dubrava je napisao/la:Ajd neka mi netko (kome nije mrsko) napise ovu zadnju postavu, sa izmjenama, Bosne protiv Albanije. Gledao sam zadnjih 15minuta utakmica pa sam primjetio neke, za mene nepoznate igrače, tipa Bešić i Maletić. Tko su ti?!
Kad gledam ovako sa strane igru Bosne, ja mislim da je najveci problem sto u veznom redu nema radnika, nekog tipa Kovača sto je bio u Hrvatskoj ili danas u manjoj mjeri Vukojević, ili Gattusa u Italiji. U vezi je previše onih koji drže loptu, što bi reko Ćiro, previse je umjetnika sine. A isto tako, Džeko mi je odsječen u napadu, ostane sam sa dva tri obrambena igrača na leđima. I ne znam zašto Muslimović ne igra od prve (vidio sam ga tek sad protiv Albanije, mozda je i igrao od prve). On je meni predobar napadač, može bez problem na sebe navuci dvojicu i tako osloboditi prostor za Džeku il nekog drugog napadača. I neodoljivo me podsjeća na Barbareza, ne znam što. Mislim da bi on mogao (ili trebao) biti vođa na terenu. To također nedostaje Bosni, pravi vođa, onaj tko će okupiti dečke na centru i reći; pa je.bemu sunce, idemo igrati, idemo ih razbiti. Netko tko ima dovoljno autoriteta i hrabrosti, ali i odgovornosti.
100% si u pravu, nema trke, nema ni protoka lopte, nema pokretljivosti, a onda se teže i daju golovi. Muslimovića prate povrede i nije u formi nekoj, ne igra ni u svom klubu previše puno. Nadati se da će svi ući u bolju formu do spetembra. Vođu imamo (Emir Spahić), ali je malo pod kritikama trenutno, pa se nije isticao previše u utkamici sa Albancima. Inače je stvarno istinski vođa ove reprezentacije.
Bešić je mladi igrač HSV-a, Darko Maletić je 31- godišnjak koji nastupao za mnoge ino klubove, a trenutno je u Banjalučkom Borcu. Skupio je za rerprezentaciju 13 nastupa, uvrstio ga prvi put Muzurović mislim 2008. godine, pa ga Ćiro otpisao, ali se vratio pod palicom Papeta zbog dobrih nastupa u domaćoj ligi.