AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Saaaaandroooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, bravooooo momcinooooooooooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mesijas vcrs nije bio los, pravio je dar-mar po desnoj strani
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izginuli su momci večeras. Svaka im čast!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- crvenocrni
- Kontakt:
Za sve kriticare Rebica, jednog pogotovo 

yebi nazio
rade isto dobar, bar igra do maxa svojih sposobnosti za razliku od spanskog goblina

rade isto dobar, bar igra do maxa svojih sposobnosti za razliku od spanskog goblina
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zasluzeno.vala 

Aferim momci tako se igra i gine, svaka vam cast.. Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Rebic zivotinja onaj stari. Ako on i Ibra budu zdravi sve je moguce.
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!!!!
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakva podrška navijača u sred Rima
LPa je u džepu, sad izginuti do kraja za ostalo pa šta bude.

LPa je u džepu, sad izginuti do kraja za ostalo pa šta bude.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I kad citam ovdje hajde kamsije dobijete da osigutamo LP a momci ginu na terenu za titulu, tacno mi se kosa digne kad citam takve postove, kao navijac milana napisati hajmo komsije
Bravo momci ovakve pobjede donose titulu u 90+
Bravo Rebicu da njega nije bilo nista od gol
Sampionski gol, sampionska asistencija velikog IBRE, sampionska pobjeda....idemmoooooooo
Vala bas, zato ja posle utakmice napisah, ne slavi se nesto ulazak u LPronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:46I kad citam ovdje hajde kamsije dobijete da osigutamo LP a momci ginu na terenu za titulu, tacno mi se kosa digne kad citam takve postove, kao navijac milana napisati hajmo komsije

- OldFashioned
- Kontakt:
Budući kapiten GAME WINNER. Paa ne može ljepšeeeeeeee !!!!!!!!!!
BRAAAAAAAAAAAAAVO MOMCI, nema predaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I da... Bravo Rebiću, uvijek bitan faktor u velikim utakmicama, da nije njegove požrtvovanosti bilo, ništa od gola!
E ANDIAMO!!!!!!!!!!
BRAAAAAAAAAAAAAVO MOMCI, nema predaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I da... Bravo Rebiću, uvijek bitan faktor u velikim utakmicama, da nije njegove požrtvovanosti bilo, ništa od gola!
E ANDIAMO!!!!!!!!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Taman se pomirim s tim da ćemo teško do skudeta i onda se desi jedna ovakva pobjeda, koja ti opet probudi nadu. 
Jedna od boljih utakmica Milana ove sezone, bila bi velika nepravda da je ostalo 1:1.
Sandrino mio

Jedna od boljih utakmica Milana ove sezone, bila bi velika nepravda da je ostalo 1:1.
Sandrino mio

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao je večeras odigrao meč sezone. Nije nestao nakon 60 minuta kao inače.
Kako je Theo postao stabilan u defanzivi i opet stigne sve naprijed
Kako je Theo postao stabilan u defanzivi i opet stigne sve naprijed
☆ Grande MAGICO Milan ☆ Tamo negdje u daljini se osjeti miris Scudetta, pobjede poput ove u samom finišu ti daju krila, a komšije luzere ubijaju u pojam
Bravo Curva Sud, neviđena podrška u sred Rima!!!
Zaslužena pobjeda, igra se dobar fudbal, ličimo na onaj pravi Milan. Jedino što me trun brine je da smo opet 4km manje pretrčali od protivnika. To već postaje neki mali trend zadnjih utakmica, bez obzira da li protivnici igraju otvoreno ili bunker. No, to je samo detalj, u globalu je sve za 5 - sjajna, šampionska reakcija nakon kup utakmice. Bravo Pioli, bravo ragazzi, IDEMOOOOO!!!

Bravo Curva Sud, neviđena podrška u sred Rima!!!
Zaslužena pobjeda, igra se dobar fudbal, ličimo na onaj pravi Milan. Jedino što me trun brine je da smo opet 4km manje pretrčali od protivnika. To već postaje neki mali trend zadnjih utakmica, bez obzira da li protivnici igraju otvoreno ili bunker. No, to je samo detalj, u globalu je sve za 5 - sjajna, šampionska reakcija nakon kup utakmice. Bravo Pioli, bravo ragazzi, IDEMOOOOO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
12 utakmica bez poraza u ligi, te samo jedan zapravo u zadnjih 16 utakmica, i to od Spezie.
Eh da je bilo manje nekih sudijskih otimačina i malo više sreće i htijenja(kao večeras) protiv ovih slabijih, sad bi skoro pa slavili skudeto.
Eh da je bilo manje nekih sudijskih otimačina i malo više sreće i htijenja(kao večeras) protiv ovih slabijih, sad bi skoro pa slavili skudeto.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95 i 3 gosta.