Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Analizu sam citao do ovog dijela kad kaze da je Sahinovic zavrsio sebi karijeri iako je prakticno junior, za dalje stvarno nije potrebe. Za momka od 19 godina napisati da je zavrsio karijeru nakon nekoliko kikseva je u najmanju ruku neozbiljno. Pogledas li nekad Liverpulovog golmana placenog 70 miliona eura i kakve greske se njemu desavaju? Jedan primjer je utakmica protiv Sitija prosle sezone, kad je napravio dvije kardinalne greske, koje ni golman u pionirima ne bi, a primjera je jos mali milion. Golmanske greske u fudbalu su normalna stvar i desavaju se i najboljim golmanima na svijetu. Zasto se ne bi desavale momku od 19 godina, koji je prakticno jucer poceo braniti za prvi tim?Tako ste isto ti i strucnjaci poput tebe pisali i za Kovacevica, a epilog svega vidimo.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nisam ja fulio poentu nego ti ne znas sta pricas,kakva poredjenja pravis,kakvi eroneti ,politike,zrinjski i sta.Dje ces reci Zrinjski sa tim imenima pa zrinsjki je ruku pod ruku s nama bio prosle godine po imenima ,odlicni igraci,koji bi mogli igrati u svakom klubu kod nas.Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 11:14Ti si totalno fulio poentu, procitaj jos jednom analizu odredjenih igraca koje je analizirao ovaj Antipolitika, ne znaci ako ti igraca preplatis da si automatski dobio i kvalitetnog igrača, ili da karikiram mozes ti meni dati platu kakvu hoces ali ne mogu ja biti kardiohirurg.donDondon je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:49nego sta je dovoljno,Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 06:44@Antipolitika odlicna analiza, ima nas pitara koji smo slicno komentarisali i prije pocetka nastavka prvenstva, i pisao sam na nasoj temi da u prve 4 utakmice ocekujem 5 bodova, ispalo je da sam bio i preoptimistican. Nazalost mnogi navijaci misle samo ako dovedes autobus igraca da je to dovoljno za nekakva prekucavanja i slično, jos zalosnije je sto misle da ako kojim slucajem na klupu sjedne Kodro da ce nas preporoditi i krenuti u pobjedu za pobjedom sa ovim istim igracima. Jer citajuci na nasoj temi o Mehi Kodri steknes utisak da o Kloppu pišu.
Naravno da trebas prekucati 80% lige ako dovedes igrace sa iskustvom i odlicno placene,pa ovo je zadnja liga evrope,necemo cekati da se neko prilagodjava 2 godine,da sisteme radis neke i sve to da dobijes slobodu,leotar,slogu i ostale poluamaterske ekipe.
Ako tvoj igrac koji prima 15 milja ne moze jednom tokom utakmice nadmudriti protivnika koji igra za 2 milje i mozda radi neki posao sa strane,onda je to nesposoban igrac a nije do uigravanja,privikavanja i sl
Evo ti cist primjer Oremuš i Bodul koji su kod nas imali bogovske plate, a gledaj ih gdje sada igraju i za kakve novce.
Dovedeno je 9 novih igraca u ovom prelaznom roku, a od tih 9 daj Boze da se njih dva tri pokazu kao pojačanja, za sada od njih sviju Ziljkic odskace.
Plus na to sve ovaj nesposbni Varešanović kojem je cilj samo da se sin proda i imaš to što imaš na tabeli sada.
Nije trenerovo samo da nacrta akciju i ovi zabiu gol,nego razgovori ,psiha,rad,volja,natjerati igrace da ti vjeruju,natjerati ih da misle da su najboji,da ginu itd...
ne mozes rece samo ovom se ne igra,je*em onda ja tog trenera koji drzi igraca kojem se ne igra
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ima li neko od mladje ekipe ili generalno forumasa da igraju Dream League Soccer 23 i da su zainteresovani da se prave dresovi ekipa iz PLBiH. Imaju dva momka koji rade dresove i voljni su odraditi za nasu ligu ako ima dovoljno igraca. Uradili su vec probno sa Sarajevo i za Slobodu

90!
Jaka fora Zrinjskog sa Barisicem
Objavili prvo da raskida ugovor(naravno svi mediji prenjeli,navijaci isto zakukali ) ,pola sata kasnije objava da je Barisic produzio do 2026.
Kvalitetan prc realno

Kvalitetan prc realno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nigdje Zrinjski nije napisao da Barišić napušta klub niti da je rasinuo ugovor s Barišićem , malo bolje čitati i sve je jasno .

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
- Osttribine
- Kontakt:
Hajd ne lupetaj života ti, lik igrača iz Goška dovede i jos par mladjih igrača iz HNLa i uz postojece dugogodišnje igrace u Zrinjskom prekuca ligu. Kakvi bolan odlicni igrači, ko je znao za one likove dok se nisu u Zrinjskom dokazali. Takodje ko zna za ovog Renana ili Keyremeha ili Guliashivilija, po cemu su ta dva krila bolja od Ikica kojeg smo otjerali na posudbu u drugu tursku ligu i ako nam je Ikic jos uvijek najbolji strijelac ekipe sa 5 golova i 2 asistencije u ovoj sezoni.donDondon je napisao/la: ↑15 mar 2023, 13:40Nisam ja fulio poentu nego ti ne znas sta pricas,kakva poredjenja pravis,kakvi eroneti ,politike,zrinjski i sta.Dje ces reci Zrinjski sa tim imenima pa zrinsjki je ruku pod ruku s nama bio prosle godine po imenima ,odlicni igraci,koji bi mogli igrati u svakom klubu kod nas.Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 11:14Ti si totalno fulio poentu, procitaj jos jednom analizu odredjenih igraca koje je analizirao ovaj Antipolitika, ne znaci ako ti igraca preplatis da si automatski dobio i kvalitetnog igrača, ili da karikiram mozes ti meni dati platu kakvu hoces ali ne mogu ja biti kardiohirurg.donDondon je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:49
nego sta je dovoljno,
Naravno da trebas prekucati 80% lige ako dovedes igrace sa iskustvom i odlicno placene,pa ovo je zadnja liga evrope,necemo cekati da se neko prilagodjava 2 godine,da sisteme radis neke i sve to da dobijes slobodu,leotar,slogu i ostale poluamaterske ekipe.
Ako tvoj igrac koji prima 15 milja ne moze jednom tokom utakmice nadmudriti protivnika koji igra za 2 milje i mozda radi neki posao sa strane,onda je to nesposoban igrac a nije do uigravanja,privikavanja i sl
Evo ti cist primjer Oremuš i Bodul koji su kod nas imali bogovske plate, a gledaj ih gdje sada igraju i za kakve novce.
Dovedeno je 9 novih igraca u ovom prelaznom roku, a od tih 9 daj Boze da se njih dva tri pokazu kao pojačanja, za sada od njih sviju Ziljkic odskace.
Plus na to sve ovaj nesposbni Varešanović kojem je cilj samo da se sin proda i imaš to što imaš na tabeli sada.
Nije trenerovo samo da nacrta akciju i ovi zabiu gol,nego razgovori ,psiha,rad,volja,natjerati igrace da ti vjeruju,natjerati ih da misle da su najboji,da ginu itd...
ne mozes rece samo ovom se ne igra,je*em onda ja tog trenera koji drzi igraca kojem se ne igra
Prva objava je baš napisana na način koji se koristi kad ide ona klasična obavijest da igrač ide iz kluba iako nisu to tačno nigdje spomenuli ali taj je fazon i onda prc
Inače u godinama je i on i još novi ugovor na tri, on i Jakovljević zajedno 70 godina skoro, za naše lige su dobri al za Evrope spori.

Inače u godinama je i on i još novi ugovor na tri, on i Jakovljević zajedno 70 godina skoro, za naše lige su dobri al za Evrope spori.
Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:39Hajd ne lupetaj života ti, lik igrača iz Goška dovede i jos par mladjih igrača iz HNLa i uz postojece dugogodišnje igrace u Zrinjskom prekuca ligu. Kakvi bolan odlicni igrači, ko je znao za one likove dok se nisu u Zrinjskom dokazali. Takodje ko zna za ovog Renana ili Keyremeha ili Guliashivilija, po cemu su ta dva krila bolja od Ikica kojeg smo otjerali na posudbu u drugu tursku ligu i ako nam je Ikic jos uvijek najbolji strijelac ekipe sa 5 golova i 2 asistencije u ovoj sezoni.donDondon je napisao/la: ↑15 mar 2023, 13:40Nisam ja fulio poentu nego ti ne znas sta pricas,kakva poredjenja pravis,kakvi eroneti ,politike,zrinjski i sta.Dje ces reci Zrinjski sa tim imenima pa zrinsjki je ruku pod ruku s nama bio prosle godine po imenima ,odlicni igraci,koji bi mogli igrati u svakom klubu kod nas.Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 11:14
Ti si totalno fulio poentu, procitaj jos jednom analizu odredjenih igraca koje je analizirao ovaj Antipolitika, ne znaci ako ti igraca preplatis da si automatski dobio i kvalitetnog igrača, ili da karikiram mozes ti meni dati platu kakvu hoces ali ne mogu ja biti kardiohirurg.

Nepoznata realno i jedna i druga, niko nije čuo za Melekinušića, Juranovića kao ni za Renana ili Keyremeha, samo što je za naše plaćena odšteta i plus je veća im plaća sigurno pa odmah ljudi očekuju da će prekucati ligu, što bi realno i trebali uzevši u obzir situaciju i samu ligu al' dobro, to smo mi ipak.

Jesi to je vidio na aerodromu prije sat ?bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:16Majke mi ova Ajla ili ti ga Ayla je meni što više pitari protestuju sve više i više sexy![]()
![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Zar je bila ??? E što mi ranije ne javiNazorUso je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:58Jesi to je vidio na aerodromu prije sat ?bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:16Majke mi ova Ajla ili ti ga Ayla je meni što više pitari protestuju sve više i više sexy![]()
![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jes' . U nekoj crnoj kombunaciji. Cekala nekoga koliko sam shvatio.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:07Zar je bila ??? E što mi ranije ne javiNazorUso je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:58Jesi to je vidio na aerodromu prije sat ?bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2023, 22:16Majke mi ova Ajla ili ti ga Ayla je meni što više pitari protestuju sve više i više sexy![]()
![]()
![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Kakva je to igrica ?Cora1946 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 13:42Ima li neko od mladje ekipe ili generalno forumasa da igraju Dream League Soccer 23 i da su zainteresovani da se prave dresovi ekipa iz PLBiH. Imaju dva momka koji rade dresove i voljni su odraditi za nasu ligu ako ima dovoljno igraca. Uradili su vec probno sa Sarajevo i za Slobodu
![]()
-
- Kontakt:
Nije isto , ove igrače poznaje i pratio je Jakir …Bolivia je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:42Osttribine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:39Hajd ne lupetaj života ti, lik igrača iz Goška dovede i jos par mladjih igrača iz HNLa i uz postojece dugogodišnje igrace u Zrinjskom prekuca ligu. Kakvi bolan odlicni igrači, ko je znao za one likove dok se nisu u Zrinjskom dokazali. Takodje ko zna za ovog Renana ili Keyremeha ili Guliashivilija, po cemu su ta dva krila bolja od Ikica kojeg smo otjerali na posudbu u drugu tursku ligu i ako nam je Ikic jos uvijek najbolji strijelac ekipe sa 5 golova i 2 asistencije u ovoj sezoni.donDondon je napisao/la: ↑15 mar 2023, 13:40
Nisam ja fulio poentu nego ti ne znas sta pricas,kakva poredjenja pravis,kakvi eroneti ,politike,zrinjski i sta.Dje ces reci Zrinjski sa tim imenima pa zrinsjki je ruku pod ruku s nama bio prosle godine po imenima ,odlicni igraci,koji bi mogli igrati u svakom klubu kod nas.
ne mozes rece samo ovom se ne igra,je*em onda ja tog trenera koji drzi igraca kojem se ne igra![]()
Nepoznata realno i jedna i druga, niko nije čuo za Melekinušića, Juranovića kao ni za Renana ili Keyremeha, samo što je za naše plaćena odšteta i plus je veća im plaća sigurno pa odmah ljudi očekuju da će prekucati ligu, što bi realno i trebali uzevši u obzir situaciju i samu ligu al' dobro, to smo mi ipak.![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
E yebi ga , baš tada sam bio na poslu . Kako je nisam vidio , baš mi krivo . Ionako sam mamuran baš , vjerovatno bi mi dan popravila

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Za mobitelLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:25Kakva je to igrica ?Cora1946 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 13:42Ima li neko od mladje ekipe ili generalno forumasa da igraju Dream League Soccer 23 i da su zainteresovani da se prave dresovi ekipa iz PLBiH. Imaju dva momka koji rade dresove i voljni su odraditi za nasu ligu ako ima dovoljno igraca. Uradili su vec probno sa Sarajevo i za Slobodu
![]()
90!
-
- Kontakt:
Gleda ki ko desavanja u napolju
Frankfurtovi iako imaju zabranu dosli i planuli grad
A vamo torcida 5000 ih u drotmundu na utakmici youth lige
Frankfurtovi iako imaju zabranu dosli i planuli grad
A vamo torcida 5000 ih u drotmundu na utakmici youth lige
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ili se praviš pglu ili si stvarnoManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:04Sta je ovo pitari, sve vam smeta
Sve bi da mijenjate
A ne mozete ni 2000 clanski skupit
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Treba im jos malo vremena da se odluce, hoce li onu standardnu ili goldManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:04Sta je ovo pitari, sve vam smeta
Sve bi da mijenjate
A ne mozete ni 2000 clanski skupit
![]()

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, amypitar, Balorda, Bing [Bot], Bordo10, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, hazarder, Jadnimi, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, perodeformero, supervizor, Varijantas8, Venom i 93 gosta.