Rigoletto je napisao/la:taman mu mlijeko grijem, nervozan je u pmhskzmostar je napisao/la:Dulja ljubavi lijepo spavaj i odmori se
Ti mu dodjes kao dadilja.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rigoletto je napisao/la:taman mu mlijeko grijem, nervozan je u pmhskzmostar je napisao/la:Dulja ljubavi lijepo spavaj i odmori se
To i dalje nije fasizam nego opet ono o cemu sam ti pricao, vrtimo se u krug.UstanikSBII je napisao/la:Sta je to rec nije valjda i Sarajevo zahvatila fasizacija koja se siri sa Pecare pa i oni hoce da "biju". E stvarno nisam se tome nadao iako su me svi uvjeravali da su njihovi navijaci ruze sa malo trnja kako bi rekao moj prika Mortem sve su to manji ispadi sigurno sta drame pa bjeze iz grada ko kakve pi ce ccccc
MortemHz je napisao/la:To i dalje nije fasizam nego opet ono o cemu sam ti pricao, vrtimo se u krug.UstanikSBII je napisao/la:Sta je to rec nije valjda i Sarajevo zahvatila fasizacija koja se siri sa Pecare pa i oni hoce da "biju". E stvarno nisam se tome nadao iako su me svi uvjeravali da su njihovi navijaci ruze sa malo trnja kako bi rekao moj prika Mortem sve su to manji ispadi sigurno sta drame pa bjeze iz grada ko kakve pi ce ccccc
Pazi mi ga kao da je moj!Rigoletto je napisao/la:taman mu mlijeko grijem, nervozan je u pmhskzmostar je napisao/la:Dulja ljubavi lijepo spavaj i odmori se
dadilje zarađuju, ja ovo volonterski radimAlemC85 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:taman mu mlijeko grijem, nervozan je u pmhskzmostar je napisao/la:Dulja ljubavi lijepo spavaj i odmori se
![]()
![]()
Ti mu dodjes kao dadilja.
ništa mu ne fali, sutra će ih natrpat do vrha. Vodim ga na kolače iza utakmice, iće i said, tako sam obećohskzmostar je napisao/la:
Pazi mi ga kao da je moj!
hskzmostar je napisao/la:Monci je napisao/la:Najveći minus ponašanja publike na Pecari je skandiranje "za dom spremni" koje se i po uefinom pravilniku smatra fašističkim pozdravom, i ako eskalira ova situacija, i dođe do UEFE tek će biti pušiona prava..zviždanje himni, spominjanje balija, nekih bojeva, su "uslovno" manji prekršaji...
Prvo mora organizacija Fare iz Istre prijaviti to Ueffi a mi takvih nemamo u drzavi jer je u nas radikalni islamizam i fasizam normala.
Opet te moram ispravljati prika moj,UstanikSBII je napisao/la:Mortem nadam se da znas sto je sarkazam?!
Ne ovo je gore ljudima se dolazi u stan i prijeti smrcu al ajde HZ su to to je kamilica za njih! Dok nekog ne zatuku drzava ne treba nista poduzimati s tim budalama!
ništa mu ne fali, sutra će ih natrpat do vrha. Vodim ga na kolače iza utakmice, iće i said, tako sam obećo[/quote]hskzmostar je napisao/la:Pazi mi ga kao da je moj!
Necemo.Rigoletto je napisao/la:Ali cemo se stidjeti mi njihMarsal je napisao/la:Makar će nas predstavljat ljudi koji se ne stide svoje državeAlemC85 je napisao/la:
Uskace Sloboda ni kriva ni duzna.
Uzeti im i to.Marsal je napisao/la:Kakva će to bit uživancija kad Široki ostane bez Europeali hajde, imaju Kup. Neloše ipak.
Pošteno. Samo ne znam kako ćeš preživit kad ti Vitez ili Metalleghe ispadnu u Federalnu.Rigoletto je napisao/la: Moji stavovi su svima poznati, necu ih ponavljati, upozoren sam od administracije da ce mi uskratit moderatorstvo ako nastavim propagirati rasnu politiku
Neka. Znam da vi ne bi željeli na taj način osvojiti, a još slađe je što njima ne bi ništo značio taj Kup.MortemHz je napisao/la: Uzeti im i to.
Kada na ovom forumu bude vise njihovih navijaca truditi cu se provocirati i njih. Do tada ste mi vi na tapeti. Totalno mi je svejedno tko ispada, moj osobni stav je da celik ispada jer igra antinogometMarsal je napisao/la:Pošteno. Samo ne znam kako ćeš preživit kad ti Vitez ili Metalleghe ispadnu u Federalnu.Rigoletto je napisao/la: Moji stavovi su svima poznati, necu ih ponavljati, upozoren sam od administracije da ce mi uskratit moderatorstvo ako nastavim propagirati rasnu politiku
Nemoj napravit neku glupost pa da ostaneš uskraćem moderatorske pozicije!
Neka. Znam da vi ne bi željeli na taj način osvojiti, a još slađe je što njima ne bi ništo značio taj Kup.MortemHz je napisao/la: Uzeti im i to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.