Pusti to ..... Rope prodao milijardu ovih dresova metro likovima i trebama hahahahasuhi je napisao/la:Veceras igramo u gay dresovima![]()
meni su idalje najjaci treci dresovi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Pusti to ..... Rope prodao milijardu ovih dresova metro likovima i trebama hahahahasuhi je napisao/la:Veceras igramo u gay dresovima![]()
Meni je bas zanimljiv. Iskreno zelim ovaj crni sa BenzomLillard je napisao/la:ti treci dresovi bi bili drama da nije zmaja. ovako su se iskreno po.srali po svemu. prodali za koju kunu vise sto se kaze..
Ma znam. Al' ipak je to Real Madird, kadkvi zmajevi i pizdarije.. Mozda nama ode nista ne smeta, ali nekom madridisti vjerovatno da..Cap17an je napisao/la:Boli me qrac kakvi su dresovi. Ako će naslove osvajati u dresovima Barcelone nek' osvajaju. Ti zmajevi će nam iz Azije donijeti pare, pa da i dogodine možemo dovesti nekog drugog Hamesa...
juanitomaravillaa je napisao/la:Sprema se bina za Navasa.![]()
Niko ne kaze da nije,Navas je trenutno bolji.topnik1 je napisao/la:juanitomaravillaa je napisao/la:Sprema se bina za Navasa.![]()
iker je ikona!!!
IlCapitano je napisao/la:Nisam upoznat, jeste li prodali Lopeza pa ovog dovodite ili će sad biti tri odlična golmana?
Kako god, Iker nije zaslužio ovakav tretman, on mora biti prvi golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.