Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Kawhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 19:29

Hvala mu na Decimi,ali ako ne uzme ligu ove sezone slobodno nek ide sad da ga ne tjera Pero bezveze.Veliki je gospodin i pravi trener za Madrid i vjerujem da će nam konačno donijeti par godina dominacije u Primeri.Kao što @suhi kaže polufinale LP je minimum,a za više ti treba malo sreće.U Primeri ne treba sreće jer tu najbolja ekipa u 38 utakmica uzima titulu i vrijeme je da budemo najbolji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 jul 2014, 19:33

Sad ce imati klupu,dovoljno siroku da moze sve uzeti .Illaramendi ne moze biti gori nego sto je bio prosle sezone tako da je to jos jedno dodatno pojacanje. Koliko ce izvuci maximum iz ekipe to je do njega.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 jul 2014, 19:33

Valencia je napisao/la:Mozambik

Real je jaci za Krosa. Vjerujem da ce se odlicno uklopiti. Od Bejla ocekujem eksploziju. Ako se Rodrigez pokaze, to ce biti dadatni bonus. Naravno, Real ima i slabih strana, daleko od toga da su nepobjedivi. Uvjerenje da ce prekucati Primeru temeljim na losoj Barsi. Suarez je odlican igrac, ali on ne moze uciniti da veza vise trci, da bekovi i odbrana budu bolji. Mesi je stagnirao u protekloj sezoni. Dosta je iscrpljen u svakom pogledu. Vidjet cemo sta moze Enrike. Ima tezak zadatak.

Real je nakon dugo vremena favorit.
Jaca je i Barsa za Rakitica i Mascherana u vezi. Barca tesko da moze biti losija nego prosle sezone sada kada su se pojacali .. a i tad su oba puta mlatnuli Reala u ligi. Messi i kada stagnira najbolji je na svijetu, to trebas da znas.
Ja mislim da nema favorita i da Atletico ima jednake sanse kao Barcelona i Madrid.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 19:45

Rajaz je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Mozambik

Real je jaci za Krosa. Vjerujem da ce se odlicno uklopiti. Od Bejla ocekujem eksploziju. Ako se Rodrigez pokaze, to ce biti dadatni bonus. Naravno, Real ima i slabih strana, daleko od toga da su nepobjedivi. Uvjerenje da ce prekucati Primeru temeljim na losoj Barsi. Suarez je odlican igrac, ali on ne moze uciniti da veza vise trci, da bekovi i odbrana budu bolji. Mesi je stagnirao u protekloj sezoni. Dosta je iscrpljen u svakom pogledu. Vidjet cemo sta moze Enrike. Ima tezak zadatak.

Real je nakon dugo vremena favorit.
Jaca je i Barsa za Rakitica i Mascherana u vezi. Barca tesko da moze biti losija nego prosle sezone sada kada su se pojacali .. a i tad su oba puta mlatnuli Reala u ligi. Messi i kada stagnira najbolji je na svijetu, to trebas da znas.
Ja mislim da nema favorita i da Atletico ima jednake sanse kao Barcelona i Madrid.
Atletico će se s nama borit za titulu vaše je da čekate neke kikseve.Novi trener je došao tako da će trebati vremena dok se ekipa navikne na njegove ideje što nije slučaj u madridskim ekipama.Još da ne pričam o tome kako niste podjednako jaki u svakoj liniji kao mi i Atletico.
suhi je napisao/la:Sad ce imati klupu,dovoljno siroku da moze sve uzeti .Illaramendi ne moze biti gori nego sto je bio prosle sezone tako da je to jos jedno dodatno pojacanje. Koliko ce izvuci maximum iz ekipe to je do njega.
Slažem se.Za 3 pozicije u sredini konkuriše 5 vrhunskih igrača Xabi,Luka,Toni,Sami i Isco i Illarramendi od kojeg očekujem veliki napredak.U napadu također posjeduje vrhunske zamjene Jamesa i Jesea,a i Isco uvijek može naprijed zaigrat.O odbrani da ne govorim.2 vrhunska desna beka,2 dobra lijeva beka koje rotira u zavisnosti od protivnika,3 sjajna stopera i Nacho da krpa rupe.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jul 2014, 19:47

Barcelona ima La Masiju :lol: :lol:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 27 jul 2014, 19:58

I ove izjave Boga pitaj sta je tacno. Jedni pisu da anceloti nece nikga a druga stranica pise da cak zeli i falcaoa na posudbu i lukakua kupiti sto nema logike al eto opet svakakvih informacija. A vidim neke stranice pocele objavljivat falcao u dresu reala mada je i to sve suplja.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:02

DeeWa je napisao/la:I ove izjave Boga pitaj sta je tacno. Jedni pisu da anceloti nece nikga a druga stranica pise da cak zeli i falcaoa na posudbu i lukakua kupiti sto nema logike al eto opet svakakvih informacija. A vidim neke stranice pocele objavljivat falcao u dresu reala mada je i to sve suplja.
Na našem forumu su ti najtačnije informacije :kafa:

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 27 jul 2014, 20:16

Liga je za male ciganske klubove iz katalonije(znate na koji klub mislim) oni se bore protiv svih 38 utakmica dok kraljeve interesuje LP. Kako neko moze bit glup i rec da je bitnija la liga od lige sampiona samo zato sto smo je osvojili prosle godine :facepalm: inace problem kod carla je podcjenjivanje manjih klubova, onda je tu benzema panj koji prosipa kurcobolju i u finalu LP, s druge strane Ronaldo nije uvjek raspolozan protiv manjih ekipa tu bi dobro dosao neko kao Lukaku, neko ko zna dat gola i ko bi cjenio minute i to bi nam donijelo titulu u la ligi, doduse prosle sezone su nas zeznule one vece utakmice.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:19

slika
Najveći klub u Španiji i tako to...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 jul 2014, 20:22

na svijetu :kafa:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 jul 2014, 22:55

PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS :tokralju: :tokralju:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 jul 2014, 23:00

suhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS :tokralju: :tokralju:
Ako Hames vrijedi toliko, Angel vrijedi duplo :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 27 jul 2014, 23:05

suhi je napisao/la:PSG digao ponudu za di mariu na 75M - AS :tokralju: :tokralju:
Mogu li ga kupit odma ili prvo moranju nekogg prodat?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 jul 2014, 23:12

Pljacka.
Nekad su za te pare dovodili najboljeg stopera i napadaca svijeta. :facepalm:
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 27 jul 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 jul 2014, 23:12

Ne mogu valjda,ceka se da prodaju pastorea ili lavezia ili sta ti ja znam koga vec. Di maria se treba vratiti 5.8 u madrid ali ne zeli,i ocekuje se do tad da se rijesi sve.

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 27 jul 2014, 23:20

psg planira prodati neke igrace da bi mogli izvrsit transfer ako su za davida luiza dali 50mil onda je di maria pljacka
slika

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 jul 2014, 23:21

Oni su ti koji ce biti opljackani, ne Real.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2014, 00:12

Bez obzira što bi to bio odlican transfer za RM - meni nije jasan sam DiMaria :? :shock: kakav glupan moraš biti pa ici sa konja na magarca, iz RM u PSG....ko da ce umrijeti od gladi, ako ima manju platu od tražene...ionako ima milionsku....gladne oci :facepalm: što je najgore RM ga ne tjera, vec kloc hoce sam da ide.

ha dobro, njegova odluka...nešto slicno kao kod nas Cesc....ne treba takve moliti da ostanu.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 jul 2014, 00:14

covjek hoce da igra konstantno kako i zasluzuje,a sto u Realu pored Bale-a,Isca i sada Hamesa vjerovatno,ustvari sigurno nece dobiti

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2014, 00:18

mirzatele je napisao/la:covjek hoce da igra konstantno kako i zasluzuje,a sto u Realu pored Bale-a,Isca i sada Hamesa vjerovatno,ustvari sigurno nece dobiti
Eh to nas vraca na onu staru pricu o igracu koji ne vjeruje u sebe, to jest da se može nametnuti treneru.
Nije baš da je Di Maria neki marginalni levat, vec dokazan igrac....najlakše se pakovati cim dođe konkurencija.

Ipak mislim da je tu sve do para, a ne strah od konkurencije.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.