FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neOX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neOX » 16 sep 2009, 23:29

Virtu4l je napisao/la:Zeljeznicar - Rudar, Subota 19:00h

Najgori moguci termin...
omg sto u 19:00...ne mogu da vjerujem!!!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 sep 2009, 00:29

Ne bih da širim pesimizam, naprotiv, ali moram priznati da mi ova situacija oko Višće nije jasna.Koje su to pare u pitanju, spominje se neko obeštečenje za treniranje, vjerovatno par desetine hiljada malom, tu je i menadžer...Svi kažu da je talenat, mlad je,jednostavno perspektiva, baš ono što nam treba. Kupovati mlade i relativno jeftine igrače,praviti od njih "zvijezde" i onda ih za puno više para prodati. Nije li to jedini način za ekipe sa ovih prostora da opstanu i igraju kakvu takvu ulogu u svijetu fudbala.
Ne razumijem šta će se to desiti na pauzi, najavili su tek tada ulagati neke pare, pa onda "napad na Evropu".
Za tri godine u ligi prvaka?!...Vjerujem u Osima, može iščeprkati nekog igrača ali bez ulaganja teško da se nešto više može napraviti. Volio bih da sam u krivu, ako neko zna nešto konkretnije o ovom transferu neka napiše.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 17 sep 2009, 01:24

Visca trazi 30 000 KM,platu 1000 eura,obestecenje za Buducnost oko 25 000 KM.Cijena previsoka ali mali vrijedi.

sarp7
Kontakt:

Post Postao/la sarp7 » 17 sep 2009, 02:32

Herbion! Mislim da nije korektno da iznosis podatke koje eto ili znas ili ne znas a koji ce se dogovarati izmedju menadzera i kluba. Puno je tu stvari u igri i zahtjev bivseg kluba za oestecenje i menadzeri hoce da zarade. Igrac tu dodje ko pingpong loptica a sutra neka u igri pogrijesi navijaci ce se okomiti: Hoces para, jeli? Prema tome bolje da se ne petljas i ne prejudicars stvari koje ce biti saopstene od oficijelnog predstavnika kluba. Losu uslugu cinis ponajvise mladom fudbaleru zarad eto da pokazes kako ti znas.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 17 sep 2009, 02:39

Trazili ste info i dobili i sta je problem,posto cuo to i prodao.Ja ne dajem pare i nije me gabri,mali svakako nije korektan ni prema jednom klubu i ne zalim ga.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 sep 2009, 02:53

herbion je napisao/la:Trazili ste info i dobili i sta je problem,posto cuo to i prodao.Ja ne dajem pare i nije me gabri,mali svakako nije korektan ni prema jednom klubu i ne zalim ga.
Očito se odlučio za Želju čim tako pričaš ;)

50.000 i plata je smiješna cifra ako će potpisati dugogodišnji ugovor
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sarp7
Kontakt:

Post Postao/la sarp7 » 17 sep 2009, 03:42

herbion je napisao/la:Trazili ste info i dobili i sta je problem,posto cuo to i prodao.Ja ne dajem pare i nije me gabri,mali svakako nije korektan ni prema jednom klubu i ne zalim ga.
Ma niko od tebe ne trazi da nekoga zalis i ne stavljaj se u tu ulogu. A imas razloga da zalis sebe sto uhodis pa javno iznosis podatke a za koje nemas dozvolu jer se pravno mogu sankcionirati ukoliko klub ili igrac smatraju za potrebno. Budi ti korektan prema klubu za koji navijas pa sacekaj oficijelne informacije

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 sep 2009, 10:37

Seyo_TM je napisao/la:PostPostao/la Seyo_TM dana 09 sep 2009, 13:02
Ne moze traziti odstetu ako je istekao ugovor (neznam je li istekao)! Buducnost ce dobiti procenat (naknada za treniranje) od potpisanog ugovora sa zeljom, 5%, sto sigurno nije 25000KM jer bi onda ugovor bio 500.000KM!
Pa nije Tica :mrgreen: :mrgreen:
O ovome smo razglabali prije 20 strana :mrgreen:
Herbion ako to nije info direktno iz olimpika, za sto sumnjam jer je to izvaljena info na forumu, ne treba ni razmisljati o njoj. Njemu ako je ugovor istekao, nema obestecenja.

A vise koliko se o njemu traca....valjda saznamo sta kako danas-sutra...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 sep 2009, 14:15

Green XXL je napisao/la:
ultra manijak je napisao/la:nema veze ,vazno je da smo prosli :D :D :D ,protiv rudara po nova tri boda i ostanak u vrhu tabele :!: :mrgreen: :mrgreen:
Nadam se da protiv Rudara iz Prijedora Željo neće dati samo jedan gol. Nekontam kako nemože nikome dati dva gola, nesjećam se da je prošle godine ikome dao više od jednog, osim pitarima :mrgreen: Al se sjecam da su imali najgoru gol razliku!
Prvo dali smo 2 gola modrici na gostovanju, kad smo zijanili 3-2, drugo dali smo 2 olimpiku na pripremama u generalci, trece o kakvoj nagoroj gol razlici pricas, zeljo jeimao gol razliku -5 (30-35) a po cemu je to najgora gol razlika?
Cuva Bog Zelju svog!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 sep 2009, 14:24

Green XXL je napisao/la:Jel to hoćeš da mjerimo Željinu gol razliku sa timovima kao što su Orašje, Posušje, Travnik, pa valjda je Željo veći od toga. A ono sto kažem da je imao najgoru gol razliku, nemoras to bukvalno shvatiti, pričamo o Želji, znači najgora gola razlika i najveća kriza u plavom klubu bila je prošle sezone!
pa tako reci, da je to bila najgora zeljina gol razlika u zadnjih 10 godina i bit ce OK, da su bili u krizi bili su, da je sada bolje - bolje je,
da cemo dati 2 gola u subotu - tesko ti to mogu reci :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 sep 2009, 14:34

Nisu bili u krizi nego smo bili u krizi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 sep 2009, 14:40

Seyo_TM je napisao/la:Nisu bili u krizi nego smo bili u krizi :mrgreen:
eh to :) vise sam pisao u trecem licu :)
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2009, 15:18

Željo gostuje Gruberu u Srebrenici

Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 17.09.09. 14:33.

Fudbalski klub Željezničar gostovaće FK Gruber u Srebrenici 22. septembra u sklopu humanitarne utakmice sa srebreničkim sportskim kolektivom.
Povodom ovog humanog i patriotskog čina, danas je u Plavom salonu na Grbavici održana konferencija za medije, na kojoj su se prisutnim novinarima obratili predstavnici dvaju klubova, načelnici sarajevskih opština Novi Grad i Novo Sarajevo, te generalni sekretar Stranke Demokratske Akcije Amir Zukić.

"Zahvalio bih se Fudbalskom klubu Željezničar za spremnost za pomoć u izgradnji Srebrenice. Fudbalski klub Gruber osnovan je daleke 1924. godine i jedan je od najstarijih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini. Gruber je obnovio rad 2004. godine, a obe godine obilježavamo i 85 godina od svog osnivanja. Imamo velike ciljeve u takmičenju i imamo u planu postati jedan od najorganizovanijih klubova u regiji", kazao je Abdurahman Malkić, predsjednik FK Gruber.

"Inicijativa za odigravanje jedne ovakve utakmice potekla je od uglednih ljudi iz našeg kluba. I evo sada naš se san ostvaruje. Želja nam je da u budućnosti ovaj čin pređe u tradiciju", rekao je Sabahudin Žujo, predsjednik FK Željezničar.

"Ovakva humanitarna akcija nešto je više od igre. Ovo je jedan proces podrške povratku u Srebrenicu i želja nam je da ovo bude početni akt za preporod sporta u ovom bh. gradu. Želio bih također izraziti zadovoljstvo pokretanjem jedne ovakve akcije", riječi su Nedžada Koldže, načelnika sarajevske opštine Novo Sarajevo.

Ispred vlasti, na konferenciji za medije javnosti se obratio i Damir Hadžić, načelnik opštine Novi Grad.

"Ovakve stvari svima nama trebale bi biti obaveza. Željina je akcija za svaku pohvalu, a plavi sa Grbavice samo su tri godine stariji od Grubera, a ako se ne varam ovo im je prvi susret. Zato ne bi smjeli čekati narednih 85 godine da se ovakvo nešto ponovi", kaže Hadžić.

"Svi se zajedno moramo potruditi da nam ovakve akcije postanu normalne aktivnosti ubuduće. Željo umnogome pomaže povratku normalnom životu u Srebrenici ovom akcijom", kazao je Amir Zukić, generalni sekretar SDA.

"Valjda ćemo u Srebrenici dati više od jednog gola", počeo je svoje izglanje trener sarajevskih plavih Amar Osim. "Na svaki mogući način želimo dati podršku ljudima u Srebrenici koji sticajem okolnosti žive mnogo teže nego mi. Mi, kao Fudbalski klub Željezničar, želimodati primjer ostalima ovakvom akcijom".

Revijalni susret između Grubera i Željezničara odigraće se u utorak, 22. septembra u Srebrenici sa početkom u 16 sati. Polazak iz Sarajeva je predviđen isti dan u 9 sati, a povratak je planiran u 21:30.

http://www.sportsport.ba

Svaka čast plavi !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 sep 2009, 15:33

Još jedan krasan potez UPRAVE.. ;) :) To mi se sviđa :!:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 sep 2009, 15:40

Svaka cast upravi :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 sep 2009, 15:43

RESPECT od pitara

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 17 sep 2009, 15:51

Isto kao i LP samo Evropska LIga pozurite do 18 45 morate napraviti ekipu ko hoce da se prijavi evo kod za SportSport ligu 4646-1074
isti format kao i za LP pozurite 4646-1074
pridruzite se PLS
i svaka cast upravi na ovom stvarno odlicnom potezu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2009, 15:56

Cuj Gruber :lol: Guber bog vam pamet dao 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 17 sep 2009, 15:57

Ja bih dodao da se doticki FK iz srebrenice ne zove Gruber već Guber. Inače, svaka čast na ovoj akciji

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 sep 2009, 15:57

zato je Željo omiljen klub širom BiH,a i još šire....svaka cast upravi na ovom potezu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, bvsic, Cwirek, MoSaZeLjo1921, Napaceni87 i 66 gostiju.