Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hvala mu na Decimi,ali ako ne uzme ligu ove sezone slobodno nek ide sad da ga ne tjera Pero bezveze.Veliki je gospodin i pravi trener za Madrid i vjerujem da će nam konačno donijeti par godina dominacije u Primeri.Kao što @suhi kaže polufinale LP je minimum,a za više ti treba malo sreće.U Primeri ne treba sreće jer tu najbolja ekipa u 38 utakmica uzima titulu i vrijeme je da budemo najbolji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sad ce imati klupu,dovoljno siroku da moze sve uzeti .Illaramendi ne moze biti gori nego sto je bio prosle sezone tako da je to jos jedno dodatno pojacanje. Koliko ce izvuci maximum iz ekipe to je do njega.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jaca je i Barsa za Rakitica i Mascherana u vezi. Barca tesko da moze biti losija nego prosle sezone sada kada su se pojacali .. a i tad su oba puta mlatnuli Reala u ligi. Messi i kada stagnira najbolji je na svijetu, to trebas da znas.Valencia je napisao/la:Mozambik
Real je jaci za Krosa. Vjerujem da ce se odlicno uklopiti. Od Bejla ocekujem eksploziju. Ako se Rodrigez pokaze, to ce biti dadatni bonus. Naravno, Real ima i slabih strana, daleko od toga da su nepobjedivi. Uvjerenje da ce prekucati Primeru temeljim na losoj Barsi. Suarez je odlican igrac, ali on ne moze uciniti da veza vise trci, da bekovi i odbrana budu bolji. Mesi je stagnirao u protekloj sezoni. Dosta je iscrpljen u svakom pogledu. Vidjet cemo sta moze Enrike. Ima tezak zadatak.
Real je nakon dugo vremena favorit.
Ja mislim da nema favorita i da Atletico ima jednake sanse kao Barcelona i Madrid.
Atletico će se s nama borit za titulu vaše je da čekate neke kikseve.Novi trener je došao tako da će trebati vremena dok se ekipa navikne na njegove ideje što nije slučaj u madridskim ekipama.Još da ne pričam o tome kako niste podjednako jaki u svakoj liniji kao mi i Atletico.Rajaz je napisao/la:Jaca je i Barsa za Rakitica i Mascherana u vezi. Barca tesko da moze biti losija nego prosle sezone sada kada su se pojacali .. a i tad su oba puta mlatnuli Reala u ligi. Messi i kada stagnira najbolji je na svijetu, to trebas da znas.Valencia je napisao/la:Mozambik
Real je jaci za Krosa. Vjerujem da ce se odlicno uklopiti. Od Bejla ocekujem eksploziju. Ako se Rodrigez pokaze, to ce biti dadatni bonus. Naravno, Real ima i slabih strana, daleko od toga da su nepobjedivi. Uvjerenje da ce prekucati Primeru temeljim na losoj Barsi. Suarez je odlican igrac, ali on ne moze uciniti da veza vise trci, da bekovi i odbrana budu bolji. Mesi je stagnirao u protekloj sezoni. Dosta je iscrpljen u svakom pogledu. Vidjet cemo sta moze Enrike. Ima tezak zadatak.
Real je nakon dugo vremena favorit.
Ja mislim da nema favorita i da Atletico ima jednake sanse kao Barcelona i Madrid.
Slažem se.Za 3 pozicije u sredini konkuriše 5 vrhunskih igrača Xabi,Luka,Toni,Sami i Isco i Illarramendi od kojeg očekujem veliki napredak.U napadu također posjeduje vrhunske zamjene Jamesa i Jesea,a i Isco uvijek može naprijed zaigrat.O odbrani da ne govorim.2 vrhunska desna beka,2 dobra lijeva beka koje rotira u zavisnosti od protivnika,3 sjajna stopera i Nacho da krpa rupe.suhi je napisao/la:Sad ce imati klupu,dovoljno siroku da moze sve uzeti .Illaramendi ne moze biti gori nego sto je bio prosle sezone tako da je to jos jedno dodatno pojacanje. Koliko ce izvuci maximum iz ekipe to je do njega.
Barcelona ima La Masiju

I ove izjave Boga pitaj sta je tacno. Jedni pisu da anceloti nece nikga a druga stranica pise da cak zeli i falcaoa na posudbu i lukakua kupiti sto nema logike al eto opet svakakvih informacija. A vidim neke stranice pocele objavljivat falcao u dresu reala mada je i to sve suplja.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Na našem forumu su ti najtačnije informacijeDeeWa je napisao/la:I ove izjave Boga pitaj sta je tacno. Jedni pisu da anceloti nece nikga a druga stranica pise da cak zeli i falcaoa na posudbu i lukakua kupiti sto nema logike al eto opet svakakvih informacija. A vidim neke stranice pocele objavljivat falcao u dresu reala mada je i to sve suplja.

Liga je za male ciganske klubove iz katalonije(znate na koji klub mislim) oni se bore protiv svih 38 utakmica dok kraljeve interesuje LP. Kako neko moze bit glup i rec da je bitnija la liga od lige sampiona samo zato sto smo je osvojili prosle godine
inace problem kod carla je podcjenjivanje manjih klubova, onda je tu benzema panj koji prosipa kurcobolju i u finalu LP, s druge strane Ronaldo nije uvjek raspolozan protiv manjih ekipa tu bi dobro dosao neko kao Lukaku, neko ko zna dat gola i ko bi cjenio minute i to bi nam donijelo titulu u la ligi, doduse prosle sezone su nas zeznule one vece utakmice.

Najveći klub u Španiji i tako to...
na svijetu 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ako Hames vrijedi toliko, Angel vrijedi duplosuhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mogu li ga kupit odma ili prvo moranju nekogg prodat?suhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS![]()
Pljacka.suhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS![]()
Nekad su za te pare dovodili najboljeg stopera i napadaca svijeta.

Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 27 jul 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu valjda,ceka se da prodaju pastorea ili lavezia ili sta ti ja znam koga vec. Di maria se treba vratiti 5.8 u madrid ali ne zeli,i ocekuje se do tad da se rijesi sve.
psg planira prodati neke igrace da bi mogli izvrsit transfer ako su za davida luiza dali 50mil onda je di maria pljacka

Oni su ti koji ce biti opljackani, ne Real.
Bez obzira što bi to bio odlican transfer za RM - meni nije jasan sam DiMariasuhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS![]()

ha dobro, njegova odluka...nešto slicno kao kod nas Cesc....ne treba takve moliti da ostanu.
covjek hoce da igra konstantno kako i zasluzuje,a sto u Realu pored Bale-a,Isca i sada Hamesa vjerovatno,ustvari sigurno nece dobiti
Eh to nas vraca na onu staru pricu o igracu koji ne vjeruje u sebe, to jest da se može nametnuti treneru.mirzatele je napisao/la:covjek hoce da igra konstantno kako i zasluzuje,a sto u Realu pored Bale-a,Isca i sada Hamesa vjerovatno,ustvari sigurno nece dobiti
Nije baš da je Di Maria neki marginalni levat, vec dokazan igrac....najlakše se pakovati cim dođe konkurencija.
Ipak mislim da je tu sve do para, a ne strah od konkurencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.