Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Liverpool 1
Chelsea 1
Plzen - Napoli X
Genk 1x
kvota: 12.55
Chelsea 1
Plzen - Napoli X
Genk 1x
kvota: 12.55
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero

- Jednostavno ne vidim kako mrtvi Levante sa uzasnim skorom u gostima i vec 5 kola bez pobjede u Spaniji, moze da odoli mocnom Olympiakosu ovdje ... Boga pitaj kako izgubise 3-0 u prvoj utakmici, realno, puno su kvalitetniji tim, sa puno iskustva u Evropi, prije svega u LS ... Kuci 9-0-1 sa porazom u zadnjoj utakmici sto su igrali ... Ocekujem pobjedu, pobjedu sa hendijem i mozda cak i prolaz Olympiakosa ako postignu rani gol ...
- Liverpool ... njih igram samo zato sto su pokazali da im je stalo do ovog takmicenja iako su izgubili 2-0, nisu imali srece, imali su par prilika, a i kod drugog gola Hulka golman realno nista nije mogao ... Sumnjam da mogu do prolaza, ali pobjeda od 1 razlike je sasvim moguca ... mada opet, sa ranim golom, mogu Gerard, Suarez i ekipa i do prolaza dalje naravno

- Uslov, Celzi daje gol, nemam tu sta reci ...

- Wozniacki sam vidio da vas puno igra, pa sam je i ja stavio

- Benfica, iako se takmici sa Portom za naslov, mislim da ce gurati ovdje, Leverkusen ce sigurno pruziti jak otpor, ali cekao sam sad za vikend Benficu protiv Academice i gledao sam ih malo i fudbal kakav su igrali je fantastican, zao mi je sto ne igraju Ligu Sampiona, zasluzili su ... Lima, Gaitan, Martins, Perez ... svi su bili odlicni, pogotovo Gaitan, njihov najbolji igrac ... imaju vec prednost od 1-0, tako da im i X odgovara, a u poraz cisto sumnjam ...
- ovaj mrtvi Lazio mi toliko smrdi veceras da je to strasno

eto ga ... GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
"19:30 Oberwart - Swans Gmunden-1 1,75 Goste pokosila gripa,sigurno danas nece igrati:Murati (10.3 poena) i Friedrich (4.6 poena),upitni su:Novas (5.8 poena) i Dan Oppland (15.6 poena). Ostali igrači će biti spremni, iako nitko nije 100% spreman.Sami odlucite o ulogu,ili stavite par na neki opusten listic"
neki info sa neta
kvota pala na 1.5 vec ...
neki info sa neta
kvota pala na 1.5 vec ...
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pokušat ću nešto od ovoga noćas s obzirom da je siromašna nba ponuda.
Noah +10,5 (sportplus)
James -30,5 (derby)
Clippers - Spurs +199,5 (bhplay)
Ginobli +11,5 (sportplus i wwin)
Noah +10,5 (sportplus)
James -30,5 (derby)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa sta ces pokusati iz 4 razlicite kladionice? Kako mislis sastaviti listic od 4 para?Titova-Juga je napisao/la:Pokušat ću nešto od ovoga noćas s obzirom da je siromašna nba ponuda.
Noah +10,5 (sportplus)
James -30,5 (derby)
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dona je napisao/la:Pa sta ces pokusati iz 4 razlicite kladionice? Kako mislis sastaviti listic od 4 para?Titova-Juga je napisao/la:Pokušat ću nešto od ovoga noćas s obzirom da je siromašna nba ponuda.
Noah +10,5 (sportplus)
James -30,5 (derby)
Pa odigrat cu vise listica po tri para na svakom najvjerovatnije, spojit sa nogometom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ferrer - Nalbandian (+5,5) H2 @1,60
Smijesna kvota, po meni poklon dana

SAMO ČELIK !
Kralju,znas sta je Ferrer za ovog retarda. Otrest ce ga ko suhu sljivu.Viper je napisao/la:Ferrer - Nalbandian (+5,5) H2 @1,60
Jaro moj kvota 1,60 na hendi 5,5 se stavlja da igra protiv DzumhuraDona je napisao/la:Kralju,znas sta je Ferrer za ovog retarda. Otrest ce ga ko suhu sljivu.Viper je napisao/la:Ferrer - Nalbandian (+5,5) H2 @1,60

SAMO ČELIK !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne znam kako da covjek ne uzme ovo, uzeo si mi misli.Viper je napisao/la:Ferrer - Nalbandian (+5,5) H2 @1,60

Mozda cak i neku pobjedu na Nalba cisto radi kvote.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Tottenham prolaz
Zenit prolaz
Anzhi prolaz
Ulog 40 , dobitak 82 km
Atletico go
Inter go
Stuttgart prolaz
Newcastle go
Napoli go
Cilic
Querrey
Del Potro
Nishikori
Wawrinka
Ulog 5 , dobitak 101 km
Zenit prolaz
Anzhi prolaz
Ulog 40 , dobitak 82 km
Atletico go
Inter go
Stuttgart prolaz
Newcastle go
Napoli go
Cilic
Querrey
Del Potro
Nishikori
Wawrinka
Ulog 5 , dobitak 101 km
Kralju 6 : 3 6 : 3 po jedan brejk i ti padnes. A da ne pisem o drugim scenarijima na tri seta gdje ti je veca sansa da padnes ako ode na tri nego na dva,jer Ferrer majstor,a ovaj retard.Viper je napisao/la:Jaro moj kvota 1,60 na hendi 5,5 se stavlja da igra protiv DzumhuraDona je napisao/la:Kralju,znas sta je Ferrer za ovog retarda. Otrest ce ga ko suhu sljivu.Viper je napisao/la:Ferrer - Nalbandian (+5,5) H2 @1,60
Smijesna kvota, po meni poklon danaPa nije ni Nalbandian toliko los igrac, iako Ferrer jeste veliki favorit, na zemlji je izdominirao Nalbandiana 5 puta, ali za ovu kvotu i ovaj hendi sigurno vrijedi probati
Kralju 6 : 3 6 : 3 po jedan brejk i ti padnes. A da ne pisem o drugim scenarijima na tri seta gdje ti je veca sansa da padnes ako ode na tri nego na dva,jer Ferrer majstor,a ovaj retard.[/quote]Dona je napisao/la:Jaro moj kvota 1,60 na hendi 5,5 se stavlja da igra protiv DzumhuraViper je napisao/la:Kralju,znas sta je Ferrer za ovog retarda. Otrest ce ga ko suhu sljivu.Dona je napisao/la:
Smijesna kvota, po meni poklon danaPa nije ni Nalbandian toliko los igrac, iako Ferrer jeste veliki favorit, na zemlji je izdominirao Nalbandiana 5 puta, ali za ovu kvotu i ovaj hendi sigurno vrijedi probati
Da bi pao ovaj hendikep , Ferrer u jednom setu mora napraviti dva breaka .
Inace i ja sam ga odigrao

ZELJEZNICAR 1921!
Po meni je to h1 , ako ga je Rafa zgazio 6-3 , 6-2 s onom formom , mislim da ce i Ferrer ..
Ferer ne mora napraviti dva brejka,vec moze jedan brejk da bude 6 : 3 racunaj malo 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
a sta ako nalbandian prvi servirao ? ako onda ferrer uzme jedan brejk u setu, zavrsit ce 6:4Dona je napisao/la:Ferer ne mora napraviti dva brejka,vec moze jedan brejk da bude 6 : 3 racunaj malo

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa računaj ti brate , ako napravi u prvom jedan brejk i osvoji set sa 6:3 , Nalbandian će prvi servirati u drugom i tada mora uzeti dva brejka . Ista je situacija ako Nalby bude prvi servirao , s tim da postoji mogucnost i da Nalby izgubi dupli break u jednom setu , ali da ovaj hendikep prođe.Dona je napisao/la:Ferer ne mora napraviti dva brejka,vec moze jedan brejk da bude 6 : 3 racunaj malo
ZELJEZNICAR 1921!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma razmjenjujemo misljenja. Ti odigraj kako mislis, ipak je ovo zemlja, jedan brejk ili dva ne znace toliko, ali hajde vidjeti cemo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Ma ljudi nije ovo MAX BET, ali sigurno da vrijedi odigrat alo pa hendi je 5,5 a kvota 1,60 ko da igra Setkic Bgt 

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.