Koliko mi je samo srce bilo puno kada smo pjevali sa onom djecicom na kraju.. mogu misliti kako je samo bilo njima kada su stojali pred sjeverom.. kontam da je to onaj momenat koji pamtis cijeli zivot, iako imas 4,5 ili koliko vec godina. Ako neko naleti na klip dozivanja sa njima, neka ga okaci
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Lazi zelim svu srecu u karijeri i zivotu.. zasluzio je. Neka ima sto bolji ucinak, sto vise golova i da uzme sto vise para.
Koliko mi je samo srce bilo puno kada smo pjevali sa onom djecicom na kraju.. mogu misliti kako je samo bilo njima kada su stojali pred sjeverom.. kontam da je to onaj momenat koji pamtis cijeli zivot, iako imas 4,5 ili koliko vec godina. Ako neko naleti na klip dozivanja sa njima, neka ga okaci
Definitivno danas potvrdjeno, dobili smo licencu za evropu... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajde bar nešto pozitivno 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dscile je napisao/la:
Koliko mi je samo srce bilo puno kada smo pjevali sa onom djecicom na kraju..
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Црвена $ - у ? Европе " $ 1.? ?, 2.?. & за 1. " 2.? ? " се 22.јуна у ". Црвена $ - " ? " " у прве $ $ ?.
Nista novo i neobicno, ali cisto da se pomene
Zvezda je i ove sezone ubjedljivo najgledaniji tim, ne samo u Srbiji, nego i u regionu!
Nas tim je pratilo ukupno oko 270 000 gledalaca! Jos kada se uzme u obzir da su se 2 ili 3 Zvezdina meca igrala bez prisustva publike, ovo je i vise nego impozantan podatak...
Nas tim je pratilo ukupno oko 270 000 gledalaca! Jos kada se uzme u obzir da su se 2 ili 3 Zvezdina meca igrala bez prisustva publike, ovo je i vise nego impozantan podatak...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:dscile je napisao/la:
Koliko mi je samo srce bilo puno kada smo pjevali sa onom djecicom na kraju..![]()
[youtube][/youtube]
Legendarno!
Tribalian je napisao/la:Црвена $ - у ? Европе " $ 1.? ?, 2.?. & за 1. " 2.? ? " се 22.јуна у ". Црвена $ - " ? " " у прве $ $ ?.
Realnost u ovom trenutku nam je prolazak do trećeg kola, sve preko toga je bonus. Mada, gledajući potencijalne rivale, i u prva dva kola među nenosiocima ima mnogo ekipa koje bi valjalo izbjeći.
Sad čitam, novi trener nam je naš nekada strašni golgeter Zoran Filipović. Ne znam šta da mislim, osim dobro je kako je moglo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije on jos trener, za sada je samo predlozen od strane Kokeze...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ja kontam da je to gotova stvar čim su izašli sa imenom u medije. Predložen od strane Tončeva, tako pišu ovi na mozzartu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@Alane, da Tončev, na njega mislim, a pisem Kokeza...
Nazalost, danas je preminuo nas bivsi igrac João Nuno Silva Cardoso Lucas
Poznato je da je upravo i prekinuo karijeru dok je bio nas igrac zbog problema sa srcem u sezoni 2007-2008!
Slava mu i za sve hvala!

Nazalost, danas je preminuo nas bivsi igrac João Nuno Silva Cardoso Lucas
Poznato je da je upravo i prekinuo karijeru dok je bio nas igrac zbog problema sa srcem u sezoni 2007-2008!
Slava mu i za sve hvala!

marconato je napisao/la:
Slava mu i za sve hvala!
edit: @marconato, ko je ovaj Trond Solid, ponudjen u anketi na jednom portalu kao potencijalni trener ...?
- alan_kardec
- Kontakt:
Solid je dobar trener nema nikakve sumnje, radio u kamari klubova, između ostalog i u Olyju, ima i fin broj osvojenih trofeja. Ostavimo po strani sad njegove navodne probleme sa alkoholom o čemu se pisalo prethodnih dana, a mene samo zanima, ako dođe na klupu Zvezde, kako će se snaći u bezvazdušnom prostoru gdje kasne plate, gdje u upravi svako vuče na svoju stranu, gdje se trener ne pita prilikom dovođenja pojačanja... Meni on smrdi na Zemana.
Počivao u miru.marconato je napisao/la:Nazalost, danas je preminuo nas bivsi igrac João Nuno Silva Cardoso Lucas![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neka je alkos, njegova stvar, samo ako moze nesto pametno da napravi od ove ekipe. Ostalo je nesto vise od mesec dana do pocetka kvalifikacija a mi ne znamo ni ko ce nam biti trener, ni ko ce doci ni ko otici.
Klub nam predvode dva stranacka funkcionera . 
Solid je u svakom slucaju bolja opcija od Alkosana i ostalih domacih strucnjaka koji se pominju poslednjih dana... 
- alan_kardec
- Kontakt:
Solid bi bi najbolje rješenje da je koliko toliko normalno stanje u klubu, a uz to je pitanje i koliko je on realan za naše uslove.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za nase uslove je najrealnije da nemamo trenera uopste.
Kaze don Terzić da je dug smanjen na 43 mil. i da je dio prava na Jovića prodat za 1,4 mil...Sad, koliki dio, mozda 20 %, a mozda i 99 %...

Ja se nadam da govori istinu, to nije mali pomak. Mislim na prvi deo posta koji se ne odnosi na Jovicev ugovor.
Nije pitanje " Sta ce ovaj na proslavi kod njih?" vec " Sta ce ovaj u UO kod nas?"Poznati estradni menadžer Zoran Bašanović podneo je ostavku na mesto člana Upravnog odbora Crvene zvezde. On se u utorak veče pojavio na šampionskoj proslavi večitog rivala, i ispostavilo se napravio pogrešan korak.
"Bašanović je ostavku podneo predsedniku Upravnog odbora Svetozaru Mijailoviću koji je prihvatio njegovu odluku. Na prvoj narednoj sednici Upravnog odbora, ova odluka će biti verifikovana", navodi se na sajtu Crvene zvezde.
Mene bas zanima da li cemo ikada docekati da ovi nasi izadju sa konkretnim brojevima..
Kazu "dio prava Luke Jovica ustupljen".. nigdje konkretno koliko je. To dio moze biti 15% i 65%, a bas me zanima kome je u interesu da to ostane tajna. Zasto se ne izadje u javnost sa tacnim podacima koliko koji igrac prima i koliko od njegove prodaje pripada Zvezdi? Zasto nasi glume ludilo pa svaki put precute koliko je neko placen ili za koliko je prodan? Pa bog te, u Engleskoj se odma na zvanicnom sajtu objavi taj je otisao za toliko i toliko, samo kod nas svi cute i barata se ciframa sa Zurnala, Novosti, RSBa, MCZa i ostalih..
Ako je dug stvarno smanjen na 43 miliona, onda se moze i reci da je sezona barem u nekom smislu bila dobra.. ali dzabe, i da klub stigne do nule, dokle god je klub u minusu sto se tice prihoda/rashoda nakon 99% utakmica, nikada nece biti konkurentan na Evro nivou. Zato, samo privatizacija, bez obzira kako Terza i co rade..
Kazu "dio prava Luke Jovica ustupljen".. nigdje konkretno koliko je. To dio moze biti 15% i 65%, a bas me zanima kome je u interesu da to ostane tajna. Zasto se ne izadje u javnost sa tacnim podacima koliko koji igrac prima i koliko od njegove prodaje pripada Zvezdi? Zasto nasi glume ludilo pa svaki put precute koliko je neko placen ili za koliko je prodan? Pa bog te, u Engleskoj se odma na zvanicnom sajtu objavi taj je otisao za toliko i toliko, samo kod nas svi cute i barata se ciframa sa Zurnala, Novosti, RSBa, MCZa i ostalih..
Ako je dug stvarno smanjen na 43 miliona, onda se moze i reci da je sezona barem u nekom smislu bila dobra.. ali dzabe, i da klub stigne do nule, dokle god je klub u minusu sto se tice prihoda/rashoda nakon 99% utakmica, nikada nece biti konkurentan na Evro nivou. Zato, samo privatizacija, bez obzira kako Terza i co rade..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.