Bravo strasan napadac auuu bice svega ima ljevicu ubitacnu...
Video.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky ziv ti nama bio 100 godina abd ni sam ne znas koliko si sretan.miky_hz je napisao/la:Kad sam rekao veri sun,nisam mislio odma nakon posta da objave
Head je napisao/la:Moj post se nije na tebe odnosio,niti naviajce sa foruma,govorim onako ugrubo.azizmpj je napisao/la:Head je napisao/la:Jah da hoce poceti liga da se raskomotim na istoku,da ne slusam one julske navijace sa pitanjima ko je broj 4,ko je broj 25.
Sarajevo moje volim te ludo.
ako ciljas na provociranje, na pogresnog si naletio, ja sam na sjeveru mladost i zdravlje ostavio, s istoka odgledo samo jednu tekmu i to protiv Maritima! Srdacan pozdrav sa Zapada, trenutno
I to stoji svakako,sve i da je 100% a nevjerujem bas da jeste,tesko ce ovaj zaigrati naredna bar 2-3 kolatotasef1 je napisao/la:Kvalitetan igrac samo je pitanje u kakvoj fizickoj formi dolazi
miky i BegAx hebo li vas patak što to prije ne objaviste nego se od priprema ljutim na Melunamiky_hz je napisao/la:Kad sam rekao veri sun,nisam mislio odma nakon posta da objave
Ti fakat ili ne znaš ili nećeš da čitaš, ko je šta najavljivao...Ne budali...PL BiH -1 je napisao/la:Kakav preokret. Od jutrosnjeg pokusaja kolektivnog samoubistva do nove najave titule.![]()
Brzo ce te vi i ovoga ispljuvati. Bandovic ste govorili najbolji golman u ligi evo tri dana serete po njemu Dunav ga ne moze oprati. Kako li ce ovaj zavrsiti kad Zeljo uzme duplu krunu?
sta ti je ba STRASAN igracPL BiH -1 je napisao/la:Kakav preokret. Od jutrosnjeg pokusaja kolektivnog samoubistva do nove najave titule.![]()
Brzo ce te vi i ovoga ispljuvati. Bandovic ste govorili najbolji golman u ligi evo tri dana serete po njemu Dunav ga ne moze oprati. Kako li ce ovaj zavrsiti kad Zeljo uzme duplu krunu?
Djelom se slažem sa boldiranim, ali razloge odlazaka, ili kako ti kažeš tjeranja, ne treba tražiti samo u upravi Sarajeva, koja u proteklim mjesecima radi veoma dobro (nije sjajno, ali je dobro), nego i u roditeljima tih omladinaca, u njihovim menadžerima. Koliko god da je uprava Sarajeva kriva, u nekim slučajevima ima i drugih faktora.PL BiH -1 je napisao/la:Ma nije bitan on kao igrac. On moze biti pun pogodak a moze biti i promasaj. Nije to bitno nego vasa navijacka svijest. Vi ste u 3 godine zanemarili i otjerali blizu 20 svojih juniora i kvalitetnih igraca. I kad vas se kaze srz problema za koji vi znate vi zabijate glavu u zemlju ko nojevi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.