Ma ja očekujem pobjedu Luisa u zadnjoj trci da u velikom stilu osvoji
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Formula 1
Ako ne osvoji radi kvara i odustajanja ili bude 9 i gore nije nikakva nepravda nego poštena titula Rosberga, a ako bude 3-8 onda je realno kradja velika 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Formula 1
ma neka ide na drugo mjesto nema sta tu se gurat ... neka pusti ovog neka ide i samo lagano da ne preforsira se bezveze ..bolji je vozac puno i da se ono nije okreno bio bi on i danas prvi ali etArmala je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:znaci Hamilton mora biti drugi da osvoji titulu?
Da.
Realno da Lujo ne osvoji to bi bila jedna od vecih nepravdi u F1. Posto je realno izdominirao Rosberga ove sezone. A to se samo moze desiti ako se desi neki kvar ili neka vrsta peha.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima li neko predstavu kako ce izgledat McLaren Honda? U kojim bojama ili to zavisi jos koji ce sponzor doci?
Don't believe the hype.
najvise od sponzora zavisiakisarajevo92 je napisao/la:Ima li neko predstavu kako ce izgledat McLaren Honda? U kojim bojama ili to zavisi jos koji ce sponzor doci?
evo nekih koncepta sasije(od kojih vjerovatno nece biti ni jedan)
narocito ove sa Telmexom kao gl. sponzorom (Perez vise nije tu)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma ja što kaže sa ovim bodovima znači Hamilton ako bude 3 a Rosberg pobjedi ovaj drugi če uzeit titulu. mada ako sve bude uredu sa Hamiltonovim bolidom neznam ko bi ga na stazi mogao običi. eventulano masa ili botas
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Prvi čovek Formule 1 Bernard "Berni" Eklston smatra da "najbrži cirkus" ne treba da juri navijače mlađih generacija jer oni nemaju novca.
On smatra da je pogrešan pristup forsiranje društvenih medija kako bi se privukla pažnja mlađih fanova.
"Ne vidim svrhu toga. Ako mladi vide Roleks da li će ga kupiti? Neće, jer ne mogu da ga priušte. Briga ih za bankarstvo jer nemaju novac da ga stave u banku. Većina mladih nema pare. Radije ću otići kod 70-godišnjaka koji je pun novca", rekao je Eklston.
Britanac je uveren da mladi nisu vredni za Formulu 1.
"Kažete mi da mi je potrebno da pronađem TV kanal kako bi 15-godišnjak gledao F1 jer neko želi nešto da mu reklamira. On neće biti zainteresovan za to. Šta mladi žele danas? Nema potrebe ići ka njima jer neće kupiti ni jedan proizvod koji je kod nas. Oni koji žele tu vrstu publike, neka se reklamiraju kod Diznija", jasan je Eklston.
On nije mnogo zabrinut zbog odustajanja Katerema i Marusje iz završnice sezone zbog finansijskih problema, a uporedio ih je sa Oskarom Pistorijusom.
"Nikome neće nedostajati jer nisu vodeći timovi. Njihovo ime ljudi znaju samo zbog problema koje imaju. Ako želiš da te prepoznaju moraš da uradiš nešto. Onaj jadni dečko u Južnoj Africi, na primer (Oskar Pistorijus, prim. aut), više se priča o njemu zbog onoga što se dogodilo nego kada je osvajao zlatne medalje. Nakon medalje niko ga nije pominjao", rekao je kontroverzni čelnik F1."
On smatra da je pogrešan pristup forsiranje društvenih medija kako bi se privukla pažnja mlađih fanova.
"Ne vidim svrhu toga. Ako mladi vide Roleks da li će ga kupiti? Neće, jer ne mogu da ga priušte. Briga ih za bankarstvo jer nemaju novac da ga stave u banku. Većina mladih nema pare. Radije ću otići kod 70-godišnjaka koji je pun novca", rekao je Eklston.
Britanac je uveren da mladi nisu vredni za Formulu 1.
"Kažete mi da mi je potrebno da pronađem TV kanal kako bi 15-godišnjak gledao F1 jer neko želi nešto da mu reklamira. On neće biti zainteresovan za to. Šta mladi žele danas? Nema potrebe ići ka njima jer neće kupiti ni jedan proizvod koji je kod nas. Oni koji žele tu vrstu publike, neka se reklamiraju kod Diznija", jasan je Eklston.
On nije mnogo zabrinut zbog odustajanja Katerema i Marusje iz završnice sezone zbog finansijskih problema, a uporedio ih je sa Oskarom Pistorijusom.
"Nikome neće nedostajati jer nisu vodeći timovi. Njihovo ime ljudi znaju samo zbog problema koje imaju. Ako želiš da te prepoznaju moraš da uradiš nešto. Onaj jadni dečko u Južnoj Africi, na primer (Oskar Pistorijus, prim. aut), više se priča o njemu zbog onoga što se dogodilo nego kada je osvajao zlatne medalje. Nakon medalje niko ga nije pominjao", rekao je kontroverzni čelnik F1."
Don't believe the hype.
Ma on je dokazana budala.
Kreten je htio da se zadnje 3 trke boduju duplo, što je još gore od ove sadašnje gluposti o duplom bodovanju zadnje trke.
http://www.theguardian.com/sport/2014/n ... -points-f1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreten je htio da se zadnje 3 trke boduju duplo, što je još gore od ove sadašnje gluposti o duplom bodovanju zadnje trke.
http://www.theguardian.com/sport/2014/n ... -points-f1" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To se dešava kad čovjek shvati sport isključivo kao biznis, Britaniji nije dosta ovih domaćih nazovi sportskih radnika nego su ih sad počeli uvoziti od kanjona Kolorada do Petronasovih tornjeva. Radi ovakvih likova F1 više nije zanimljiva ni mladoj sirotinji ni bogatom čiči. Grozan lik, oličenje svega što ne valja u sportu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.faz.net/aktuell/sport/formel ... 71277.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Force India,Sauber,Lotus traze od Bernija pravedniju raspodjelu novca od dobiti F1.Naime,od 835 miliona ova tri tima ce dobiti zajedno oko 170 miliona,odnosno pojedinacno izmedju 52 i 64 miliona.Na drugoj strani su Ferari i Red Bull koji ce zajedno dobiti oko 412 Miliona.
Direktor FI Robert Fernley navodi da novi motor kosta oko 43 miliona,tako da im ostane vrlo malo novca za ostale obaveze.U slucaju da se njihov zahtjev ne uvazi planiraju tuziti Bernija.
Force India,Sauber,Lotus traze od Bernija pravedniju raspodjelu novca od dobiti F1.Naime,od 835 miliona ova tri tima ce dobiti zajedno oko 170 miliona,odnosno pojedinacno izmedju 52 i 64 miliona.Na drugoj strani su Ferari i Red Bull koji ce zajedno dobiti oko 412 Miliona.
Direktor FI Robert Fernley navodi da novi motor kosta oko 43 miliona,tako da im ostane vrlo malo novca za ostale obaveze.U slucaju da se njihov zahtjev ne uvazi planiraju tuziti Bernija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nisam ga prije gotivio,ali nakon ovogsarajlija je napisao/la:Vettel tri godine u ferrariju tako je momcino.
@ arelinho ako mislis da se samnom druzis moras ga gotivit inace ti dajem otkaz iz mog drustva
sala mala ma drago mi je sto je potpisao sad je ferrari ubica.
sala mala ma drago mi je sto je potpisao sad je ferrari ubica.
04.10.2009 !!
@ Mig kako nije brate jos moj tim i mnogih ovdje ,a jos mi vettel dosao kud ces ljepse 
04.10.2009 !!
Konacno Alonso odlazi iz Ferrarija.Znaci da ce sljedece sezone osvajati bodove svaku trecu utrku.Ako ode u Mclaren,valjda to partnerstvo Honde i Mclarena bude uspjesno kao nekada,vozac kalibra Alonsa zasluzuje jos neku titulu.
Ferrari potvrdio ono sto se je znalo jos skoro vec dva mjeseca...
Vettel ce sada biti pod ogormnim pritiskom i ne sumnjam da ce pokazati da se zna nositi sa istim.
Ostalo nam je jos da od top timova Alonso potvrdi povratak u tim kojeg je pljuvao krajem 2007 i 2008 godine.
Vettel ce sada biti pod ogormnim pritiskom i ne sumnjam da ce pokazati da se zna nositi sa istim.
Ostalo nam je jos da od top timova Alonso potvrdi povratak u tim kojeg je pljuvao krajem 2007 i 2008 godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Scuderijino vrijeme je davno prošlo. Vettel će, ukoliko se u Maranellu nešto drastično ne promijeni (a sve su prilike da neće), tek vidjeti kako je Alonsu bilo 5 godina u običnoj kanti od bolida.
Nadam se da će McLaren napraviti dostojan bolid najboljem vozaču današnjice i da će baksuzni Španac ipak naplatiti mnogobrojne nesreće i razočarenja titulom svjetskog prvaka.
Nadam se da će McLaren napraviti dostojan bolid najboljem vozaču današnjice i da će baksuzni Španac ipak naplatiti mnogobrojne nesreće i razočarenja titulom svjetskog prvaka.
Vettel dobrodosao 
ne navijam za Mclaren ali mi krivo sto ce unistiti ''Srebrnu strijelu'' Hondinim bojama
ne navijam za Mclaren ali mi krivo sto ce unistiti ''Srebrnu strijelu'' Hondinim bojama
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kratki intervju Vettela u kome govori o Red Bulu,Ferariju i ciljevima u narednom periodu.
http://www.welt.de/videos/article134547 ... ommen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.welt.de/videos/article134547 ... ommen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko se samo puta desilo ove sezone u kvalifikacijama, poredak - sve timski vozac do timskog.
Mercedes
Mercedes
Williams
Williams
RedBull
RedBull
Ferrari
Ferrari
Mclaren
Mclaren
...
To samo pokazuje koliko su "bitne" vozacke sposobnosti. Fuj.

Mercedes
Mercedes
Williams
Williams
RedBull
RedBull
Ferrari
Ferrari
Mclaren
Mclaren
...
To samo pokazuje koliko su "bitne" vozacke sposobnosti. Fuj.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.