FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Naši iz Doma zdravlja javljaju da je Kostić jutros prošao ljekarski.
Vjerovatno u kombinaciji već za subotu ili najkasnije za Vitez.
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Naši iz Doma zdravlja javljaju da je Kostić jutros prošao ljekarski.
Kakva ce to samo biti bolesno dobra konkurencija na tim pozicijama i prave slatke muke za Musemica
Mehmedagic - Kostic
Mehmedagic - Skahic
Skahic - Kostic
Skahic - Mehmedagic - Kostic - Ivetic
samo Sloboda
Moranjkica si zaboravio,jednog od najacih igraca u prva 4 kola lige
Bojali ste se za Moranjkica,a lik nam drzi odbranu sve vrijeme..kad je napustio protiv Borca,vidjelo se da odbrana vise nije ista kao sa njim i primili smo gol..
Bojali ste se za Moranjkica,a lik nam drzi odbranu sve vrijeme..kad je napustio protiv Borca,vidjelo se da odbrana vise nije ista kao sa njim i primili smo gol..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Megmedagić-Kostić akoBogda stoperski tandem, Moranjkic u kupu neka igra ili tako nekim kombinacijama. Kao što merak napisa, bolesno dobra konkurencija je ovo!
Bring it on
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Bring it on
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
A Salihovica negdje na posudbu jer stvarno nije za Slobode, pozrtvovanost i htjenje na nivou al kvalitet... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taman, rijesiti jos Skahica i nasa sezona moze poceti.
Trebalo bi zaganjati te bodove u Bijeljini, ebes Radnik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Taman, rijesiti jos Skahica i nasa sezona moze poceti.![]()
Skahic je druze vec rijesen.
Nisam zaboravio al realno on je po kvaliteti cetvrti stoper barem tako Husref misli cim je uigravao na pripremama odbranu bez Moranjkica ali u svakom slucaju pokazao se i bice ogromna konkurencija ovima sto imaju prednost sto je odlicna stvar jer ce se takmiciti za to mjesto.harry_90 je napisao/la:Moranjkica si zaboravio,jednog od najacih igraca u prva 4 kola lige![]()
samo Sloboda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo sam se pogubio u posljednje vrijeme, nisam ni bio toliko informisan ali sam mozda cak i nacuo da je Skahic rijesen no smetnuo sam sa uma.merak je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Taman, rijesiti jos Skahica i nasa sezona moze poceti.![]()
Skahic je druze vec rijesen.
Nadam se onda da ce dobiti sansu za vikend.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva druze posudba, nek se desi neka povreda i kartonirani igrac i eto nam problema. Sta mislis isto kolo budu kartonirani Efendic i Mehmedagic, Skahic onda mora pokriti beka i ostade rupa na stoperu. Salihovic je tu u slucaju povrede i kartona, treba da radi sa ovim timom i sigurno ce i on jos barem malo napredovati u igri.hulehule je napisao/la:A Salihovica negdje na posudbu jer stvarno nije za Slobode, pozrtvovanost i htjenje na nivou al kvalitet...
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 19 avg 2015, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kakve ljude imamo u klubu
ne bih da spomenem samo Husića, jer i ostali odrađuju lavovski posao. Svaka im čast svima
Svaki put pravim presjek sa januarom 2013. kad je Husić preuzeo, pa kad uporediš brate mili na kojem smo nivou bili i u kojim segmentima smo sve napredovali..
Svaki put pravim presjek sa januarom 2013. kad je Husić preuzeo, pa kad uporediš brate mili na kojem smo nivou bili i u kojim segmentima smo sve napredovali..
Husrefe, Škahića na beka i ni NATO neće moći proći kroz odbranu 
Neko će zaplatit' na Tušnju, čini mi se da će Velež...

I tako se sve prognoze Radnik-Sloboda (1,X) mijenjaju u 2...

I tako se sve prognoze Radnik-Sloboda (1,X) mijenjaju u 2...
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 19 avg 2015, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ufff golcine ovog juniora protiv banovica

- Suljo20002
- Kontakt:
Nemoj mi rec da si tek sad vidjeo taj gol.dzekooooTz je napisao/la:ufff golcine ovog juniora protiv banovica![]()
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ajd ba bitno je da sam vidioSuljo20002 je napisao/la:Nemoj mi rec da si tek sad vidjeo taj gol.dzekooooTz je napisao/la:ufff golcine ovog juniora protiv banovica![]()
Gdje vam je taj gol?Suljo20002 je napisao/la:Nemoj mi rec da si tek sad vidjeo taj gol.dzekooooTz je napisao/la:ufff golcine ovog juniora protiv banovica![]()
tuzlanska Sloboda
Dajte link ocu i ja da vidim kako deremo Kukine
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.