NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kad se igra prva tekma WCFa ?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Spakovao bi Steph i 40 da nije prerano usao u problem s licnim.
Tacno je da treba imati malo veci fokus nakon sto brzo zaradi prvu, ali je nevjerovatno sta mu sve sviraju za faul kroz cijeli PO.
Kao da je rubni AS igrac, a ne ovo sto jeste.
Nula u prvom i 33 u drugom. Reset dugme na poluvremenu i kao da nista nije bilo. To imaju veliki igraci. Sampionski gen.
Dubsi i Kerr
Tacno je da treba imati malo veci fokus nakon sto brzo zaradi prvu, ali je nevjerovatno sta mu sve sviraju za faul kroz cijeli PO.
Kao da je rubni AS igrac, a ne ovo sto jeste.
Nula u prvom i 33 u drugom. Reset dugme na poluvremenu i kao da nista nije bilo. To imaju veliki igraci. Sampionski gen.
Dubsi i Kerr
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bi trebalo da moze prije utorka.Bobadilla je napisao/la:Kad se igra prva tekma WCFa ?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ali treba biti iskren ova ekipa je Houstona je slabija dosta nego prosle godine to se pokazalo na pocetku sezone.
Ali bukvalno je sam Harden Houston digao na visu razinu bio ubjedljivo MVP, ali ovo je greska I MDA koji je veci chocker od Hardena jos od Phoenixa.. Evo ovdje je malo koristio Gordona u 6 a bio je bas dobar citavu seriju, a on nije dobro mjenjao, njemu je G. Green rjesavao napade naravno neuspjesno, dok je Harden bio na klupi a rad je trebao biti Gordon...
Paul je odigrao prvu tekmu na nivou ali seriju ispod nivoa pogotovo za lovu koju dobija...
Ali bukvalno je sam Harden Houston digao na visu razinu bio ubjedljivo MVP, ali ovo je greska I MDA koji je veci chocker od Hardena jos od Phoenixa.. Evo ovdje je malo koristio Gordona u 6 a bio je bas dobar citavu seriju, a on nije dobro mjenjao, njemu je G. Green rjesavao napade naravno neuspjesno, dok je Harden bio na klupi a rad je trebao biti Gordon...
Paul je odigrao prvu tekmu na nivou ali seriju ispod nivoa pogotovo za lovu koju dobija...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije istina da je bio ubjedljivo MVP,niti ce biti MVP.To budi siguran.Kobe Bryant je napisao/la:Ali treba biti iskren ova ekipa je Houstona je slabija dosta nego prosle godine to se pokazalo na pocetku sezone.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
U tom segmentu jeste, ali ni meni nije na kraju ipak je to Gianis najbolji igrac u najboljoj ekipi jos je dominantan...NEZALAGANJE je napisao/la: Nije istina da je bio ubjedljivo MVP,niti ce biti MVP.To budi siguran.
Ali imao6jw Harden nevjerovatnu seriju kada je Houston bio 14 na tabeli pa ga je vratio prvo u PO pa do kandidata za naslov...
Ma te nagrade trebju dodjeljivati prije PO, ne moze me niko ubijediti da igre u PO nemaju uticaja u dinosenju izbora. Realno je 60-40 za bradatog
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imao je,istina,vratio ih je nakon loseg starta,ali ekipa je vec bila spremna za napad na titulu,samo su imali povrede.Kobe Bryant je napisao/la:U tom segmentu jeste, ali ni meni nije na kraju ipak je to Gianis najbolji igrac u najboljoj ekipi jos je dominantan...NEZALAGANJE je napisao/la: Nije istina da je bio ubjedljivo MVP,niti ce biti MVP.To budi siguran.
Ali imao6jw Harden nevjerovatnu seriju kada je Houston bio 14 na tabeli pa ga je vratio prvo u PO pa do kandidata za naslov...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ali kakvo nošalantno izvođenje lopte na 104-102 Hardena I Paula I Thomson ukrao i Curry dager 3 za 107-102 I onda samo Thomson u sljedećem napadu potvrdio sa istekom napada preko ruke na 110 - 104 I to je odlučilo...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
James Harden on what needs to happen for the Rockets to get farther: "I know what we need to do. I know exactly what we need to do. We'll figure it out this summer." Harden declined to answer when pressed for details.
MDA out?
MDA out?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nešto razmišljam, ako se Durant ne vrati, mogao bi rođo stisnuti zube ako bude potrebe u malom finalu, dok bi u velikom pravo dobro došao. Iako Looney igra odlično, za lika koji je došao iz G-League.
4th 1/4
Houston 26
Curry 23
4th 1/4
Houston 26
Curry 23
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da je istina dobio bi Lebron MVP prosle godine...Bobadilla je napisao/la:Ma te nagrade trebju dodjeljivati prije PO, ne moze me niko ubijediti da igre u PO nemaju uticaja u dinosenju izbora. Realno je 60-40 za bradatog
Nadam se da Bobadila može zaspati 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa gdje si ti bio jbt. Nije valjda da nisi gledao, ili si otišao spavati nakon prvog PV?Brokula je napisao/la:Nadam se da Bobadila može zaspati
Ma zaspa nakon sehura odmaTracy3McGrady je napisao/la:Pa gdje si ti bio jbt. Nije valjda da nisi gledao, ili si otišao spavati nakon prvog PV?Brokula je napisao/la:Nadam se da Bobadila može zaspati
Vjerujem da je teže ovim botovima što su pljuvali Currya nego Alemu. Koja dominacija u clutchu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prco
Mislim da je za Golden sreca u nesreci povrede Duranta bila to sto je na Rocketse pao jos veci teret u vidu pritiska i ocekivanja sa kojim se očigledno tesko nose.
Neozbiljna ekipa. Nema Duranta i skoro Currya u prvom poluvremenu i ti si u egalu!?
Mislim da je za Golden sreca u nesreci povrede Duranta bila to sto je na Rocketse pao jos veci teret u vidu pritiska i ocekivanja sa kojim se očigledno tesko nose.
Neozbiljna ekipa. Nema Duranta i skoro Currya u prvom poluvremenu i ti si u egalu!?
- Barbarossa
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:DamnThe James Harden Rockets have lost elimination games against both Kevin Durant and Kawhi Leonard teams without Durant and Leonard. Let that marinate.
Koga ti vidiš kao lošiji match up za gsw , Denver i Jokića ili Portland?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
WowBrokula je napisao/la:![]()
![]()
Što se tiče protivnika, lakši protivnik bi bio svakako Portland po mom mišljenju, Denver kad uhvati ritam može biti zayeban pravo, a bgm Portland nebi imao neku šansu po mom mišljenju. Tako da očekujem Portland, i ionako su mi draži ali vidim Denver u finalu.
Aleme, pripremi i meni jedan motor s mexikankom na njemu ako zatreba u nedelju, ko ce prezivjeti od ovih slinih since-Nurk Blazers fanova na forumu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.