Pa ja upotpunosti se slažembagrcavi je napisao/la:pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke
jel to ti ne bi iskoristio priliku ?
AKo bi ponudila, ja bi, ne znam za tebe i malog Dengu,znam da Husref ne bi
Moderator/ica: insider
Pa ja upotpunosti se slažembagrcavi je napisao/la:pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke
jel to ti ne bi iskoristio priliku ?
Đesi mali, jesi se gotovo oženio, šta to sudija neda na forum, nego naredio da vježbaš fiziku zbog zaključne četvorkebazeni je napisao/la:Šta ima kod vas?
Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sadlegenda reala je napisao/la:Pa ja upotpunosti se slažembagrcavi je napisao/la:pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke
jel to ti ne bi iskoristio priliku ?![]()
AKo bi ponudila, ja bi, ne znam za tebe i malog Dengu,znam da Husref ne biza Emira ništa nisam siguran
ma kakva ženidba ranijelegenda reala je napisao/la:Đesi mali, jesi se gotovo oženio, šta to sudija neda na forum, nego naredio da vježbaš fiziku zbog zaključne četvorkebazeni je napisao/la:Šta ima kod vas?![]()
Ma znam da većina ne bi odbila, samo nisam siguran za Husrefa i Emira pošto su oni veliki vjernici pa zato kontašbagrcavi je napisao/la: Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sad![]()
legenda reala je napisao/la:Ma znam da većina ne bi odbila, samo nisam siguran za Husrefa i Emira pošto su oni veliki vjernici pa zato kontašbagrcavi je napisao/la: Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sad![]()
![]()
![]()
bazeni
Ima se može se![]()
Ocjene sudija naštelio, ovdje si mi plako, dobio keca iz fizike iz matematike, iz biologije, a fol sve petice zaključne![]()
mutan si mi mali
bagrcavi je napisao/la:otvorio sam renomirani lokal na cvili pa eto ako neko može nek' naleti![]()