Očitali smo im lekciju kako se igra, ljudi su nas na odbranu dobili bukvalno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nema potrebe da ideš, nije jedan (poprilično nesretan) poraz razlog da se donose tako nagle odlukeVolimLiverpool je napisao/la:
Ja vas pozdravljam,ovo je moj posljednji post na forumu.
Zaokružiću na 5000 i povući se u mirovinu.
Budite mi zdravi,veseli.
To i dalje ne znači da je pobjeda taktička. Taktički bi bilo da mi nismo imali ni jednu šansu, da su oni stegli odbranu k'o Žepa. Problem je u Suarezovoj i Gerrardovoj indisponiranosti, Clarke je jednostavno postavio tim kako bi ga postavio i Husref Musemić,ili bilo ko drugi, čekanje na kontre i prekide.Zodiac je napisao/la:Da je pogodio al´ nije.the scouser je napisao/la:Ma kakva taktička pobjeda, da je Gerrard bio pribraniji/sretniji, sve bi te taktike pale u vodu. Ovdje je sljepački ubo tri boda samo tako.Zodiac je napisao/la:Taktička pobjeda Clarka i to je to,pokazao kako se igra na rezultat .
Ma penal lagano mogao ne svirati,slabo ko ono sviraZodiac je napisao/la:Čuj ovog nisu zamahnuli prema golu,pa da su zamahnuli i krenuli naprijed od početka do poluvremena bi gubili sa dva razlike.
Htjeli vi priznati ili ne Clark je nadmudrio BR ,pa šta mislite zašto onu mrcinu nije ubacio od početka,vjerovatno je sljepački čekao zadnjih 10-ak minuta da na umorne štopere navali onog gorostasa.
I onaj penal je sumnjiv.
Sto jes jes, jesmo! Al sto stavlja tenka da igra pa ima borinija ima cutinja cak i alena, pa da gurne gerarda ofanzivnije, jok on cela!!I sto ne rekne jhonsonu da se nezajebava, sve napade je upropastio, umjesto da ubaci dodaje, i nosanlanto izgleda haman ko namjerno!!RtoX je napisao/la:Ma ne znam,suma sumarum mi smo njih ubili a izgubili al' mozda ja to vidim drugacije ?
Moraću napisat 5001. da ti kažem da ću se vratiti pod drugim nickom,ali za izvjesno vrijeme.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nema potrebe da ideš, nije jedan (poprilično nesretan) poraz razlog da se donose tako nagle odlukeVolimLiverpool je napisao/la:
Ja vas pozdravljam,ovo je moj posljednji post na forumu.
Zaokružiću na 5000 i povući se u mirovinu.
Budite mi zdravi,veseli.![]()
Dobar si forumaš i stvarno nema razloga da napustiš, kako ovaj pdf, tako i forum
Kad prespavaš, razmišljat ćeš drugačije, znaš kako kažu jutro je pametnije od večeri