Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 19 maj 2017, 14:19

Dobro je nece biti pritiska sa tribina kada ih posaljemo u drugu ligu ligu ako izgube u Banja Luci iduce kolo ;)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 19 maj 2017, 14:21

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Duff je napisao/la:Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
U Tuzli, gdje je i navikao biti.
Popravi mi dan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 14:22

Kako bih volio da ovo dođe do UEFA pa da budu za federalnu ligu spremni i par stotina tisuca € laksi.
- Zeljeznicar -

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 19 maj 2017, 14:23

siroki ni matematicki ni teoretski nije osigurao opstanak :D moguce je da budu prvi tim koji je osvojio kup a ispao iz lige :D
45515

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 19 maj 2017, 14:25

Zenzo je napisao/la:Kako bih volio da ovo dođe do UEFA pa da budu za federalnu ligu spremni i par stotina tisuca € laksi.
Savez je ovaj put iznenadjujuce brzo reagovao i nije bila samo nekakva hitna sjednica i da na tome stane, nadam se da ce pristupiti maksimalno ozbiljno ovom problemu fasizma kojem nije mjesto na bh stadionima.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 19 maj 2017, 14:26

PiazzaGrande je napisao/la:Šta kaže Petrović: "Na bod se ne može igrati, i uvijek ćemo ići na pobjedu" :urnebes:
Isto kao što si u Mostaru, u 2. kolu LzP...niste centra pošteno prešli, pogledali prema golu... Valjić te spasio poraza...koji šupljator... prodavač magle...
Niste ni vi u toj utakmici kao domaćini niti jednom šutnuli u okvir gola.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 maj 2017, 14:28

zenica159 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Kako bih volio da ovo dođe do UEFA pa da budu za federalnu ligu spremni i par stotina tisuca € laksi.
Savez je ovaj put iznenadjujuce brzo reagovao i nije bila samo nekakva hitna sjednica i da na tome stane, nadam se da ce pristupiti maksimalno ozbiljno ovom problemu fasizma kojem nije mjesto na bh stadionima.
Nece oni nista poduzeti, bice novacana kazna 2-3 hiljade, onaj debil delegat mrtav hladan napisao nije bilo incideanta sve je proteklo u fair paly-u, ova suspenzija stadiona je smjesna dva kola pred kraj tj. jedno koje se igra na Pecari.

Ovdje samo UEFA moze da odredi korektnu kaznu, isto kao slucaj "cener" nece se nista drasticno desiti.
- Zeljeznicar -

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 14:29

Ja im saopstenja, cuj nisu mogli uticati na ponasanje dijela publike, zasto nisu odstranili taj dio publike ako se sad ogradjuju, prica im je za malu djecu i ovaj nas jadni i korumpirani savez, ocito se ide samo na privremenu suspenzije stadiona i neku mizernu kaznu jer toboze HNK Siroki nije mogao uticati na gledateljestvo i pucanstvo na stadionu. Kako ih nije stid i sramota. :twisted:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 19 maj 2017, 14:31

Sreca za SB je samo sto je Vitez los pa nece nijednu utakmicu pobjediti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 maj 2017, 14:31

Ma i saopštenje potvrđuje ko su i šta su, ni manje ni više.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 19 maj 2017, 14:32

Ja kao navijač Širokog se slažem sa odlukom, sad vjerovatno slijede i dalje odluke saveza a to su dugovi pojedinih klubova od nekoliko milona prema državi, ne plaćanje PDV-a, mirovinskog, zdravstvenog, dugovi prema igračima. Kako ti "velikani" BiH nogometa (fudbala) dobivaju licence ?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 19 maj 2017, 14:34

Alban je napisao/la:Ja im saopstenja, cuj nisu mogli uticati na ponasanje dijela publike, zasto nisu odstranili taj dio publike ako se sad ogradjuju, prica im je za malu djecu i ovaj nas jadni i korumpirani savez, ocito se ide samo na privremenu suspenzije stadiona i neku mizernu kaznu jer toboze HNK Siroki nije mogao uticati na gledateljestvo i pucanstvo na stadionu. Kako ih nije stid i sramota. :twisted:
Da im savez ili uefa sloze kaznu od 50 000- 100 000 vidio bi ti kako sljedecu utakmicu prazne stadion na bilo kakv povike.
Samo po dzepu i sve ce dovesti u red.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 14:35

Convicts1988 je napisao/la:Ma i saopštenje potvrđuje ko su i šta su, ni manje ni više.
Ma ono samo potvrdjuje da su stajali iza uzvika i svega ostalog, jedna velika sramota.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 19 maj 2017, 14:35

Alban je napisao/la:Ja im saopstenja, cuj nisu mogli uticati na ponasanje dijela publike, zasto nisu odstranili taj dio publike ako se sad ogradjuju, prica im je za malu djecu i ovaj nas jadni i korumpirani savez, ocito se ide samo na privremenu suspenzije stadiona i neku mizernu kaznu jer toboze HNK Siroki nije mogao uticati na gledateljestvo i pucanstvo na stadionu. Kako ih nije stid i sramota. :twisted:
Meni se prvom gade oni povici i zvizdanje,ali evo kako bi ih ti odstranio npr.?

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 14:37

tale07 je napisao/la:
Da im savez ili uefa sloze kaznu od 50 000- 100 000 vidio bi ti kako sljedecu utakmicu prazne stadion na bilo kakv povike.
Samo po dzepu i sve ce dovesti u red.
Druze sve je jasno, jasno je njima i prije bilo da ce kazna biti mizerna zato su i dopustili sve, a sad se peru kaonisu oni mogli nista, koji licemjeri.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 maj 2017, 14:38

Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 14:39

4040deuce je napisao/la:
Meni se prvom gade oni povici i zvizdanje,ali evo kako bi ih ti odstranio npr.?
Lijepo, specijalci i lijepo ih izbace sa stadiona, ko se opire priveu ga i opletu po dzepu i kapak, nikad se ovo vise ne bi ponovilo. Organizator utakmice je kriv, tj domacin iste.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 19 maj 2017, 14:39

Platite dugove državi koju tako volite lažni moralisti !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 19 maj 2017, 14:41

Slobodas je napisao/la:Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima! :roll:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2017, 14:43

Jedno 100.000 kazne pa neka razmisle za ubuduće a takođe jasna poruka svim ostalima.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.