NYKnicks Fan je napisao/la:Bayern ga moze uzeti sutra ako hoce
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Niđe veze družeGefufna je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Bayern ga moze uzeti sutra ako hoce![]()
- farinelli123
- Kontakt:
Odrekao bih se Geceja i Levandovskija kad bi dosli grizman i dibala. To bi bilo vraski.
•
NYKnicks Fan je napisao/la:Niđe veze druže![]()

Imamo Lewu, Mullera i niko nam ne treba. Ukoliko Lewa bude prodat onda samo klasicnu devetku kupiti, a to nisu ni Griezmann niti Dybala.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jedino kad Bayern bude usao u sektor ugostiteljstva.Nerminovic je napisao/la:samo Edin Dzeko
Nisi svjesan kakve mi ludjake u upravi imamo,kako nas iznenade transferom.Jednostavno ujutru ustanes a ono Vidal sletio u Minken i bacio šaru na ugovor.Gefufna je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Niđe veze druže![]()
VOLIM BAYERN
According to French Journalist Hanini ( @nizar_hanini ) Bayern Munich are interested in Villareal's RB, Mario Gaspar
Bayernovi skauti bili na utakmici Austrija - Nizozemska i skautirali neke igraceLa Repubblica | Bayern are on the verge of closing a deal with Palmeiras for Gabriel Jesus (19)
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
ovaj mali mi nako fizicki tanak ima nos za gol cini mi se ali bez kila protiv jakih stopera nema sta traziti,neka verzija sterlingaphily je napisao/la:According to French Journalist Hanini ( @nizar_hanini ) Bayern Munich are interested in Villareal's RB, Mario GasparBayernovi skauti bili na utakmici Austrija - Nizozemska i skautirali neke igraceLa Repubblica | Bayern are on the verge of closing a deal with Palmeiras for Gabriel Jesus (19)
.
Ko je ovaj hespanjol iz zute podmornice
Lewandowski will be at Bayern next season - Reschke
Robert Lewandowski will not swap Bayern Munich for Real Madrid, according to technical director Michael Reschke.
Bayern Munich technical director Michael Reschke insists Robert Lewandowski will not be sold and rates the Poland international as the best striker in the world.
Lewandowski has been strongly linked with a move to Champions League winners Real Madrid, with some reports suggesting a deal has already been agreed.
But Reschke says Bayern have no intention of letting Lewandowski leave.
"He will play in the upcoming season for Bayern, there is no doubt about that," he is quoted as telling Radio Crc.
"He has another three years on his contract and we know that we have the best striker in the world in our squad.
"That's why there is no possibility he will be sold."
Should Lewandowski depart, it is thought Napoli's Gonzalo Higuain would be top of Bayern's shopping list.
Reschke said: "Gonzalo Higuain is among the three or four best strikers in the world, but at the moment we have the best in Lewandowski.
"It is therefore pointless to sign another forward, for us and the players."
Lewandowski scored 42 goals in 51 appearances in all competitions last season.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
farinelli123 je napisao/la:Odrekao bih se Geceja i Levandovskija kad bi dosli grizman i dibala. To bi bilo vraski.
momci nesto kontam sto mi ne bi probali copiti lakazeta iz liona
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Sebastian Rode will have his medical at Borussia Dortmund tomorrow [SportBild]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nece.isakovich je napisao/la:nemoj da te iznenadi dibalino jutro u minkenu.
Rodeu zelim svu srecu,vjerujem da ce imati zapazenu ulogu u Dortmundu.
Götze se vraca u formu,u dresu elf-a pruza fine partije
Götze se vraca u formu,u dresu elf-a pruza fine partije
Rodeu takodjer sve najbolje zelim u nastavku. Zasluzio je momak da se naigra u Bundesligi. Da li je dovoljno kvalitetan za BvB??? Ja mislim da jeste! Da li je dovoljno kvalitetan da zamijeni Gundogana??? Ne vjerujem u to, ali dobit ce priliku, na njemu je da istu iskoristi.
Lewa ukoliko odigra dobro Euro, a očekujem da bude medju 3strijelca eura, cijena će mu dodatno skočiti. U Bayernu ocekujem slijedeću sezonu da odigra takodjer na veoma visokom nivou, tako da cijelu slijedecu sezonu treba raditi na potpisivanju novog ugovora. Ukoliko ne izrazi zelju za produzenjem ugovora, treba ga prodati. Treba ga prodati da se uzme novac na njemu. U tom slucaju ce nam trebati novi napadac, a kalibar takvog (slicnog) igraca će biti veoma skup. Mada se ne sikiram ja po tom pitanju, prepametni ljudi sjede u nasoj upravi.
Dybala, hmmm veoma pozeljan igrac ne samo za Bayern nego za sve ostale klubove. Sumnjam da ce ga Juventus pustiti, Malo sam ga pogledao na TM-u
22 godine, vrijednost na TM-u 40milki, ugovorom vezan do 2020.-e sa starom damom. Veoma dobra stvar za sve klubove koji zele igrace Juventusa jeste cinjenica da Juventus izdvaja veoma malo na plate svojih igraca. Dybala ima 4miliona€ po sezoni. Bayern ga sigurno, kao i svi ostali velikani evropskog fudbala moze namamiti sa solidnom platom. 8do12 miliona ce dobiti u bilo kojem klubu velike petorke. No ima jos jako puno do toga, o tome nekom drugom prilikom.
Jeste li svjesni, da ukoliko euro prodje bez povrede, po prvi put cemo imati sve igrače na raspolaganju pred ulazak u novu sezonu?
Lewa ukoliko odigra dobro Euro, a očekujem da bude medju 3strijelca eura, cijena će mu dodatno skočiti. U Bayernu ocekujem slijedeću sezonu da odigra takodjer na veoma visokom nivou, tako da cijelu slijedecu sezonu treba raditi na potpisivanju novog ugovora. Ukoliko ne izrazi zelju za produzenjem ugovora, treba ga prodati. Treba ga prodati da se uzme novac na njemu. U tom slucaju ce nam trebati novi napadac, a kalibar takvog (slicnog) igraca će biti veoma skup. Mada se ne sikiram ja po tom pitanju, prepametni ljudi sjede u nasoj upravi.
Dybala, hmmm veoma pozeljan igrac ne samo za Bayern nego za sve ostale klubove. Sumnjam da ce ga Juventus pustiti, Malo sam ga pogledao na TM-u
22 godine, vrijednost na TM-u 40milki, ugovorom vezan do 2020.-e sa starom damom. Veoma dobra stvar za sve klubove koji zele igrace Juventusa jeste cinjenica da Juventus izdvaja veoma malo na plate svojih igraca. Dybala ima 4miliona€ po sezoni. Bayern ga sigurno, kao i svi ostali velikani evropskog fudbala moze namamiti sa solidnom platom. 8do12 miliona ce dobiti u bilo kojem klubu velike petorke. No ima jos jako puno do toga, o tome nekom drugom prilikom.
Jeste li svjesni, da ukoliko euro prodje bez povrede, po prvi put cemo imati sve igrače na raspolaganju pred ulazak u novu sezonu?
Stern des Südens
- luca toni 9
- Kontakt:
Rode potpisao sa malim zutim na 4 godine. Odsteta: 15,5 mil eura 
To se zove 'good deal'. Dosao za dz, ode za fine pare
Sad izjavljuje kao, od malena sam navijac bvb-a, bla, bla...imas mahanje
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
To se zove 'good deal'. Dosao za dz, ode za fine pare
Sad izjavljuje kao, od malena sam navijac bvb-a, bla, bla...imas mahanje
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Fina svota za igrača koji je 95% utakmica presjedio na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
15,5 je predobar deal za nas. Ocekivao sam da ce ga pustii za manje pare...
Stern des Südens
Dogovorili smo prijateljsku utakmicu 20. jula sa bivšim nam trenerom 
Bayern će ugostiti Manchester Shity i to će biti Carlova premijera pred Alianz Avlijom
Naravno, igrači koji su na Euru ili Copa Hameriki neće biti u timu, ali i pored njih imamo na raspolaganju Lahma, Robbena, Riberya, Alonsa, Martineza i Costu
Usputno, nadam se da će se Rode kao žuti više naigrati nego kao crveni (ali uvijek loše protiv nas odigrati), nekako mi je uvijek bio drag čojčić
Bayern će ugostiti Manchester Shity i to će biti Carlova premijera pred Alianz Avlijom
Naravno, igrači koji su na Euru ili Copa Hameriki neće biti u timu, ali i pored njih imamo na raspolaganju Lahma, Robbena, Riberya, Alonsa, Martineza i Costu
Usputno, nadam se da će se Rode kao žuti više naigrati nego kao crveni (ali uvijek loše protiv nas odigrati), nekako mi je uvijek bio drag čojčić
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.