AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sve ok, ali nije više ni Milan na nivou od prije. Treba vremena i ulaganja u ekipu, dobar temelj su igrači, a trenutno smo na žalost solidna ekipa. Treba 2-3 ekstra igrača na ovu ekipu da bi bili konkurencija za LŠ. Ni često mijenjanje trenera nije dobro. Ko nam garantuje da neće Konte crijevo na lijevo, nakon prvih sukoba u klubu/igračima/ponude nekog drugog tima koji je konkurencija za osvajanje LŠ. Ako Gatuso dobije otkaz volio bih vidjeti Jardima na klupi.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- muha milanez
- Kontakt:
Jel ovo opet nema prenosa na areni veceras? Patnja u najavi.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Imam osjecaj da ce veceras biti opet strahovanje do krajaArena Sport (Cro), BNT (Bul), BT Sport, CMore (Fin), CMore Sport (Fin), COSMOTE Sport, Cytavision Sports, Digi Sport 1 (Hun), Digi Sport 1 (Rom), Eurosport 2 (Swe), Fox Sports (Ned), Futbol, Match! Futbol, Polsat Sport Premium 1, RMC Sport, Slovenia TV2, Sport TV (Por), Telekom Sport (Rom)
- muha milanez
- Kontakt:
Odlicno ako bude na Areni sport 1 hr.
Ma ovi ce se nalozit maximalno, atmosfera, teren, ambijent.. A kod nas Suso je igra. Pitanje kako ce sve izgledati jer Hakan je u ocajnoj formi. Stoperi opet Zapata-Abate. Bio bi zadovoljan da bude kao protiv Torina 0-0.
Ma ovi ce se nalozit maximalno, atmosfera, teren, ambijent.. A kod nas Suso je igra. Pitanje kako ce sve izgledati jer Hakan je u ocajnoj formi. Stoperi opet Zapata-Abate. Bio bi zadovoljan da bude kao protiv Torina 0-0.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Iako ne vrijednujem ovo takmicenje previse, bilo bi steta da ispadnu jer EL tek ima nekog smisla kad se dodje u knockout fazu takmicenja.
Neka u drugoj rundi izvuku Inter, (ako ovi ne ispadnu prije toga od Beer Sheve) i da gledamo spektakl.
Neka u drugoj rundi izvuku Inter, (ako ovi ne ispadnu prije toga od Beer Sheve) i da gledamo spektakl.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Olympiacos je osrednji ekipa, koja bi bila u donjem dijelu tabele u Serie A. Nisu Grci više ono što su bili, niti im atmosfera kod kuće toliko pomaže.
Mada od same utakmice za Milan je bitnije što će danas UEFA saopštiti kaznu. Tako da se u klubu mogu okrenuti merkatu. Jer samo i čekaju zvanično saopštenje, pa da nastave sa poslom.
Mada od same utakmice za Milan je bitnije što će danas UEFA saopštiti kaznu. Tako da se u klubu mogu okrenuti merkatu. Jer samo i čekaju zvanično saopštenje, pa da nastave sa poslom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
I sinoc se vidjelo da Isco igra pod pritiskom i bezvoljan je totalno. On bi meni bio prioritet pri kupovini, sve ostalo je sekundarno i iole popunjeno u timu.
Idemo veceras dobiti ovu tekmu.
Idemo veceras dobiti ovu tekmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
arena je na fejsbuku okačila raspored utakmica gdje nema milana.
možda i jedna od najatraktivnijih utakmica ovog kola, sa atraktivnijim protivnicima i utakmica od rezultatskog značaja, a nema prenosa, ipak je bitnije prenositi fudbalske ljepotice besiktas-malmo i vidi-čelzi
na hrvatskoj areni neće biti nikakve utakmice, eventualno da bude na srpskoj areni jer nema smisla da i naša i njihova arena prenosi istu utakmicu.
možda i jedna od najatraktivnijih utakmica ovog kola, sa atraktivnijim protivnicima i utakmica od rezultatskog značaja, a nema prenosa, ipak je bitnije prenositi fudbalske ljepotice besiktas-malmo i vidi-čelzi
na hrvatskoj areni neće biti nikakve utakmice, eventualno da bude na srpskoj areni jer nema smisla da i naša i njihova arena prenosi istu utakmicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Govorili su da ce bit na areni sport 1 Hr. Koliko vidim druga utakmica ce bit u prenosu na tom kanalu.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
na areni hr ide košarka i poslije boks, znači uopšte nije planirano da prenose utakmicu prema rasporedu, osim ako se u međuvremenu nešto ne promjeni.
jedino se nadam da će na našoj ili srpskoj areni ubaciti utakmicu jer na obe stoji da će prenositi lazio.
jedino se nadam da će na našoj ili srpskoj areni ubaciti utakmicu jer na obe stoji da će prenositi lazio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
UEFA će novčano kazniti Milan, navodno do 10M eura, te ograničiti im broj prijavljenih igrača za Evropska takmičenja, te će biti pod prismotrom naredne 3 godine. Uglavnom ništa strašno se ne očekuje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
pa ne prenose baš uvijek isto.
koja je ovo logika uefe, kazna za prekoraćenje ffp-a je da... platiš još više novca.
yebem im mamu koliko god blaga kazna bila, što ostale klubove ovako ne kažnjavaju?
koja je ovo logika uefe, kazna za prekoraćenje ffp-a je da... platiš još više novca.
yebem im mamu koliko god blaga kazna bila, što ostale klubove ovako ne kažnjavaju?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kaznjavaju. City je cini mi se platio blizu 50 mil a nisam siguran jel i PSG
Il Club più titolato al mondo!
ma ne bih vala ni ja sekunde žalio platiti toliku kaznu, s obzirom koliko si novaca spičkao na igrače i trenera, uostalom i zaslužili su da ih se klepa po džepu kao i psg.
samo što je njima to sitnica i smiješna kazna, kao meni da dam pet maraka iz džepa... gdje su radikalnije kazne?
milan s druge strane apsolutno ništa nije ulagao (pošto se kazna odnosi na onaj period pod berluskonijem), ne znam na koju foru su i uspjeli prekoračiti ffp i za šta ih uopšte terete.
ima li išta od prenosa?
mada prenosi RTS ali će vjerovatno zatamniti, slaba fajda od toga.
jesam ja brate i idiot, bio sam ubjeđen da igraju u 7
samo što je njima to sitnica i smiješna kazna, kao meni da dam pet maraka iz džepa... gdje su radikalnije kazne?
milan s druge strane apsolutno ništa nije ulagao (pošto se kazna odnosi na onaj period pod berluskonijem), ne znam na koju foru su i uspjeli prekoračiti ffp i za šta ih uopšte terete.
ima li išta od prenosa?
mada prenosi RTS ali će vjerovatno zatamniti, slaba fajda od toga.
jesam ja brate i idiot, bio sam ubjeđen da igraju u 7
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Pozurim kuci da gledam tekmu i syebem se kad vidim da nema prenosa. Ne mogu da vjerujem. Samo zbog atmosfere vrijedi gledati utakmicu.
Znaci samo je dovoljno vidjeti Cutronea na krilu i sve mi je jasno, nemojte vise braniti Gattusa Bog vam dao.

Arena 4 hr prenosi tekmu i rts1
Arena 4 hr prenosi tekmu i rts1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.