ako se ne varam rondon jos uvijek igra za njih.rambo16 je napisao/la:Sardar Azmoun has revealed that Arsenal have made a serious offer to Rubin Kazan for his services.
Ispravka presao u zenit u januaru.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
ako se ne varam rondon jos uvijek igra za njih.rambo16 je napisao/la:Sardar Azmoun has revealed that Arsenal have made a serious offer to Rubin Kazan for his services.
Sta se on ima bunit najgori u svakoj bio?rambo16 je napisao/la:Kako prenosi Telegraf nekolicina igrača se pobunila protiv Wengerovih metoda igranja velikih utakmica....Cazorla se pominje kao pokretač te pobune
zato se i smijemAllGunsBlazing je napisao/la:Sta se on ima bunit najgori u svakoj bio?rambo16 je napisao/la:Kako prenosi Telegraf nekolicina igrača se pobunila protiv Wengerovih metoda igranja velikih utakmica....Cazorla se pominje kao pokretač te pobune
Znao sam da su mučki provokatori izmislili nešto u vezi njega i povreda, lik se sad vratio jači nego ikad, pred njim je 3-4 sezone vrhunskog fudbala!anell je napisao/la:on hafiz...QUARTERBACK je napisao/la:Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?
Diaby is back to full training next week. He could be available soon, maybe in a couple of weeks.
I ja sam isto tako razmisljo ko i ti kad se covjek tek pojavio na pdf-u, al jbga, ima pravo da pise sta god hoce ako je to njegovo misljenje i dok god ne vrijedja nikog od forumasa. On prica svoju pricu, ti pricaj svoju i zavrseno. Ionako niko od nas nece promijenit svoje misljenje cak i ako nismo u pravu.Rosicky je napisao/la:De ti kad si tako dobro upućen u sve nama objasni kako da tebe otjeramo ?
IspravkaQUARTERBACK je napisao/la:Znao sam da su mučki provokatori izmislili nešto u vezi njega i povreda, lik se sad vratio jači nego ikad, pred njim je 3-4 utakmice vrhunskog fudbala!anell je napisao/la:on hafiz...QUARTERBACK je napisao/la:Jel to se fakat povrijedio Diaby opet?
Diaby is back to full training next week. He could be available soon, maybe in a couple of weeks.
da nisi ti onaj rosicky s sportneta koji je odjednom nestao,kad je rulja navalila na voajeraRosicky je napisao/la:De ti kad si tako dobro upućen u sve nama objasni kako da tebe otjeramo ?
Ne,prisutan sam samo na ovom forumu.Lično nemam ništa protiv tvojeg viđenja kluba,al brate smaraš stalno sa istom pričom i vjestima koje ko da su napisali osnovnoškolci..ohani maloSeaman je napisao/la:da nisi ti onaj rosicky s sportneta koji je odjednom nestao,kad je rulja navalila na voajeraRosicky je napisao/la:De ti kad si tako dobro upućen u sve nama objasni kako da tebe otjeramo ?

chily-rz je napisao/la:Zipa u Girouda nove zurke![]()
chily-rz je napisao/la:Zipa u Girouda nove zurke![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.