PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TobeYarabi je napisao/la:mnogi jos uvjek nisu sisli sa drvecaAlipasino je napisao/la:Najvise raje na Grbavico je bilo protiv Partizana u kupu 25000 i plus na drvecu tunelu krovu semaforu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A i po krovovima još hodate ima novijih primjera. Nije vam stranoAlipasino je napisao/la:Najvise raje na Grbavico je bilo protiv Partizana u kupu 25000 i plus na drvecu tunelu krovu semaforu.
SRETAN BROJ - 1725
A tek na Lori raje samo jos padobrani falili.
- Evolution87
- Kontakt:
ugasili ih ljudi prije nego sto su se osnovalizlo87 je napisao/la:
ali tad nije bilo kodeksa
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:ugasili ih ljudi prije nego sto su se osnovalizlo87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ali tad nije bilo kodeksa![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De STA vam je....Ovo su Forsi kupili za 153 000 dinara malo prije devalvacijeEvolution87 je napisao/la:ugasili ih ljudi prije nego sto su se osnovalizlo87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ali tad nije bilo kodeksa![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TobeYarabi
- Kontakt:
lako im se kurciti kad je njih bilo blizu 20, a manjijaka samo 2 autobusa
Predstavlja mjesto za odlaganje pticjeg izmeta, inace u narodu mjesto poznato kao GOLUBARNIK.elamalakia je napisao/la:neka napise da nije uslovna, da je u losem stanju, a ne sugavica, rusevina. Zna se sta predstavlja Grbavica svim gradjanima naseg grada
A sugavica je iz razloga sto vrlo lahko moze covjek ograjisati, a koliko je to moguce dokaz su vasi navijaci koji borave na istom.
- Neandertalac
- Kontakt:
Imas Nesta pametnije za napisati? 
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad je zeljkanova skupstina? znam da komsinice non stop pricaju o njoj i jedva cekaju da im se pokaze koliko i kome je zeljkan duzan i kakav je status familija osim i misimovic. a kazu i da osim ima mnogo toga da kaze na istoj, pa me eto zanima kad ce ta skupstina da ih vise ne drze u neizvjesnosti:kafa:
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Trzas li se ti u snu??? Mucas li ili imas tikove vise od Zelje.. TI bola 0-24 pises o ŽELJEZNIČARU. Sad kontam kakav je to kompleks **** te...isto kao kad neko ostane bez kose ili je krezav. Tebi je trip neko zalijepio u troli dok si se vracao sa derbija kad ga je zabio Stevanovic. Boga mi ti to nije dobro za zdravlje a i prodje ti zivot u komplexu. Klub ti igra sa nekim Uzbekistancima...dovodi jedno pojacanje a lomi se sezNoa...Prodali se MALEZIJCU...a tebi u glavi samo ŽELJO!TobeYarabi je napisao/la:kad je zeljkanova skupstina? znam da komsinice non stop pricaju o njoj i jedva cekaju da im se pokaze koliko i kome je zeljkan duzan i kakav je status familija osim i misimovic. a kazu i da osim ima mnogo toga da kaze na istoj, pa me eto zanima kad ce ta skupstina da ih vise ne drze u neizvjesnosti:kafa:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto si ti daleko od njega... de baHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Trzas li se ti u snu??? Mucas li ili imas tikove vise od Zelje.. TI bola 0-24 pises o ŽELJEZNIČARU. Sad kontam kakav je to kompleks **** te...isto kao kad neko ostane bez kose ili je krezav. Tebi je trip neko zalijepio u troli dok si se vracao sa derbija kad ga je zabio Stevanovic. Boga mi ti to nije dobro za zdravlje a i prodje ti zivot u komplexu. Klub ti igra sa nekim Uzbekistancima...dovodi jedno pojacanje a lomi se sezNoa...Prodali se MALEZIJCU...a tebi u glavi samo ŽELJO!TobeYarabi je napisao/la:kad je zeljkanova skupstina? znam da komsinice non stop pricaju o njoj i jedva cekaju da im se pokaze koliko i kome je zeljkan duzan i kakav je status familija osim i misimovic. a kazu i da osim ima mnogo toga da kaze na istoj, pa me eto zanima kad ce ta skupstina da ih vise ne drze u neizvjesnosti:kafa:
- TobeYarabi
- Kontakt:
znas li ti tacan datum, kad ce se odrzati ona skupstina na kojoj treba da se plavoj naciji pokaze koliki je dug prema familijama osim i misimovic?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Trzas li se ti u snu??? Mucas li ili imas tikove vise od Zelje.. TI bola 0-24 pises o ŽELJEZNIČARU. Sad kontam kakav je to kompleks **** te...isto kao kad neko ostane bez kose ili je krezav. Tebi je trip neko zalijepio u troli dok si se vracao sa derbija kad ga je zabio Stevanovic. Boga mi ti to nije dobro za zdravlje a i prodje ti zivot u komplexu. Klub ti igra sa nekim Uzbekistancima...dovodi jedno pojacanje a lomi se sezNoa...Prodali se MALEZIJCU...a tebi u glavi samo ŽELJO!TobeYarabi je napisao/la:kad je zeljkanova skupstina? znam da komsinice non stop pricaju o njoj i jedva cekaju da im se pokaze koliko i kome je zeljkan duzan i kakav je status familija osim i misimovic. a kazu i da osim ima mnogo toga da kaze na istoj, pa me eto zanima kad ce ta skupstina da ih vise ne drze u neizvjesnosti:kafa:
hvala
- Neandertalac
- Kontakt:
Zip je najveća piqkica na forumu.
Ništa, samo to. I sada to svi znamo.Zip je napisao/la:Imas Nesta pametnije za napisati?
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 12 feb 2017, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sto te nema na lobotomiji ?Neandertalac je napisao/la:.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
MUCO idi vidi ima li ista iza vrata...veceras si gotov imas psihicki problemaTobeYarabi je napisao/la:znas li ti tacan datum, kad ce se odrzati ona skupstina na kojoj treba da se plavoj naciji pokaze koliki je dug prema familijama osim i misimovic?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Trzas li se ti u snu??? Mucas li ili imas tikove vise od Zelje.. TI bola 0-24 pises o ŽELJEZNIČARU. Sad kontam kakav je to kompleks **** te...isto kao kad neko ostane bez kose ili je krezav. Tebi je trip neko zalijepio u troli dok si se vracao sa derbija kad ga je zabio Stevanovic. Boga mi ti to nije dobro za zdravlje a i prodje ti zivot u komplexu. Klub ti igra sa nekim Uzbekistancima...dovodi jedno pojacanje a lomi se sezNoa...Prodali se MALEZIJCU...a tebi u glavi samo ŽELJO!TobeYarabi je napisao/la:kad je zeljkanova skupstina? znam da komsinice non stop pricaju o njoj i jedva cekaju da im se pokaze koliko i kome je zeljkan duzan i kakav je status familija osim i misimovic. a kazu i da osim ima mnogo toga da kaze na istoj, pa me eto zanima kad ce ta skupstina da ih vise ne drze u neizvjesnosti:kafa:
hvala
Željo1921
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema ni onog molera sa kamenjara....samirr je napisao/la:Sto te nema na lobotomiji ?Neandertalac je napisao/la:.
- TobeYarabi
- Kontakt:
moler je danas kantu i valjak zamjenio crvenom mahramom i plavom titovkom i pjevo partizanske pjesmice. antifasisti mu poklonili SMB kosuljicu i znacku sa slikom druga titastaragarda je napisao/la:Nema ni onog molera sa kamenjara....samirr je napisao/la:Sto te nema na lobotomiji ?Neandertalac je napisao/la:..... Uprego ih covke izgleda ko ishrdane magarce....Valja treci entitet izgurat
....Il' je isao da tuce one penzionere danas sto obilježavaju dan borbe protiv fasizma
...Valjda se Javi u dan dva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.