Znao sam se cijeli dan svađat ko je bolji između Džeke i Mandžukića, komšije nikad nisu mogle da priznaju da je Džeko, na svojoj poziciji, najbolji na Balkanu, ali eto, volio bih da sutra pokaže znanje. Mandžukić je jedino bolji u tome što za njega nema izgubljene lopte i što se više bori, ali momak nikad u životu nije prošao nekog igrača i dao go van 16 metara, što je Dijamant bezbroj puta.hurem je napisao/la:To je jasno kao dan, jedan je dosta bolji, drugi je imao vise srece s transferima(jeftiniji, slaba konkurencija) i to je to.Omark je napisao/la:"Između Mandžukića i Džeke, odabrao bih Džeku."
H.Crespo
Dzeko se do sada pokazao kao igrac koji donosi titule timovima koji je "stoljecima" nisu osvajali (wolfsburg, man.city), nadam se da ce to uciniti i s Romom, a dogodine neka ide u Arsenal ili Liverpool da i njima pomogne...ili ce ga pak kaparisati Real, PSG...![]()
@ajax, na osnovu tih sastava sto si postavio vidi se da su Roma i Juve u 5 deka, fazon je u iskustvu i pritisku...nadam se da ce se Roma znati nositi s istim.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
hoće biti veselo sutra ako džeko bude na klupi 

Banujte ga administracijoviKK je napisao/la:hoće biti veselo sutra ako džeko bude na klupi

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nemojte ga banovati u pravu je bit ce pravo veselo da krene sa klupe, a onda udje u 65-toj minuti gdje gube 1-0 i onda dijamant zabije 2 gola, 2gi u 94-toj minuti. To bi pravo zanimljivo bilo.arhimed89 je napisao/la:Banujte ga administracijoviKK je napisao/la:hoće biti veselo sutra ako džeko bude na klupi
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Nije Dzeko neki anonimus a ni igrac od 19 pa da nas pale takve stvari.Cepi1981 je napisao/la:Nemojte ga banovati u pravu je bit ce pravo veselo da krene sa klupe, a onda udje u 65-toj minuti gdje gube 1-0 i onda dijamant zabije 2 gola, 2gi u 94-toj minuti. To bi pravo zanimljivo bilo.arhimed89 je napisao/la:Banujte ga administracijoviKK je napisao/la:hoće biti veselo sutra ako džeko bude na klupi
Nek on igra od pocetka i nek zabije prva dva pa ovi kasnije smanje ali ne uspiju izjednaciti. Za mene je taj scenario mnogo bolji a i drazi mi je.
Dosta je zabij'o sa klupe.
Svi bi mi svasta volili ali njemu nece bit nimalo lako vidjece te.Moja prognoza 12 golova liga 5 kup i 2 liga sampiona.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nece on na klupi bit danas, ali bude li razocarao ili opet ostao bez gola pocet ce se pricat o tome. Zavisi isto kako lose drugi napadaci Rome budu bili... Mislim kakvi drugi napadaci Rome budu bili realno, a ne kako ce se o njima pisat ovdje. To se zna unaprijed: Svako drugi nula, a Dzeko odigro za deset.viKK je napisao/la:hoće biti veselo sutra ako džeko bude na klupi

-
- Kontakt:
Dzeko je bio jedan od najboljih proslu tekmu. Kakva klupa. Danas ce roma dobit juveta zapamtite. Imam predosjecaj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- provokatorII
- Kontakt:
Valjalo bi kad bi veceras zabio.
BOJKOTUJMO HRVATSKE PROIZVODE! PODRZIMO DOMACE PROIZVODJACE!
BOJKOTUJMO HRVATSKE PROIZVODE! PODRZIMO DOMACE PROIZVODJACE!
Odavno nisam ceko tekmu sa nestrpljenjem kao uvu. Dzeko zabijaj nocas budi nas heroj i heroj Rima.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Danas je daleko najrealniji nerjesen rezultat. Dzeko bi trebao malo da pripazi na grube startove Chiellinija. Koji je jako "poznat" po tome posebno protiv najboljih protivnickih igraca. I desilo bi se cudo da danas izostanu njegovi grubi startovi. Zato Dzeko pamet u glavu.bhfanatic14 je napisao/la:Dzeko je bio jedan od najboljih proslu tekmu. Kakva klupa. Danas ce roma dobit juveta zapamtite. Imam predosjecaj.

-
aferim @ajax, vidi se da si to dobro upratio. chiellini ce ga tuci cijelu tekmu, kao sto je to yanga mbiwa radio kada su igrali city - roma. nadam se samo da ce dzeko ostati dovoljno skoncentrisan da zabije gol i da zavrsi tekmu bez incidenta.
iskreno se nadam da zabija
iskreno se nadam da zabija

Chiellini je puno prgaviji od Mbiwe. A poslje te utakmice protiv Rome u ligi prvaka je bas obnovio povredu Dzeko. Znaci protiv Chiellinija ako je pametan treba da se pripazi. Jer covjek ce samo traziti priliku da napravi taj grubi faul svih 90 minuta i tako oslabi glavnog konkuretna.
-
- Kontakt:
To je onaj pravi odbrambeni stare skole, prgav do bola... nadam se da nece povrijedit dzeku, da ce edin znat mu odgovorit... nesmije nasjest na njegove provokacije sjecam se kako je ibrahimovica uvjek dovodio do ludila ! Bilo bi super da edin danas zabije i pobjede ali i nerijeseno nije lose.Ajax je napisao/la:Danas je daleko najrealniji nerjesen rezultat. Dzeko bi trebao malo da pripazi na grube startove Chiellinija. Koji je jako "poznat" po tome posebno protiv najboljih protivnickih igraca. I desilo bi se cudo da danas izostanu njegovi grubi startovi. Zato Dzeko pamet u glavu.bhfanatic14 je napisao/la:Dzeko je bio jedan od najboljih proslu tekmu. Kakva klupa. Danas ce roma dobit juveta zapamtite. Imam predosjecaj.![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Chielini je stoper kojeg svi napadaci u Italiji dosta cijene i postuju... nema utakmice gdje na kraju ne izlazi zagrljen sa protivnickim napadacem... grub i beskompromisan ali u okviru i duhu fair playa... cak i sa cavaniem se sportski zagrlio i pozdravio a na jednoj utakmici nema cim se nisu udarali...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas X ko kuca, a Dzeko zabija prvjenac u Seriji A.
- Gabon
- Kontakt:
Izgleda da ce poceti sa klupe 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
igra li Jeko