Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 22:57

E čuj Clark taktički nadmudrio :lol: Pa ljudi u prvom poluvremenu nisu zamahnuli prema golu, bukvalno. Prvi gol smo primili bezveze, iz prekida, drugi je došao sam od sebe. I očekivalo se da će nam prijetiti iz kontri kada su nas poveli. Nevjerovatno da je kapiten fulio penal u ključnim trenucima. :?

Očitali smo im lekciju kako se igra, ljudi su nas na odbranu dobili bukvalno.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 11 feb 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 11 feb 2013, 22:57

Ovo je takticki izgubljena utakmica.BR je to savrseno osmislio,vcrs cu izgubit,pa ce se momci postidjet i razvalit Zenit u cetvrtak.To je ta taktika,jos malo pa je kao Don Roberto :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2013, 22:59

VolimLiverpool je napisao/la:
Ja vas pozdravljam,ovo je moj posljednji post na forumu.
Zaokružiću na 5000 i povući se u mirovinu.
Budite mi zdravi,veseli.
Nema potrebe da ideš, nije jedan (poprilično nesretan) poraz razlog da se donose tako nagle odluke ;)

Dobar si forumaš i stvarno nema razloga da napustiš, kako ovaj pdf, tako i forum ;)

Kad prespavaš, razmišljat ćeš drugačije, znaš kako kažu jutro je pametnije od večeri :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 11 feb 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 11 feb 2013, 22:59

**** kad neće neće ja sam znao gdje ce njihov prvi udarac na gol zavrsiti vec onaj sut za korner sam mislio da je u golu ali minuto poslije toga je pao gol :). Nemoj samo da ko napiše da nismo imali sreće jer penal smo samo po zaslugi sreće dobili i ničeg više možemo samo kriviti slabu realizaciju u ovoj utakmici i greške Aggera i Reine ( drugi gol kroz stomak Reini lopta prolazi :D ) i promašeni penal Gerarda da je to pojo 3 boda bi bila naša :D
IN BRENDAN WE TRUST !
Zadnja izmjena: SGLS, dana/u 11 feb 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 feb 2013, 23:00

Liverpool Kits says "Seeing is Believing" so as FT score 0-2! :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2013, 23:01

Ma ne znam,suma sumarum mi smo njih ubili a izgubili al' mozda ja to vidim drugacije ?
"You'll Never Walk Alone"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 feb 2013, 23:01

Čuj ovog nisu zamahnuli prema golu,pa da su zamahnuli i krenuli naprijed od početka do poluvremena bi gubili sa dva razlike.

Htjeli vi priznati ili ne Clark je nadmudrio BR ,pa šta mislite zašto onu mrcinu nije ubacio od početka :mrgreen: ,vjerovatno je sljepački čekao zadnjih 10-ak minuta da na umorne štopere navali onog gorostasa.

I onaj penal je sumnjiv.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2013, 23:02

Mulumbu pokazao Lucasu kako defanzivni vezni treba igrati u ofanzivi. 8-)

Ono nije vidilo penala. Iskreno, ja ga nikad ne bih svirao i stvarno mi je teško povjerovati da je na kraju sviran penal. Dva-tri puta sam gledao ponovljeni snimak i opet sam mišljenja da je ono bio poklon.
A, prije izvođenja penala pokazuju Gerarrdove šuteve. I svaki je išao u golmanovu desnu stranu (5/6 je pogodio) i sad mijenja stranu, Foster odlično čita i brani k'o od šale. :roll:
Oba gola idu na dušu Aggeru (mada je kod prvog sukrivac i Johnson, ako sam dobro vidio). Loša komunikacija njih dvojice i na kraju 2 igrača sama. :roll:
Drugi gol -> Lukaku u maniru Drogbe otresa Aggera koji ispada k'o naš Mravac. :mrgreen: Btw, iznenadih se kad vidjeh da je Lukaku zabio 10 golova. Mislio sam da je na nekih 6-7. :shock:

Liverpool jeste bio bolji, al' opet je to jalovo. Gerrardov šut (odbranio Foster, pa poslije natrčao Borini), Hendersonova štikla, 2-3 izblokirana šuta i ono "nalijetanje" Hendersona su sve što je Liverpool napravio u 2. poluvremenu (ne računam poklonjen penal). :roll: Malo.

Borini se nije vidio, osim onda kada je desnom (što nije lijevom, još uvijek mi nije jasno) nogom ležeći pucao nakon odbitka, Sterling unio željenu živost i stvorio jednu dobru priliku (al' ono glupiranje oko auta mi nije jasno :lol: ), Coutinho igrao premalo da bi se nešto reklo.

Johsnon katastrofa... Mah, cijela ekipa je bila loša. Pa žalosno je da najbolji igrači na terenu budu Henderson i Downing. :roll: Eto kako je izgledao Liverpool.

Sve u svemu, taktički zrelo odigrano od strane Clarka, Rodgers ponovo nije dobio ekipu iz gornjeg dijela tabele, Liverpool pokazuje boljke iz prethodne 3 sezone i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 feb 2013, 23:02

Zodiac je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Taktička pobjeda Clarka i to je to,pokazao kako se igra na rezultat .
Ma kakva taktička pobjeda, da je Gerrard bio pribraniji/sretniji, sve bi te taktike pale u vodu. Ovdje je sljepački ubo tri boda samo tako.
Da je pogodio al´ nije.
To i dalje ne znači da je pobjeda taktička. Taktički bi bilo da mi nismo imali ni jednu šansu, da su oni stegli odbranu k'o Žepa. Problem je u Suarezovoj i Gerrardovoj indisponiranosti, Clarke je jednostavno postavio tim kako bi ga postavio i Husref Musemić,ili bilo ko drugi, čekanje na kontre i prekide.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 feb 2013, 23:03

I Gerrard nasao pucati u suprotnu stranu penal nakon sto je u lijevu stranu pucao proslih 5 penala 4 dao 1 fulio..Naravno pametan golman i trener se pripreme za to i tako na srecu Foster uspio da odbrani...Agger kao i uvijek,pobjegne mu igrac,izvisi kad su prekidi u pitanju...Stavis jednog na klupu drugi usere i tako u nedogled svaki put.....
Osjetio se izostanak Sturridgea nenormalno,opet smo se mucili....

Jos jedna ocitana lekcija za nase igrace....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 11 feb 2013, 23:03

Zodiac je napisao/la:Čuj ovog nisu zamahnuli prema golu,pa da su zamahnuli i krenuli naprijed od početka do poluvremena bi gubili sa dva razlike.

Htjeli vi priznati ili ne Clark je nadmudrio BR ,pa šta mislite zašto onu mrcinu nije ubacio od početka :mrgreen: ,vjerovatno je sljepački čekao zadnjih 10-ak minuta da na umorne štopere navali onog gorostasa.

I onaj penal je sumnjiv.
Ma penal lagano mogao ne svirati,slabo ko ono svira
Slazem se sa tobom al tesko je reci da je on ocekivao 0-0 pa ovo je jedina utakmica ove sezone da nisu gol primili u gostima.
"You'll Never Walk Alone"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 feb 2013, 23:03

RtoX je napisao/la:Ma ne znam,suma sumarum mi smo njih ubili a izgubili al' mozda ja to vidim drugacije ?
Sto jes jes, jesmo! Al sto stavlja tenka da igra pa ima borinija ima cutinja cak i alena, pa da gurne gerarda ofanzivnije, jok on cela!!I sto ne rekne jhonsonu da se nezajebava, sve napade je upropastio, umjesto da ubaci dodaje, i nosanlanto izgleda haman ko namjerno!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 feb 2013, 23:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
Ja vas pozdravljam,ovo je moj posljednji post na forumu.
Zaokružiću na 5000 i povući se u mirovinu.
Budite mi zdravi,veseli.
Nema potrebe da ideš, nije jedan (poprilično nesretan) poraz razlog da se donose tako nagle odluke ;)

Dobar si forumaš i stvarno nema razloga da napustiš, kako ovaj pdf, tako i forum ;)

Kad prespavaš, razmišljat ćeš drugačije, znaš kako kažu jutro je pametnije od večeri :mrgreen:
Moraću napisat 5001. da ti kažem da ću se vratiti pod drugim nickom,ali za izvjesno vrijeme. ;)
You'll never walk alone.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 feb 2013, 23:04

čim suarez počinje mahati rukama i dajvati, igra loše...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 11 feb 2013, 23:04

Reina pod hitno mora na klupu Agger isto tako neka odmore ja ne znam sta se sa njima desava zalosno je ovo sta nam se desava poraz nismo zasluzili pokazali smo kako se igra ali ima neka visa sila koja je protiv nas zaboraviti ovo uzasno vece i okrenuti se cetvrtku i utakmici sa Zenitom i na kraju

IN BRENDAN I TRUST
LIVERPOOL FC

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 feb 2013, 23:06

Ma ovo je Bogu plakat protiv Citija Arsenala i sad WBA...od mogucih devet , dva ebena poena ahhhhhhh kako su me razocarali
Nemogu jos vjerovat
Neznam koga vise ni da krivim nemoze biti uvijek "nismo srece imali"...
Pa Swansea bolja od nas krv ti ebem krvavu
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 feb 2013, 23:07

i da dobili smo poklon od sudije taj penal...pozdrav
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 feb 2013, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 11 feb 2013, 23:07

Jadan je ovaj Liverpool :(

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 feb 2013, 23:08

Zamolio bih VolimLiverpool da i sa narednim nickom navija za Liverpool. :mrgreen: Nemoj da nas razočaraš. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2013, 23:08

Kada gubimo svi su tu, kada pobjeđujemo nigdje nikog. Ah, doći će vrijeme kada ću jedini pisati na ovoj temi.

BRENDAN RODGERS!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 4 gosta.