NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
IT4 ce to u svom stilu,dont worry
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
ne naleti nigdje na to, nazalostLillard je napisao/la:miki imal video ovog flopa Smarta? Kakvo smeće
smecar bio i ostao jos mu ona frizura daje dodatne poene kad je faktor odvratnosti u pitanju

One of the best weeks ever? KD severely outplays Lebron, Westbrook and Harden in same week - In 32mins per game he had 31pts, 7.3rebs, 5.3asts, 2.6 blocks, only 1.3 turnovers shooting 67/48/88 shooting split; 79.5 TS%, 154 ORTG / 90 DRTG
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Odlučili zapet ovu, drži se egal.jose je napisao/la:I tako...vedoz je napisao/la:Neće oni moć meda protiv Bostona, al' evo nešto se ko i bore.Lillard je napisao/la:Portland je takvom neredu da je to nemoguće opisat. Moraju napravit nekakav trade, za McColluma mogu dobit nešto zadovoljavajuće sigurno.

Jel McCollum ofenzivna elita? 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Po mom misljenju definitivno da.Lillard je napisao/la:Jel McCollum ofenzivna elita?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kakva utakmica, kakvo ludilo, nikad ne bih ocekivo da ce Rozier s trojkom donijeti produzetak.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odbranu ne igramo vec duze vrijeme, od prosle sezone.
20 i kusur izgubljenih
Napad previše ovisi od IT-a, svi drugi samo promatrači. Ajde barem imamo Netse, ako ništa ostaje nam da navijamo za njihove poraze

20 i kusur izgubljenih

Napad previše ovisi od IT-a, svi drugi samo promatrači. Ajde barem imamo Netse, ako ništa ostaje nam da navijamo za njihove poraze

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sreća pa se vratiše spursi nije izgledalo dobro po njih
zanimljivija tekma će biti nadam se 
Mora ovdje LMA se uključiti puno puno više da bi nešto mogli, do sad katastrofa, ove godine više slabijih partija nego dobrih bar što sam ja gledao

Mora ovdje LMA se uključiti puno puno više da bi nešto mogli, do sad katastrofa, ove godine više slabijih partija nego dobrih bar što sam ja gledao

U sta li su timovi gledali kad su preskakali ovog Murraya ove godine, daleko od toga da je bio neki anonimus za kojeg niko ziv nije cuo prije drafta. Bit ce mali odlican igrac, vec ima prilicno dobar ulaz.
Ja ozbiljno sumnjam da su Pop i RC povukli veze s ovim sto odose iz Spursa u druge organizacije i rekli ne smije ga niko dirat.Epidaurus je napisao/la:U sta li su timovi gledali kad su preskakali ovog Murraya ove godine, daleko od toga da je bio neki anonimus za kojeg niko ziv nije cuo prije drafta. Bit ce mali odlican igrac, vec ima prilicno dobar ulaz.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jako zabavna utakmica za gledat. U nastavku očekujem čvršće obrane i utakmicu na jednu loptu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Harden u 3 cetvrtine 24 poena iz 6 suteva 

Gledas li ofanzivnu kliniku Kawhija? Jos samo fali da nogama pocne zabijati koseve.Epidaurus je napisao/la:Harden u 3 cetvrtine 24 poena iz 6 suteva
Ova predzadnja trica je bila Kobeovska. Odlican veceras mada mi i dalje u napadu ne izgleda potpuno prirodno al dok je nivo igre ovakav onda se tu nema sta puno pricat.Kawhi je napisao/la:Gledas li ofanzivnu kliniku Kawhija? Jos samo fali da nogama pocne zabijati koseve.Epidaurus je napisao/la:Harden u 3 cetvrtine 24 poena iz 6 suteva
Pa ne voli sto mora sutati ovoliko. Nije taj tip igraca, ali sve za ekipu. Jos kad ima 13-23 sa 35-5.Epidaurus je napisao/la:Ova predzadnja trica je bila Kobeovska. Odlican veceras mada mi i dalje u napadu ne izgleda potpuno prirodno al dok je nivo igre ovakav onda se tu nema sta puno pricat.Kawhi je napisao/la:Gledas li ofanzivnu kliniku Kawhija? Jos samo fali da nogama pocne zabijati koseve.Epidaurus je napisao/la:Harden u 3 cetvrtine 24 poena iz 6 suteva

Da ne spominjem kako Bron bjezi od zavrsavanja akcija dok je Kawhi na njemu. Svaka mu cast na 10-13 al nevjerovatno je koliko to teze izgleda s Kawhijem na njemu.
Najveci poslije Leteceg Visocanstva 

LeBron je bog. Preuzeo Kawhija zadnjih par minuta i Kawhi nije imao nijedan lak sut. I u napadu se uozbiljio.
Kakav James
Leonard 
Al ovaj Love je nenadj.ebiva vrsta ublehe, LeBronova reakcija nakon podbacivanja i Loveovog "hustlea" sve govori
Pa koja ubleha hahahhahahhahah

Al ovaj Love je nenadj.ebiva vrsta ublehe, LeBronova reakcija nakon podbacivanja i Loveovog "hustlea" sve govori

Pa koja ubleha hahahhahahhahah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.