A brate i ti vise ubi i s Basom i DAntonijem i odbranom , pa ako dosad all star igraci nisu naucili igrati odbranu , nece ni od sad za par tekmi pod D Antonijem , sta on da im radi ? Da ih nauci kako se igra man to man ?amerosm je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa hebote igraci Wizardsa u napadu izgledaju kao All-Star igraci.![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda nekad Bussu dodje iz guz.ice u glavu.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: LA Lakers
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
+3 na poluvremenu, ali dosta lose ovo izgleda...
@ elninho_resTO
pa ako je potrebno da ih uci kako ce igrati nek to onda radi. Zar za to ne dobija platu da nauci igrace necemu i podijeli neki koristan savijet. Nije valjda samo tu reda radi da popuni jednu stolicu na klupi.
Imam osjecaj da su u Lakersima prvo krenuli praviti krov pa tek onda temelje. Napad odlazi i dolazi, a odbrana je ta koja donosi prevagu...
@ elninho_resTO
pa ako je potrebno da ih uci kako ce igrati nek to onda radi. Zar za to ne dobija platu da nauci igrace necemu i podijeli neki koristan savijet. Nije valjda samo tu reda radi da popuni jednu stolicu na klupi.
Imam osjecaj da su u Lakersima prvo krenuli praviti krov pa tek onda temelje. Napad odlazi i dolazi, a odbrana je ta koja donosi prevagu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sundancekid
- Kontakt:
Definitivno odbrana najveci problem. Nevjerovatno koliko gluposti rade, koliko neozbiljnosti i loseg preuzimanja. Pa ovo je horor... Pa ne moze D'antoni skakat po terenu za njih...ovo je totalno nepoznavanje igraca, djeluju ko da su se prvi put u zivotu sreli. Gledam maloprije kako Morris ostavlja svog igraca da pomogne Sacreu bez ikakve potrebe, i onda igrac kojeg Morris cuva ostane sam, i naravno zabije...nemaju povjerenja, donose grozne odluke, djeluju neiskusno...
A Sacre trenutno nije nista losiji po ucinku nego Howard...cak bi reko da se vise trudi, siri ruke stalno u reketu, krece se....
A Sacre trenutno nije nista losiji po ucinku nego Howard...cak bi reko da se vise trudi, siri ruke stalno u reketu, krece se....
U trecoj cetvrtini zaigrali iole kvalitetniju odbranu i odmah imamo +14 nakon iste...
Meeks je najbolji u nasim redovima. U fazi odbrane je ukrao par lopti i kvalitetno istrcao kontru, a takodjer pogadja i otvorene suteve.
Meeks je najbolji u nasim redovima. U fazi odbrane je ukrao par lopti i kvalitetno istrcao kontru, a takodjer pogadja i otvorene suteve.
Na kraju +6 (102-96) i prekid crne serije, mada smo ih bezpotrebno vratili u igru, jer smo se u odbrani vratili starim navikama. 10 minuta prije kraja imali smo +16, da bi samo za 5 minuta oni napravili seriju 17-4 i tako se vratili u utakmicu.
Nas najbolji igrac je definitivno bio Meeks, a potez veceri je imao Bryant kada je nakon promasenog slobodnog bacanja Howarda dosao do lopte prije igraca Wizardsa i postigao poene.
PS: Ovo je takodjer tek treci put da nam je pod palicom D`Antoni-ja dovoljno manje od 110 poena za pobjedu.
Nas najbolji igrac je definitivno bio Meeks, a potez veceri je imao Bryant kada je nakon promasenog slobodnog bacanja Howarda dosao do lopte prije igraca Wizardsa i postigao poene.
PS: Ovo je takodjer tek treci put da nam je pod palicom D`Antoni-ja dovoljno manje od 110 poena za pobjedu.
-
sundancekid
- Kontakt:
Nevjerovatno ali istinito - pobjeda!
Sramota, protiv ovakvog Washintona strepit do kraja utakmice...i jos te sudije poguraju...ali ajde, kako god, samo da se nesto malo pokrene.. Neefikasnost Dwighta u napadu je nevjerovatna. Zar ne mogu nista nacrtat kreativnije za njega...ccc strasno.. Pa ni tu fizicku snagu koju ima ne koriste kako treba! Uzas... Kobe je opet forsiro kad ga nije islo, i kad nije trebao/nije bilo potrebe da forsira. Dok je jedno vrijeme dodavao i asistirao protok lopte je bio jako dobar, igralo se brze, cak i par laganih poena iz nekih kontri je bilo. Kad ucestvuju u igri, svi se naloze i igraju onda i odbranu, bolje trce....a kad pocnes gledat kako Kobe ispucava 29 lopti... sut 9-29...strasno...
Ebanks me pozitivno iznenadio, treba ga vise koristiti, agilan je, ne dozvoljava nikome lagane koseve... Nadam se da ce se i Gasol vratiti brzo, jer fali puno u napadu...
Sramota, protiv ovakvog Washintona strepit do kraja utakmice...i jos te sudije poguraju...ali ajde, kako god, samo da se nesto malo pokrene.. Neefikasnost Dwighta u napadu je nevjerovatna. Zar ne mogu nista nacrtat kreativnije za njega...ccc strasno.. Pa ni tu fizicku snagu koju ima ne koriste kako treba! Uzas... Kobe je opet forsiro kad ga nije islo, i kad nije trebao/nije bilo potrebe da forsira. Dok je jedno vrijeme dodavao i asistirao protok lopte je bio jako dobar, igralo se brze, cak i par laganih poena iz nekih kontri je bilo. Kad ucestvuju u igri, svi se naloze i igraju onda i odbranu, bolje trce....a kad pocnes gledat kako Kobe ispucava 29 lopti... sut 9-29...strasno...
Ebanks me pozitivno iznenadio, treba ga vise koristiti, agilan je, ne dozvoljava nikome lagane koseve... Nadam se da ce se i Gasol vratiti brzo, jer fali puno u napadu...
Veceras se utakmicom protiv 76ersa zavrsava nasa mini-turneja po istoku. Utakmica koja ce nam pokazati jesmo li u stanju upisati gostujucu pobjedu protiv iole ozbiljnije ekipe...
Utakmica pocinje tacno u ponoc po nasem vremenu uz direktan prijenos na SK-u - naravno informacija za one koji imaju ovaj kanal.
Utakmica pocinje tacno u ponoc po nasem vremenu uz direktan prijenos na SK-u - naravno informacija za one koji imaju ovaj kanal.
Evo ovdje ces imati dosta streamova pa sebi izaberi najbolju sliku...Mitar je napisao/la:Ima li ko kakav dobar streaming za vecerasnju tekmu. Unaprijed hvala!
http://www.thefirstrow.eu/watch/159254/ ... akers.html
sta ocekujete veceras od tekme?gledao sam par puta Lakerse ove godine,odbrana je uzas/uzasni,zanimaju me Vasa ocekivanja jer cekam za fine pare 2 na kladi.citam da Phili ne igra Holiday,sto ce biti veliki + za LAL
Iskreno niko ti ne moze dati odgovor na tvoje pitanje jer i mi ne znamo sta da ocekujemo...Jednostavno Lakersi su ove sezone prava nepoznanica.zla2 je napisao/la:sta ocekujete veceras od tekme?gledao sam par puta Lakerse ove godine,odbrana je uzas/uzasni,zanimaju me Vasa ocekivanja jer cekam za fine pare 2 na kladi.citam da Phili ne igra Holiday,sto ce biti veliki + za LAL
Ako ti sta znaci primjera radi mi uvijek igramo lose kada nas SK prenosi i vecinom ubiljezimo poraze, i ako smo protekle sezone imali dvije tijesne pobjede protiv Hornetsa i Nuggetsa i obje utakmice smo dobili sa tri poena razlike.
i meni su Lakersi najdrazi u Nba-u , sigurno nisam fanatik kao ti/Vi jer ne gledam bas svaku tekmu,pa Vas zato pitam za misljenjeamerosm je napisao/la:Iskreno niko ti ne moze dati odgovor na tvoje pitanje jer i mi ne znamo sta da ocekujemo...Jednostavno Lakersi su ove sezone prava nepoznanica.zla2 je napisao/la:sta ocekujete veceras od tekme?gledao sam par puta Lakerse ove godine,odbrana je uzas/uzasni,zanimaju me Vasa ocekivanja jer cekam za fine pare 2 na kladi.citam da Phili ne igra Holiday,sto ce biti veliki + za LAL
Ako ti sta znaci primjera radi mi uvijek igramo lose kada nas SK prenosi i vecinom ubiljezimo poraze, i ako smo protekle sezone imali dvije tijesne pobjede protiv Hornetsa i Nuggetsa i obje utakmice smo dobili sa tri poena razlike.
Hvala puno lave... Ali sad se obradovah kad sam vidio da SK prenosi, tako da nema potrebe za streamingom.amerosm je napisao/la:Evo ovdje ces imati dosta streamova pa sebi izaberi najbolju sliku...Mitar je napisao/la:Ima li ko kakav dobar streaming za vecerasnju tekmu. Unaprijed hvala!
http://www.thefirstrow.eu/watch/159254/ ... akers.html
Nadam se da mozemo uvezati par pobjeda, od ovih podrumskih ekipa jedino nas Phila i Bobcatsi jos nisu dobili...
SI AMO CONte!!!
Znam da sam poznat kao veliki kriticar, ali stvarno 6 TO-a za 6 minuta je puno, inace vodimo trenutno sa +2.
Howard je 4 napravioamerosm je napisao/la:Znam da sam poznat kao veliki kriticar, ali stvarno 6 TO-a za 6 minuta je puno, inace vodimo trenutno sa +2.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
brajant igra sjajno , kako se zadrzao u zraku samo pa to je nevjerovatno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
+4 nakon prve cetvrtine uz odlican procenat suta za tri poena.
Moramo TO-e svesti na minimum, jer nas u nastavku sut ovako nece sluziti.
Moramo TO-e svesti na minimum, jer nas u nastavku sut ovako nece sluziti.
Prva cetvrtina ...
MWP najbolji ... 3/3 za tricu ... 5skokova, od toga 3ofanzivna ... Extra u odbrani 2bloka, 2ukradene lopte ...
Kobe siluje loptu opet, ali covjek i pogadja ... Sta reci
.. 2asistencije (obje trice, otvorene)
i Howard, O poena, 4izgubljene lopte, ali jednostavno maximalno ga ignoriraju ... Igra se run i gun i tu je Howard jako neefikasan ... Jedino je dobar u skoku ...
MWP najbolji ... 3/3 za tricu ... 5skokova, od toga 3ofanzivna ... Extra u odbrani 2bloka, 2ukradene lopte ...
Kobe siluje loptu opet, ali covjek i pogadja ... Sta reci
i Howard, O poena, 4izgubljene lopte, ali jednostavno maximalno ga ignoriraju ... Igra se run i gun i tu je Howard jako neefikasan ... Jedino je dobar u skoku ...
Morris veceras odlican, vec je pogodio tri trojke i dva slobodna bacanja za 6 minuta igre. Trenutno je +7 i sad ce Howard izvesti jos jedno slobodno bacanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.