Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Saurman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Saurman » 06 apr 2014, 20:17

Ove igrače uopšte ne krivim,tu je glavni krivac Wenger.Svako ko je iole pratio Podolskog ili Girouda mogao je vidjeti o kakvim se igračima radi.Ti igrači mogu biti samo dobri za backup i ništa više.

Šta je Wenger mislio kad je prodao Fabregasa i doveo Artetu.? damn
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 apr 2014, 20:20

Saurman je napisao/la:Ove igrače uopšte ne krivim,tu je glavni krivac Wenger.Svako ko je iole pratio Podolskog ili Girouda mogao je vidjeti o kakvim se igračima radi.Ti igrači mogu biti samo dobri za backup i ništa više.

Fabregas je ponudio da i on dijelom plati transfer da bi otišao kući :oops: , Nasri otišao za njim, malo sjevernije istina.

Takva 2 igrača izgubiti za jedan transfer period, i koga dovest u 5 do 12 boljeg :?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 apr 2014, 20:28

nedim93 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ove igrače uopšte ne krivim,tu je glavni krivac Wenger.Svako ko je iole pratio Podolskog ili Girouda mogao je vidjeti o kakvim se igračima radi.Ti igrači mogu biti samo dobri za backup i ništa više.

Fabregas je ponudio da i on dijelom plati transfer da bi otišao kući :oops: , Nasri otišao za njim, malo sjevernije istina.

Takva 2 igrača izgubiti za jedan transfer period, i koga dovest u 5 do 12 boljeg :?
Zar nije Nasri tražio veću plaću što je Wenger odbio i onda doveo Podolskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 20:30

nedim93 je napisao/la:Takva 2 igrača izgubiti za jedan transfer period, i koga dovest u 5 do 12 boljeg :?
Bolje je ne dovesti nikoga nego baciti pare za polovnjaka. Murinjo od početka zna da mu treba napadač, zbog toga smo vjerovatno pukli na svim frontovima, od LP do EPL, ali nije htio tražiti neka privremena rješenja. Zato je skoro sigurno da će se na ljeto dovesti neko zvučno ime.

Wenger je sa svojim 5 do 12 rješenjima nakupio popriličan broj igrača kojima tu nije mjesto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 apr 2014, 20:32

Svi ti igraci valjaju onoliko koliko su placeni. A igrac od 12 miliona je danas bezveznjak.
Niko od njih nije postao klasa. Vermaelen je bio i vise nego dobar ali poslije povrede ispade iz forme i nikako da je vrati. Ako se moze Giroud forsirati, moze i Vermaelen. Prije ce od njega postati klasa nego od ovog.
Trenutni Arsenal je truhla ekipa.
Flamini je srcan momak ali kvalitet?? Ne bas.
Arteta ni jedno ni drugo.
Rosa svoje odigrao, sve su prilike.
Jack tapka u mjestu, godinama.
Cazorla se pomalo gubi a nije bio los. Mozda se malo vise gubi.
itd itd

Bez Ozila nema kreativnosti. Samo patnja. Bio on u formi ili ne, mnogo nedostaje.
I da, dolazi ono vrijeme koje se moglo predvidjeti (i predvidilo se ;)). Arsenal ce SVE zaradjene pare od prodaje najboljih igraca u proteklih godina morati uloziti u pojacanja, samo sto ima jedan problem, koji se isto predvidio. Kvalitetan igrac sada i prije 5-6 godina ne kosta isto nego duplo vise. Pa nek se oni hvale sa racunom od preko 100 miliona funti. Pisam im se na racun.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 06 apr 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 apr 2014, 20:33

koliko je ozbiljan trener i manager,dovoljno to govori šta lik čeka otpad koji će ostat zadnjeg dana na tržištu izuzev Ozila kojeg je pretplatio.koji **** radi on kad sezona završi, da nije u stanju do početka priprema imat 99% ekipe definirano.a na taktičkom planu je zaostao u prošlom vremenu

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 apr 2014, 20:41

Saurman je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:

Zar nije Nasri tražio veću plaću što je Wenger odbio i onda doveo Podolskog.
Obicni tracevi i price, Nasri je zelio da ide jer je vidio da Fabregas odlazi i nikakva plata ga nije mogla zadrzati a realno u tom trenutku vise od Citya nisu mogli dati. Fabregasa je prodao jer je ovaj htio da ide, a sta je mislio sa Artetom pa naravno mislio je da je isti neka klasa a ono parazit obicni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 apr 2014, 21:51

Vermaelen nikad nece biti neki igrac. Cak i u svojoj najboljoj formi niej bio neki defanzivac, ali ga je izvlacila izvanredna ofanziva(za beka) i borbenost.

Podolski je dosao tek sezonu kasnije, dakle nema teorije da je zamjena za Nasrija.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 apr 2014, 22:02

[youtube][/youtube]

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 apr 2014, 22:18

Wenger jos nije zavrsio posao u Arsenalu,naravno on mora sada izboriti LP pa tek onda otici,jer pitanje je koji bi nas svjetski trener zelio preuzeti bez LP-a,moji favoriti su Simeone,Klopp i Martinez,ko god od njih 3ce da dodje ja sam prezadovoljan :D
Wenger out!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 apr 2014, 22:22

ja kolko god bio protiv njega, sam uvjeren da će potpisati novi ugovor,predstaviti će 4. mjesto kao veličanstven uspjeh i možda osvojiti fa cup :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 apr 2014, 22:25

Seaman je napisao/la:ja kolko god bio protiv njega, sam uvjeren da će potpisati novi ugovor,predstaviti će 4. mjesto kao veličanstven uspjeh i možda osvojiti fa cup :lol:
Koje 4. mjesto? :lol:
Joj zamisli šege, osvojimo kup i završimo peti. Već vidim suncetijebem kako se u Liverpool pretvaramo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 apr 2014, 22:25

Al najvise me nervira ova indolentnost igraca,ni 1% tu borbe nema,zelje...nicega! veliki dio na kraju sezone treba otjerat !

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 06 apr 2014, 22:27

Profa dosta je bilo, dovrsi ovu sezonu sto bolje i :wave: :wave: :wave:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 apr 2014, 22:29

Marsal je napisao/la:
Seaman je napisao/la:ja kolko god bio protiv njega, sam uvjeren da će potpisati novi ugovor,predstaviti će 4. mjesto kao veličanstven uspjeh i možda osvojiti fa cup :lol:
Koje 4. mjesto? :lol:
Joj zamisli šege, osvojimo kup i završimo peti. Već vidim suncetijebem kako se u Liverpool pretvaramo.
ma skrumpat će se kao i svake godine,makar nakon kupa imamo nagaznu minu od west hama doma,makar za budućnost kluba je bolje izvan topa 4 i da on podnese ostavku,i da se dovode novi trener koji se neće usrat potrošiti lovu ,ako završimo u top 4 nema šanse da dadne ostavku,samo me brine onaj panj Gazadis što će biti najglavniji kod izbora novog trenera,a taj lik nema blage :lol: najebali smo kako god

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 apr 2014, 22:30

Btw pichke ste :P bio sam banovan zadnja 3 mjeseca niko ni da priupita za mene, mog'o me je FAP udarit vas bi bolio qurac, i niste neka raja :P

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 apr 2014, 22:32

Marsal je napisao/la:Btw pichke ste :P bio sam banovan zadnja 3 mjeseca niko ni da priupita za mene, mog'o me je FAP udarit vas bi bolio qurac, i niste neka raja :P
Welcome back,we are still in top4 :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 apr 2014, 22:33

Marsal je napisao/la:Btw pichke ste :P bio sam banovan zadnja 3 mjeseca niko ni da priupita za mene, mog'o me je FAP udarit vas bi bolio qurac, i niste neka raja :P
pit'o je neko nedavno... :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 apr 2014, 22:34

Ma nema kod nas saosjecanja. Nema ni Rockfellera, pa niko ne pita. Nema ni Bege. Uglavnom tuzna situacija. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 apr 2014, 22:37

arminarsenal je napisao/la: Welcome back,we are still in top4 :lol:
E majstore ja dok sam bio na forumu još smo se borili za titulu pa ti vidi sad :mrgreen:
rambo16 je napisao/la: pit'o je neko nedavno... :mrgreen:
Ako nije franqqqq, moj dobri ahbab, nije niko. Češće ga viđam po gradu nego po forumu.
AllGunsBlazing je napisao/la: Ma nema kod nas saosjecanja. Nema ni Rockfellera, pa niko ne pita. Nema ni Bege. Uglavnom tuzna situacija. :mrgreen:
Gdje neće bit tužna bože sačuvaj kad te Everton hladno opali 3:0 a nekad nam bili stalne mušterije.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.