio u Milan![]()
http://translate.googleusercontent.com/translate_c" onclick="window.open(this.href);return false;?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Boateng_27
- Kontakt:
Ja ne vidim nigdje da piše to za Inter ... ( Da mu se svidja Inter )warden je napisao/la: Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .
Kada je u pitanju nova destinacija, Pastoreu se dopada Milan.
"Sviđa mi se Milan. Osvojili su naslov prvaka i imaju velike ambicije. Naravno, ostavit ću Palermo samo kako bih prešao u veće momčadi. Tu je i Inter. Menadžer mi je rekao da je u opticaju četiri ili pet klubova. Roma? Razgovarao sam s mojim prijateljem Nicolasom Burdissom, no to trenutno nije opcija za mene"; kazao je na kraju 22-godišnjak.
Tu je i Inter ali mu se sviđa Milan
PA sta sam ja napiso keve ti," OMG " isto sto i ti ,ako kaze da je tu i Inter i 4_5 klubova, jel treba svake sec ponavljat rijec "SVIDA",,.,,Boateng_27 je napisao/la:Ja ne vidim nigdje da piše to za Inter ... ( Da mu se svidja Inter )warden je napisao/la: Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .
Kada je u pitanju nova destinacija, Pastoreu se dopada Milan.
"Sviđa mi se Milan. Osvojili su naslov prvaka i imaju velike ambicije. Naravno, ostavit ću Palermo samo kako bih prešao u veće momčadi. Tu je i Inter. Menadžer mi je rekao da je u opticaju četiri ili pet klubova. Roma? Razgovarao sam s mojim prijateljem Nicolasom Burdissom, no to trenutno nije opcija za mene"; kazao je na kraju 22-godišnjak.
Tu je i Inter ali mu se sviđa Milan
IO SONO INTERISTA
odkud da Ganso dolazi?? To jos nije potvrdjeno, a svakako da je Pastore bolji, ako nista dokazao se u Italiji ..
Ma naravno da nije potvrdeno ,ali neki dan u INtervju sa Galianiem ;NOvinar ga je upitao za Gansa i Danila ,,ahmad_tz je napisao/la:odkud da Ganso dolazi?? To jos nije potvrdjeno, a svakako da je Pastore bolji, ako nista dokazao se u Italiji ..
Ovaj je odgovorio da od Danila nema nista jer imaju Abatea na toj poziciji ,a da ce za ovog vidjeti .I kako sam dalje citao ne ide on nigdje do Janura, a onda bi trebo doci u Milan ...
IO SONO INTERISTA
- senad_flamin
- Kontakt:
jbt gledam ove neke slike sa treninga i covjece koja je zvijer onaj seedorf. Pa covjeku je noga kao dvije od Paloshia il Abatea 
dok je baljić igrao za real rekao je da je seedorf najjači igrač kojeg je vidio. kaže na treningu kad su igrali zajedno u realu, udariš u seedorfa ko da si u stijenu udario
surinamska krv je to, gullit i rijkaard su bili isti.
surinamska krv je to, gullit i rijkaard su bili isti.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
lady b-barbara berlusconi izjavila je da će milan investirati u nove igrače i da njen otac nije izgubio strast prema klubu, naprotiv jača je nego ikad
također naglašava da ova kriza neće utjecati na milan.
btw interesantna izjava danas allegrija, kaže zadovoljan timom ali jedan vrhunski ofanzivni vezni dao bi timu jednu novu dimenziju. što ne idu na sneijdera?
također naglašava da ova kriza neće utjecati na milan.
btw interesantna izjava danas allegrija, kaže zadovoljan timom ali jedan vrhunski ofanzivni vezni dao bi timu jednu novu dimenziju. što ne idu na sneijdera?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
pato se razigrao, po meni najbolji noćas, robinjo isto extra, od ostalih neymar i maicon-puno je bolji od alvesa.
ganso nije bio loš al nije ni nešto specijalno
pato se razigrao, po meni najbolji noćas, robinjo isto extra, od ostalih neymar i maicon-puno je bolji od alvesa.
ganso nije bio loš al nije ni nešto specijalno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Boateng_27
- Kontakt:
Pato 2 gola
majstor
Robinho ponovo ćelav
Dobro je sto je J.Cesar u losoj formi, primio 2 gola koja moja Nana nebi primila
Robinho ponovo ćelav
Dobro je sto je J.Cesar u losoj formi, primio 2 gola koja moja Nana nebi primila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.