AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prije par dana sam zbog tog razloga napisao da Eliott nije jak samo finansijski već da imaju jak uticaj na mnogo toga širom svijeta. Sjetiti se u kako rekordnom roku su dobili spor oko učešća u EL-i. Tako neka vas ništa ne čudi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
gdje je chini kad ga trebaš? 
kolike su šanse da sms ode u sred sezone?
samo radi toga sam veliki skeptik i ne vjerujem u ove priče jer male su šanse da lotito proda ponajboljeg igrača svom rivalu za top 4 i to u sred sezone.
sa ostalih strana nema prepreka, hoće ga leo, hoće i ovaj u milan, novca se ima, neće biti ni problema sa uefom itd., ali lotito...
samo radi toga sam veliki skeptik i ne vjerujem u ove priče jer male su šanse da lotito proda ponajboljeg igrača svom rivalu za top 4 i to u sred sezone.
sa ostalih strana nema prepreka, hoće ga leo, hoće i ovaj u milan, novca se ima, neće biti ni problema sa uefom itd., ali lotito...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja ne vjerujem da ce ga sad pusiti jos pogotovo kad mu je cijena palarope11 je napisao/la:gdje je chini kad ga trebaš?
Ja sam najveci skeptik prema forsiranju 4-3-3 i onda kad doju porazi mjenja se formacija sa 2 u napadu i ovo je konstantno godinama !! Po meni igrati sa 2 napadaca iza njih Paqeta.
-------Higuain ------ Cutrone-------
----------------Paqeta-------------
---Cesc-------Bacayoko------Suso-
---Rodrigez---Romagnoli---Caldara--- Conti----
--------------Donnarumma-----------
Ja bih se uvijek odlucio prije za ovu formaciju nego sa 3 igraca u sredini!
Kakos mislio da Bakayoko drzi sam sredinu terena? Pa ubili bi nas protivnici 
Pa ne bi sam drzao vidis da su tu Suso i Cesc, SUso bi morao pomagati sredini, jer ja stvarno ne gotivim Kessia on je ono imao nesto malo u pocetku, kasnije covjek je prosjek zivi. moze i ova formacija ici:ronaldo99 je napisao/la:Kakos mislio da Bakayoko drzi sam sredinu terena? Pa ubili bi nas protivnici
--------Higuain-----Cutrone
--Paqeta------------------Suso---
-------Bakayoco----Kessie-----
ali onda ovdje Paqeta gubi svoju pravu poziciju, poput Hakana, Honde i neshvatljivo svih igraca koji su gurani na krilo, a klasince su 10.
Cuj Suso pomagao u deff zadatcima, pa nema od te ljubavi nista, to kako si stavio Bakayoko sam drzi sredinu, a sto se Paquete tice on igra veznog nije klasicni AMC on je tip nesto kao Iniesta da se tako izrazim
Main position :
Attacking Midfield
Other position(s):
Central Midfield
Left Midfield

Attacking Midfield
Other position(s):
Central Midfield
Left Midfield
Apsolutno sve što se piše u vezi Milana je vrh, koga god dovedu biće puni pogodak; Conte, Zlatan, Fabregas, SMS, Godin, Paredes. Svi kapitalci osim ovog zadnjeg koji je jako solidan i bio bi od velike koristi iako nije zvučno ime.
Same pozitivne vijesti otkad su Leo i Maldini stigli sa Elliotom, spremnim Paquetom, te najsvježije sa Gazidisom i ovim skautom Monaka. FFP kazna 7M je simbolična sića
Same pozitivne vijesti otkad su Leo i Maldini stigli sa Elliotom, spremnim Paquetom, te najsvježije sa Gazidisom i ovim skautom Monaka. FFP kazna 7M je simbolična sića
Pusti kraju te transfermarkt podatke, koliko si tekmi Flamenga pogledao? Recimo ja sam ga pogledao jednu 20-ak tekmi i znam sta je igrao ove godine u klubumeskalin je napisao/la:Main position :
Attacking Midfield
Other position(s):
Central Midfield
Left Midfield
ma može on pokriti svakakve pozicije, ali mislim da je on primarno lijevi vezni, uostalom i sam je izjavio da najviše voli igrati lijevo.
nije desetka kao što sam mislio jer statistika dovoljno govori, čitava jedna asistencija u tridesetak kola što je premalo za jednog ofanzivnog veznog, više je all round veznjak.
suso je beskoristan na apsolutno svakoj poziciji, osim desnog krila
nije desetka kao što sam mislio jer statistika dovoljno govori, čitava jedna asistencija u tridesetak kola što je premalo za jednog ofanzivnog veznog, više je all round veznjak.
suso je beskoristan na apsolutno svakoj poziciji, osim desnog krila
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kazem gledao sam Flamengo, igra nesto meni priblizno kao Iniesta, daj Boze da bude i priblizno u karijeri kao on 
Prema najavama sutra igramo u 4-2-4 formaciji, sa Hakanom, Susom, Cutrone i Higi naprijed, a dva trkaca u sredini ce biti Kessie i Bakayoko.
Uhh kako bi nam sjela pobjeda, eto nas onda na bod iza intera
milanova postava je jedna od najpredvidljivijih stvari na svijetu 
bilo bi dobro da lazio ili roma opet kiksnu, makar jedno od njih, idealno oboje.
bilo bi dobro da lazio ili roma opet kiksnu, makar jedno od njih, idealno oboje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ustvari 442ronaldo99 je napisao/la:Prema najavama sutra igramo u 4-2-4 formaciji, sa Hakanom, Susom, Cutrone i Higi naprijed, a dva trkaca u sredini ce biti Kessie i Bakayoko.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
BMW ili Mercedes će postati dio Milana od januara. Uz Samsung koji će zamijeniti Fly Emirates, ako ovi ne budu htjeli uduplati sponzorski ugovor. Gazidis traži od njih 35-40M po sezoni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Roma kiksala
Paqueta se sutra navece ocekuje na tribinama San Sira, taman da upotpuni ionako sjajnu atmosferu koja se ocekuje.
Paqueta se sutra navece ocekuje na tribinama San Sira, taman da upotpuni ionako sjajnu atmosferu koja se ocekuje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra ako Milan dobije onda možemo reći da smo sami sebi najveći neprijatelji u borbi za LPa. Neću reći četvrto mjesto, s obzirom da je i treće itekako u igri. Milan je jači od oba Rimska tima i pivratkom svih igrača, plus pojačanja koja se najavljuju, Gattuso nema izgovara.
- muha milanez
- Kontakt:
Lazio gubi
Kad i nas Torino sutra lupi po usima
Kad i nas Torino sutra lupi po usima
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..