FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 162

MojaMalenkost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MojaMalenkost » 05 avg 2024, 10:06

Tito te ne ebo, kazes Coci da ti vise ne treba, a onda dovedes ebenog Karamarka koji normalne reakcije nije imao na tekmi :crazy:
Pročepit će negdje.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 avg 2024, 10:14

A u cemu je to zeljo trenutno iznadprosjecan, posjetu ne pikam na to su se zenicani godinama lozili pa evo vidimo gdje ih je to dovelo. Ti si kume Krpic ili Radovac i to je tvoj nivo, kada klub bude iznadprosjecan imat ces igru i iznadprosjecne igrace

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 05 avg 2024, 10:21

Sutra u 19:30 prijateljska protiv Olimpika na Otoci.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2024, 11:28

MojaMalenkost je napisao/la:
05 avg 2024, 10:06
Tito te ne ebo, kazes Coci da ti vise ne treba, a onda dovedes ebenog Karamarka koji normalne reakcije nije imao na tekmi :crazy:
Na stranu sve, ali je strucni stab pricao sa cocom da ostane jos jednu sezonu, on nije pristao, treba da mu psuju navijaci ko prosle sezone.
Fk Željezničar.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 05 avg 2024, 11:57

Pablo11 je napisao/la:
05 avg 2024, 11:28
Na stranu sve, ali je strucni stab pricao sa cocom da ostane jos jednu sezonu, on nije pristao, treba da mu psuju navijaci ko prosle sezone.
Laz. Coca je bio spreman da odigra jos jednu sezonu i ponudio se. Znam iz prve ruke.
Pročepit će negdje.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 avg 2024, 12:03

Svi stalno pricaju o nekoj ljubavi
Sto vise pricaju i govore nikom te ne damo mi vise propadamo
21 vijek 2024 godina normalno da klub koji je nastao 1921 ima ljubav, problem je kad sae ta ljubav zloupotrebljava
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 avg 2024, 12:09

Nodi je sve objasnio.Zloupotreba i kluba i navijaca.I onda bi ja sa 60 banki trebo da se bijem ili da kazem libo me racku.Neki bi volili ovo drugo da se mogu sa klubom i nama navijacima zajebavat.Ode Rumeni dodje General.

ljooZZee
Kontakt:

Post Postao/la ljooZZee » 05 avg 2024, 12:23

U tok sedmice bi trebo Sorga potpisat 🤔

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 05 avg 2024, 12:27

Imao sam srecu/nesrecu da treniram sa galicem u kadetima(Adzem nam trener bio)mislim napreduju svi(sem nasi igraci),ali taj momak nikad nije u prvoj igrao,Adzem ga uvodio na krilo ponekad jer je tu najmanje smetao,pola godine izdrzao i vrati se u Kiseljak ili odakle je vec(ako ko zna Aru ili Baju moze slobodno provjeriti)znaci lik koji u kadetima nije mogao igrati nama je prva opcija na beku 3 godine.I kad mi kazu bori se vidis kako ulijece klizece,a brate cim non stop ulijeces klizece znaci da non stop kasnis na igraca sto se i moze vidjeti svaku utakmicu.Bek je trenutno jedna od bitnijih pozicija u fudbalu,a nama igra lik koji samo moze da trci i kao bori se,a to sto ne bi centaraut pogodio da su nam tri Raze Mujanovic u napadu to nikome nista,a i kako bi centrirao normalno kad ne zna da treba pogledati negdje,a ne gledati u **** loptu,nije kliker neces je fuliti.

Za krpica bih svasta napisao,ali mislim da su zvizduci kad je izlazio sve rekli.I opet par parmaka sa istoka ga brani nemojte zvizdati bori se on,pa kad vec imamo toliko boraca ja bi oformio cetu i salji na front u Ukrajinu nek budu ljudi od koristi makar,a dovedi ljude koji makar znaju dodati je.benu loptu i koji od auta ne prave naucnu fantastiku(nama je fkt i aut problem izvesti to je pocelo od borca sinise stevanovica i traje dan danas)

I ko god da je doveo Djorica odma se treba oprostiti od posla koji radi,al haj mozda je i on borac ko ce ti ga znati.Za rat smo spremni mozda,al za fudbal nismo sigurno.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2024, 12:27

05 avg 2024, 11:57
Pablo11 je napisao/la:
05 avg 2024, 11:28
Laz. Coca je bio spreman da odigra jos jednu sezonu i ponudio se. Znam iz prve ruke.
Pricalo se da smo amaterski klub sto i jeste, i zbog toga nije htio jos jednu sezonu, da su ga izvarali za nesto, sto me ne cudi. Coci hvala za sve svakako i Stilicu najvecoj magiji na nasim terenima.
Fk Željezničar.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 avg 2024, 12:57

atribut je napisao/la:
05 avg 2024, 12:27
Imao sam srecu/nesrecu da treniram sa galicem u kadetima(Adzem nam trener bio)mislim napreduju svi(sem nasi igraci),ali taj momak nikad nije u prvoj igrao,Adzem ga uvodio na krilo ponekad jer je tu najmanje smetao,pola godine izdrzao i vrati se u Kiseljak ili odakle je vec(ako ko zna Aru ili Baju moze slobodno provjeriti)znaci lik koji u kadetima nije mogao igrati nama je prva opcija na beku 3 godine.I kad mi kazu bori se vidis kako ulijece klizece,a brate cim non stop ulijeces klizece znaci da non stop kasnis na igraca sto se i moze vidjeti svaku utakmicu.Bek je trenutno jedna od bitnijih pozicija u fudbalu,a nama igra lik koji samo moze da trci i kao bori se,a to sto ne bi centaraut pogodio da su nam tri Raze Mujanovic u napadu to nikome nista,a i kako bi centrirao normalno kad ne zna da treba pogledati negdje,a ne gledati u **** loptu,nije kliker neces je fuliti.

Za krpica bih svasta napisao,ali mislim da su zvizduci kad je izlazio sve rekli.I opet par parmaka sa istoka ga brani nemojte zvizdati bori se on,pa kad vec imamo toliko boraca ja bi oformio cetu i salji na front u Ukrajinu nek budu ljudi od koristi makar,a dovedi ljude koji makar znaju dodati je.benu loptu i koji od auta ne prave naucnu fantastiku(nama je fkt i aut problem izvesti to je pocelo od borca sinise stevanovica i traje dan danas)

I ko god da je doveo Djorica odma se treba oprostiti od posla koji radi,al haj mozda je i on borac ko ce ti ga znati.Za rat smo spremni mozda,al za fudbal nismo sigurno.
Kakve gluposti pisete. Isto kao da je nama jedini problem Galic, a ne da ima 15 bitnijih stvari od Galica. U citavoj ekipi posljednja stvar je Galic al nikako da skontam jestr vi normalni u kompletu. Gledate li utamice, idete li na utakmice. Gledate li pojacanja, gledate li ista ili samo onako lupate usput.
Galic najspremniji igrac ekipe. To nisam izmislio ja nego imaju ljudi koji se bave s tim.

Sta treba da sam trci gore dole kao bek a da krila stoje. Ne kontam nikako.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 05 avg 2024, 13:30

Galić bio naš najbolji igrač,non-stop ostajao sam na svježem Kpanu,jer mu niko nije pomagao,posebno Boljević,a dobio skoro sve duele.
Šta vi gledate da mi je znati
Brohra ribo se...

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 avg 2024, 13:44

Ma pola njih ne gleda nista. Samo lupetaju bezveze da bi nesto napisali.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 05 avg 2024, 13:53

Po mom mišljenju je mnogo bolja opcija da Mahmić počne sa Cavnićem na CB,i on je u-21,svakako izgleda sa ovim Karamarkom nismo ništa dobili,što ranije nismo imali,a i time ćeš Markovića na beka staviti,koji zna šta je liga i ima dosta utakmica u nogama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2024, 13:56

Mene samo jedno zanima, da li je Cvetanoski izgledao onako dobro samo zbog svježine ili stvarno zna igrati lopte i ima muda.

Ako je ovo drugo, dobro je, doveli smo bar jedno pojačanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 avg 2024, 13:57

gegenpressing je napisao/la:
05 avg 2024, 13:30
Galić bio naš najbolji igrač,non-stop ostajao sam na svježem Kpanu,jer mu niko nije pomagao,posebno Boljević,a dobio skoro sve duele.
Šta vi gledate da mi je znati
U ovoj utakmici ekipi niko nije davao širinu. Šabiću će se naravno nema šta zamjeriti,ali i Galić je bio ofanzivno neupotrebljiv. Nemoguće je igrati bez bekova naprijed ako napadaš.Realno,Galić nije za prvih 11 odavno,možda nikad nije ni bio

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 avg 2024, 13:59

Virtu4l je napisao/la:
05 avg 2024, 13:56
Mene samo jedno zanima, da li je Cvetanoski izgledao onako dobro samo zbog svježine ili stvarno zna igrati lopte i ima muda.

Ništa dok ne odigra barem 2-3. Drljo je prvu tekmu izgledao ko Robben.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 avg 2024, 14:35

Nama kad dodje igrac istrci tri puta to je Ronaldo odmah. Nakon 5 kola. Ide **** majke kao Sinisi Galicu Sabanadzovicu itd.

Nego je fazon sto si doveo 5 6 igraca škart i onda svaki drugi malo bolji bude Ronaldo.
Ovaj ako se pokaze da je dobar s ovako lošom ekipom nece moci uraditi nista. Ovo nije plivanje nego ekipni sport. Ako ekipa ne valja mozes biti dobar al dzaba.

Pet igraca nam fali minimum. Krilo stoper vezni napadac.

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 05 avg 2024, 14:42

BIZMARK66 je napisao/la:
05 avg 2024, 14:35
Pet igraca nam fali minimum. Krilo stoper vezni napadac.
Degen ne zna ni da broji :rol:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 05 avg 2024, 15:02

Virtu4l je napisao/la:
05 avg 2024, 13:56

Nema ono veze sa svjezinom. On ima brz prvi korak u promjeni pravca,gdje odmah pravi prednost,plus jako dobro kontrolise loptu,lagan je i brz. Ima muda da krene u dribling. Prvi dojam je odlican. Kazu da je i na treninzima dobar.
Ono mozda smo skepticni,ako je tako dobar odkud kod nas. Ali **** mu majku ako Radnik,Zvjezda... ubodu dobra krila iz pm,valjda mozemo i mi.
Koliko su nama krila losa godinama,covjeku je bilo dovoljno poluvrijeme da pokaze doata toga.
Sjecam se sebe i prvog dojma zbog partija Drlje i i Jazvica,pa se nadam da i ovaj nece biti razocarenje.
Meni je na prvu legao bas kao nekad Miro. Ali vidjecemo.... kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi i razocarati vise.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.