Yebali im sve po spisku i jednom za sva vremena objasnili da moraju skontat kako igraju za najveći klub u Engleskoj a ne za Swansea, Villu, Sunderland itd...Zodiac je napisao/la:Želimo da znamo Downinge.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Večeras uzmamo utakmicu 100% de ljudi malo vjere u ovu ekipu kako ce pobijediti kad navijaci ne vjeruju u njih
Suarez zabija dva gola ako ne dva onda bar jednog nek metne u mrežu
a umijesto Sturidgea očekujem Borinia ne Sterlinga 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ubi me ovaj vecernji termin tekmi,opet vjerovatno necu gledat tekmu,

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Danas Lucas igra 200 utakmicu za Liverpool, a Glen 100 ligašku utakmicu za Liverpool
Još jedan motiv za pobjedu i dobru igru Lucasa i Glena, a ako Lucas dobro igra, igra čitav Liverpool 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
koliko je to sigurno da sturridge nece igrati veceras protiv WBA i jel istina da bi mogao propustiti i mec protiv swansea

pusticu ga da mi sjedi u krilu da bolje vidi utakmicuCarlo je napisao/la:Kažu Brendan dolazi u Celtic Pub večeras zbog svog najvećeg navijača - ferefera je napisao/la:najbolje bi bilo da veceras osvojimo 6 bodova a u nedelju jos 3Henderson je napisao/la:U ovih 6 narednih dana igramo 3 utakmice, vjerujem da ce svi dobiti priliku. Vidjecemo od cega je stvoren ovaj novi Liverpool. S obzirom da Coutinho nema pravo nastupa u EL, mozda ga treba ocekivati u sastavu vec nocas. Ako uzmu 6 bodova iz nocasnjeg meca i u nedjelju, Liverpool ce biti 6.![]()
sad ces ti vidjeti kako brenda dere guzove

You are someone else I am still right here
Mogao bi Rizo koje hatme proucit za nocas,nek se nadje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvo nauči šta je hatmaOtelo je napisao/la:Mogao bi Rizo koje hatme proucit za nocas,nek se nadje

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
znam ja sta su hatmeCarlo je napisao/la:Prvo nauči šta je hatmaOtelo je napisao/la:Mogao bi Rizo koje hatme proucit za nocas,nek se nadje

Ak vec ne moze to,onda koji Ja'sin
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/24 ... RkBeR2ABqN" onclick="window.open(this.href);return false;
nije umro ali svakako odlazi hahahahah jos nam samo princ treba
if you know what I mean

nije umro ali svakako odlazi hahahahah jos nam samo princ treba
if you know what I mean

Rumoured LFC tonight: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Shelvey.
Nece valjda
Nece valjda
"You'll Never Walk Alone"
Ne do Bog da nam on bude igrao "9". Pa ja bi njemu stavio enbargo na protivnicki kazneni pa nek onda igra. Bolje da Borini igra spica a Sule i Downing na krila
Ma uletit će Sterling ili Borini umjesto Sturridgea. Ne vjerujem da će Shelvey dobiti priliku. Volio bi vidjet Coutinha pa makar 10 minuta 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja mislim, samo se nadam da neće Borini na krilo.
- Carragher23
- Kontakt:
Steve Clark: "At this stage Liverpool are probably playing the best football in the Premier League."
veceras sacuvati svoju mrezu a uvaliti 2-3 gola i nadam se da bi Coutinho mogao ubiljeziti prve minute za Liverpool
veceras sacuvati svoju mrezu a uvaliti 2-3 gola i nadam se da bi Coutinho mogao ubiljeziti prve minute za Liverpool
LIVERPOOL FC
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Volio bi da Jonjo igra,ali ne lažnu devetku.
Možda se malo prisabrao i skontao neke stvari te je vjerovatno gladan igre.Al' džabe sad kad je Henderson proigrao.
Ja bi volio Borinija u vrhu napada,a ne Suareza.Borini na krili je beskoristan.
Sterling je također beskoristan,možda zadnjih 20 minuta može odigrati dobro.
Vidjećemo.
Prognoza 4:0

Možda se malo prisabrao i skontao neke stvari te je vjerovatno gladan igre.Al' džabe sad kad je Henderson proigrao.
Ja bi volio Borinija u vrhu napada,a ne Suareza.Borini na krili je beskoristan.
Sterling je također beskoristan,možda zadnjih 20 minuta može odigrati dobro.
Vidjećemo.
Prognoza 4:0
You'll never walk alone.
Tacno cu opet dobit ban zbog psovanja
Cuj Borini ili Shelvey, slatke muke
Oj majko draga, da hoce Henderson na krilo (i to ne jer je dobar, nego sto ga imam na fantasyu
), Gerrard nazad, a Couti na AMF, ili Allen na DMF a Gerrard naprijed i zadnja opcija Sterling...
A inace, siguran sam da cemo dobit...

Cuj Borini ili Shelvey, slatke muke

A inace, siguran sam da cemo dobit...
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 11 feb 2013, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- peppo_owen
- Kontakt:
Sta to opet protiv Gomela igramo??? Da bi dobit makar 1-0,jer nije WBA neka bezze ekipa.Imam neki osjecaj da ce Lukaku rasturit nase stopere,jer mali je bas masina.Al svakako ocekujem nasu pobjedu.Moja prognoza je 3-2VolimLiverpool je napisao/la:Prognoza 4:0

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Howard Webb sudi utakmicu protiv Swansea.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.