Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 10 jun 2011, 11:30

dubrava je napisao/la:Ajd neka mi netko (kome nije mrsko) napise ovu zadnju postavu, sa izmjenama, Bosne protiv Albanije. Gledao sam zadnjih 15minuta utakmica pa sam primjetio neke, za mene nepoznate igrače, tipa Bešić i Maletić. Tko su ti?!

Kad gledam ovako sa strane igru Bosne, ja mislim da je najveci problem sto u veznom redu nema radnika, nekog tipa Kovača sto je bio u Hrvatskoj ili danas u manjoj mjeri Vukojević, ili Gattusa u Italiji. U vezi je previše onih koji drže loptu, što bi reko Ćiro, previse je umjetnika sine. A isto tako, Džeko mi je odsječen u napadu, ostane sam sa dva tri obrambena igrača na leđima. I ne znam zašto Muslimović ne igra od prve (vidio sam ga tek sad protiv Albanije, mozda je i igrao od prve). On je meni predobar napadač, može bez problem na sebe navuci dvojicu i tako osloboditi prostor za Džeku il nekog drugog napadača. I neodoljivo me podsjeća na Barbareza, ne znam što. Mislim da bi on mogao (ili trebao) biti vođa na terenu. To također nedostaje Bosni, pravi vođa, onaj tko će okupiti dečke na centru i reći; pa je.bemu sunce, idemo igrati, idemo ih razbiti. Netko tko ima dovoljno autoriteta i hrabrosti, ali i odgovornosti.

100% si u pravu, nema trke, nema ni protoka lopte, nema pokretljivosti, a onda se teže i daju golovi. Muslimovića prate povrede i nije u formi nekoj, ne igra ni u svom klubu previše puno. Nadati se da će svi ući u bolju formu do spetembra. Vođu imamo (Emir Spahić), ali je malo pod kritikama trenutno, pa se nije isticao previše u utkamici sa Albancima. Inače je stvarno istinski vođa ove reprezentacije.
Bešić je mladi igrač HSV-a, Darko Maletić je 31- godišnjak koji nastupao za mnoge ino klubove, a trenutno je u Banjalučkom Borcu. Skupio je za rerprezentaciju 13 nastupa, uvrstio ga prvi put Muzurović mislim 2008. godine, pa ga Ćiro otpisao, ali se vratio pod palicom Papeta zbog dobrih nastupa u domaćoj ligi.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 jun 2011, 15:48

http://realtvsport.com/channel.php

Evo ako neke hoce stream (vrlo dobar). Anzhi protiv Spartaka Nalchika a nas Zahirovic kao i obicno u prvoj postavi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 18:29

sajo10 je napisao/la:http://realtvsport.com/channel.php

Evo ako neke hoce stream (vrlo dobar). Anzhi protiv Spartaka Nalchika a nas Zahirovic kao i obicno u prvoj postavi.
Koliko završi utakmica i kakav je bio Zaha?! Ovdje sad počelo Dinamo Moska - Zenit, mislim da nema Misketa u prvoj ekipi.
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2011, 19:50

Nimla_RZ je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:http://realtvsport.com/channel.php

Koliko završi utakmica i kakav je bio Zaha?! Ovdje sad počelo Dinamo Moska - Zenit, mislim da nema Misketa u prvoj ekipi.
Nije bio los,ali protiv anzhia nisu imali sanse.Ovi Carlosovi se ne sale.
Inace minutaza nasih igraca u Rusiji je fakat nikakva.
Ibro,Miske po 20 minuta.Ognjen za sada sjedi na klupi,Rahim presjedio cjelu tekmu.Blatnjak ako se ne varam ili je crveni dobio,ili ga je povreda zeznula u glavnom ni na mapi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 20:41

harishp je napisao/la: Nije bio los,ali protiv anzhia nisu imali sanse.Ovi Carlosovi se ne sale.
Inace minutaza nasih igraca u Rusiji je fakat nikakva.
Ibro,Miske po 20 minuta.Ognjen za sada sjedi na klupi,Rahim presjedio cjelu tekmu.Blatnjak ako se ne varam ili je crveni dobio,ili ga je povreda zeznula u glavnom ni na mapi.
Ma to ovi Bijeli Rusi srede :mrgreen: Igra Zaha vidiš.
Čelik Zenica 1945

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 05:34

Dzaba sve,al niko nam ne moze poreci da smo u proteklim godinama imali reprezentativce sa najacim frizurama :lol:

slika
U reprezentativnim pocecima furao ovaj,nazovimo ga "DJ krmak" fazon.Kasnije valjda shvatio da ova frizura ne ide uz imidz autoritativnog,ozbiljnog lidera i kapitena.

slika
Dobri stari Ivica Grlic.Koliko puta je on samo ispadao sa svojim Duisburgom iz Bundeslige,14-15 :lol:.
Nesto sto izgleda kao kombinacija perike crvenih mundira i kose Iggya Popa njegov je zastitni znak.

slika
Barbarez nam je pokazao sta uraditi kada izgubis 70% kose-ofarbas se.

slika
Rijeci su suvisne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 20:09

Nemoj da Brunu ''mecem'' ovdje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 20:13

harishp je napisao/la:Nemoj da Brunu ''mecem'' ovdje.
Jel ovog :mrgreen:
slika
slika
Jbmu kako su zafrkali navijace za njeg,ko fol ne dovode crnce u klub,ovaj je bijelac samo ako ga se poredi sa Adebayorom :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jun 2011, 20:54

slika

Ma ovaj Bruno @Dylan Dog :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 20:57

Ah,Bruno Akrapovic :lol:
slika
Covjek na koga su se ugledali Puyol i David Luiz :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 21:03

Dylan Dog je napisao/la:
slika
Dobri stari Ivica Grlic.Koliko puta je on samo ispadao sa svojim Duisburgom iz Bundeslige,14-15 :lol:.
E jbg igro za Duisburg 5 godina ,a ispado 14-15 puta ,prećera ga i ti :lol: :lol: i kad mu dodamo Alemaniu Achen prije toga u kojoj je imao zapaženu ulogu ,opet nema 14-15 ispadanaj i ulaženja :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2011, 21:25

Ma to ti je isto ono ko kad kazes "ma 100 puta",a u stvari je manje,al poenta je da je cesto :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 jun 2011, 21:28

Nasi igraci uvjek trazena roba posle svakih kvalifikacija, a oni tapkaju li tapkaju tu gdje jesu.
Gdje bi nam bio kraj da odemo na EP :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jun 2011, 10:19

Da Lazio ima velike amibicije u narednoj sezoni kada je u pitanju borba za sami vrh Serie A, ali i nastupi na europskoj sceni pokazuje činjenica da će u transfernom periodu koji je pred nama potrošiti, prema najavama, izuzetno veliku količinu novca.

Rimljani su već doveli iskusnog napadača Miroslava Klosea, a do sutra bi potpis vjernosti Laziju trebao staviti na ugovor i naš Senad Lulić.

Talijanski mediji prenose informacije kako Lazio u svojim redovima želi vidjeti i francuskog napadača Cissea, ali i Miralema Pjanića kojeg vide kao sigurnu investiciju za buduća vremena. Kako navode talijanski mediji, ukoliko čelnici Lazia ne uspiju dogovoriti transfer sa Pjanićevim menadžerom, njihova naredna akvizicija i želja bio bi fudbaler Toulousea, Capoue de Tolosa.

Pojedini internetski portali koji se bave isključivo transferima igrača na apeninskom poluotoku tvrde kako će put Stadiona Olimpico i napadač Vedad Ibišević, koji je odavno na meti analiza skauta Lazija.

Ko zna, možda u Italiji dobijemo novu koloniju naših reprezentativaca, poput one u Njemačkoj proteklih godina
:D :D :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 jun 2011, 17:45

Pjanic-Lyion
Lulic-Lazio
Dzeko-Mancester C.
Papac-Gl.Rendzers
Spahic-Monpelje
Ibisevic,Salihovic-Hofenhajm
Mujdza-Frajburg
Begovic-Stoke
Muslimovic-Paok
Jahic-AEK
Misimovic-Dinamo-Moskva
Ibricic-Lokomotiv Moskva
Rahimic-CSKA
Medunjanin-Makabi Tel Aviv
Alispahic-Dinamo Zagreb
Stilic-Leh P.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 jun 2011, 22:54

sta onaj Susic vise razmislja , nek razgovara sa Sasom Papcem ,trenutno je u Mostaru ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 jun 2011, 23:51

ANTIFA ! je napisao/la:sta onaj Susic vise razmislja , nek razgovara sa Sasom Papcem ,trenutno je u Mostaru ...
Sta ce bezze razgovarati Sasa je rekao da ocekuje poziv jos prije tekmi sa Rumunima i Albancima a neki dan je ponovo to potvrdio isto...

Ne znam ali nije moguce da niste primjetili da svaki igrac koji je pokusao Safetu sugerisati na bilo koji nacin na neke propuste vise ne dobiva poziv u repku!!!
Jahic je zna se poslije Francuza poceo nesto o formaciji i vise ga nije bilo,
Papac je pricao nesto o Munibu i Ilji i zbog tog je propustio Rumune i Albance,
Nadarevic je isto prigovorio kako neki mogu dobiti postedu protiv Mexika i vise ga nije bilo...
Begovic je znamo i svi zasto odbio dva poziva,hajmo biti realni da je na te tekme otisao nebi nam niti i bio zanimljiv posto bi 100% izgubio mjesto i grijao klupu u svom klubu i ko zna u kom bi mu pravcu otisla karijera,
a dobro znamo da je i on nesta prigovorio u vezi Dzeke i njegove postede...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 jun 2011, 01:14

Jebte ovaj gori od Sinana sa svoim glupostima i teorijama zavjere.De ziv bio procitaj zadnji intervju Papca i posebno obrati paznju sta je rekao za zadnje dvije kvalifikacione utakmice..Mislim da je bolje da to cak 2-3 puta procitas.Treba tebi duze

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 01:17

delija je napisao/la:Jebte ovaj gori od Sinana sa svoim glupostima i teorijama zavjere.De ziv bio procitaj zadnji intervju Papca i posebno obrati paznju sta je rekao za zadnje dvije kvalifikacione utakmice..Mislim da je bolje da to cak 2-3 puta procitas.Treba tebi duze
Za ovo gore sto sam naveo garantujem 1000% a to sto ste vi mazohisti i vidite onako kako vam pase ne mogu vam pomoci!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 jun 2011, 01:29

Pa jarane Safet je sam poslije ovih rumuna i Albanaca rekao da mu je primarni cilj vratiti Papca i ti sad kazes da ga ne zeli vratiti..Takodjer,sam Papac ti je rekao da je cekao da vidi kako ce se rijesiti situacija jer je vec imao loseg iskustva sa tim vracanjem u reprezentaciju.Pa ne kontam kakvu tu sad mozes napraviti teriju zavjere...

Covjece posto si ba paranoican..
Jahic povrijedjen pola godine skoro i ti govoris da je namjerno izostavljen.
Nadarevic je sam odbio da dodje protiv Mexa..
Begovic je prije Dzeke ja mislim odgodio dolazak.Cak i sad govori da je imao neki privatni razlog.Znaci Dzeku i klub uopste nije spomenuo.Vec je bio osigurao mjesto u ekipi i eto kofol to je razlog da se ne dolazi.

Ne kontam te stvarno ni sec..Haj mogu shvatiti te formacije sto forsirate sa, kobiva, atleticarima iz prosjecnih klubova u Ceskoj ligi al kakve veze strucnost Susica ima sa neodazivanjem ovih igraca

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ASD i 8 gostiju.